Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a szakítás után is adnának még egy esélyt

Néhány csillagjegy szerint a szakítás végleges döntés, arra is akad számtalan példa, hogy a kapcsolat főnixmadárként éled újjá. Ezek a csillagjegyek szívesen adnak még egy esélyt az exüket. Te is köztük vagy?

Az Ikrek hajlamos könnyelműen szakítani

ikrek szakítás újrakezdés horoszkópAz Ikrekkel az a helyzet, hogy sokszor pontosan ő sem tudja, mit akar. Könnyen lehet, a szakítás is meggondolatlan és gyors döntés eredménye, ezért az sem véletlen nála, ha néhány nappal később már úgy érzi, vissza akarja szerezni az exét. Mivel bámulatos a kommunikációja, jól megkomponált monológgal kér bocsánatot. Többnyire sikerrel is jár a párjánál.

A Mérleg nem feledi az emlékeket

mérleg szakítás újrakezdés horoszkópMindegy, milyen csúnya volt a szakítás, a Mérleg örökre tisztelni fogja a korábbi kapcsolatot és a közös emlékeket. Ez a közös történet pedig sosem olyasmi, amit a Mérleg könnyedén eldob, vagy elfelejt. Épp ezért nála valószínű, hogy komolyan megfontolja az újrakezdést az exével, ha megvan rá a lehetősége.

csillagjegyek szakítás új esély horoszkóp

Ezek a csillagjegyek adnak még egy esélyt (iStockphoto)

A Rák reménykedik a szakítás után is

rák szakítás újrakezdés horoszkópHa a Rák beengedett valakit a világába, nehezen tudja elképzelni, hogy egyszer csak el kell engednie őt. Emellett ő nagyon mélyen érez, hajlamos egészen átadni magát az érzéseinek, a szakítás után pedig érthető módon a másik fájó hiányának. Lehet, hogy a szakítás okkal történt, ám a Rákban a remény hal meg utoljára.

A Halak idealizálja a párját

Az alapvetően optimista Halak mindenkiben igyekszik a jót meglátni, és nem szeret haragot tartani. Ezért még a szakítás után sem kizárt, hogy idealizálja az exét, és romantikus képeket társít hozzá. Az újrakezdéssel kapcsolatban sem adja fel a reményt, ezért ha párja vissza akarná nyerni a szívét, nem kell sok kört futnia ehhez.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top