Horoszkóp

Heti horoszkóp, 2019. február 4-10.: Szuper lehetőségeket kínál a csillagjegyeknek a holdújév

A hétfő éjjeli újhold az év talán legkülönlegesebb újholdja. Ezzel egy időben kezdődik ugyanis a kínai holdújév, a Disznó éve is. A különleges alkalom különleges új lehetőségeket tartogat a csillagjegyeknek. Vétek lenne kihagyni.

KOS

kos heti horoszkópHétfőn éjjel lesz újhold, ami keleten a holdújév kezdete. Ez neked is jó lehetőség, hogy új terveket készíts, vagyis még mindig nem maradtál le az újévi fogadalmakról. A hét közepén a Halak Hold álmossá tehet, úgy érzed, mintha téli álmot aludnál. Szíved szerint ki se bújnál az ágyból. Ha nem szeretnéd, hogy betegség vegyen le a lábadról, figyelj most még jobban magadra. Péntektől visszatér a lelkesedésed a Kos Holdnak köszönhetően, ekkor behozhatod az esetleges lemaradást is. A lendület az egész hétvégédet feldobja, ami igazán remek hír.

BIKA

bika heti horoszkópElkerülhetetlen változásokat jelez a hétfő éjjeli újhold, ami valamilyen újdonságot tartogat a munkahelyeden. Ez az újdonság nem dob fel, mert elsőre személyes támadásnak érzed. Félted a pozíciódat, a munkádat, az elért megbecsülést. Idő kell, hogy kiderüljön, milyen lesz az új felállás. A hét közepén több baráti biztatást kapsz, ami enyhíti a hét eleji sokkot. A hétvégéd igencsak mozgalmasnak ígérkezik. A tüzes Kos Hold aktív pihenést javasol. Hidd el, így is fel lehet töltődni.

IKREK

ikrek heti horoszkópKifejezetten jó hatással lesz rád a hétfő éjjeli Vízöntő újhold, amely egészen új tervekre sarkall. Tudd, hogy ezek meghatározhatják a jövődet. Óriási ereje van ennek az újholdnak, mert a Föld lakosságának negyede keleten most ünnepli az újévet. A hét közepén nem lesz könnyű koncentrálnod a munkádra: a Halak Hold szerint folyton elkalandozik a figyelmed. Péntektől kicsit javul a helyzet. Hétvégén a barátaid körében népszerű leszel: mindenki veled akar találkozni, beszélgetni, farsangozni, mulatni.

heti horoszkóp 2019. február 4-10.

Az év legkülönlegesebb újholdja a mostani (iStockphoto)

RÁK

rák heti horoszkópA hétfői újhold nem lesz rád közvetlen hatással, de öngól lenne kihagynod a megújító hatását. Vagyis indíthatsz valami újat, belevághatsz bármi újba. A hét közepén elemedben leszel. A Halak Hold szerint úgy fogod érezni magad, mint hal a vízben. Ettől a közérzeted és a munkabíró képességed is topon lesz. Hétvégén pörögni fog az agyad, mert a jövőd fog foglalkoztatni. Tervezgess, de ne pánikolj! Utóbbi csak akkor veszélyes, ha begörcsölsz. Inkább maradj továbbra is bizakodó.

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópHihetetlen új és izgalmas találkozásokat hoz neked a hétfő éjjeli újhold. A nyitottság nem elég, ezúttal szelektálnod is kell, ugyanis olyan sok emberrel lesz dolgod, hogy épp azt kell eldöntened: kivel van dolgod. Hét közepén ügyelned kéne a kiadásaidra, mert a Halak Hold szerint kifolyik a kezedből a pénz. A sok tél végi leárazás megkísért. Péntektől a Kos Holdnak köszönhetően fellelkesülsz, annyi energiád lesz, ami garancia a sikerre. Ez érvényes az egész hétvégére. Utazhatsz: mehetsz síelni, túrázni…

SZŰZ

szűz heti horoszkópLehet, nem tudsz úgy lelkesedni a hétfő éjjeli újholdért, mint mások. Nem azért, mert kedvezőtlen, hanem mert téged nem érint olyan erősen. Ezzel párhuzamosan a munkádban jön valami új segítség: új munkatárs vagy munkaeszköz. A hét közepén szerelmes üzenetekkel bombázhat valaki. Kérdés, szabad vagy-e, és a stílusa bejön-e neked. Ha nem, minél előbb kosarazd ki. Hétvégén veszteségként élheted meg, ha valami nem jön össze, nem úgy alakul, ahogy eltervezted. Ne ijedj meg.

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópMotiválóan hat rád a hétfő éjjeli Vízöntő újhold, mert fantasztikus ötleteket hoz neked. Egészen feldobott leszel. Ez a jókedv pedig mindenre kihat. A hét közepén a Halak Hold nyálkás időt jósol, ami a bolygók és a meteorológia szerint is kedvezőtlen az egészségedre. Öltözz rétegesen és vízhatlanul. Péntektől valaki egyre hevesebben udvarol neked. Lehet, a nagy rohamot ijesztőnek érzed. Ha így van, adj neki hangot. Jogod van nemet mondani. Tudd, hogy ez érvényes az egész hétvégére is.

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópA hétfői újhold ingatlanügyben hozhat átbillenést a régi holtponton. Ha feladtad már, most újrakezdheted. Szerdától a Halak Hold derűt, bizakodást és vállalkozókedvet hoz neked. Egyszer csak mindent kedvezőbb fényben látsz, ilyen kiváló állapotban kiváló döntéseket hozhatsz. Péntektől egyre erősebben eluralkodhat rajtad a betegségtől való félelem. Lehet, hogy járvány van, és sokan betegek, de ne engedd meg magadnak, hogy pánikba ess. Ezzel csak elrontanád az egész hétvégét.

NYILAS

nyilas heti horoszkópMuszáj kinyitnod a szemedet és a füledet, mert a hétfői újhold rengeteg új információt hozhat neked. És érdemes minél több beszélgetésbe bekapcsolódnod, hogy ne maradj le semmiről. A hét közepén a Halak Hold szerint családi ügyek vonhatják el a figyelmedet a munkádtól. Ne engedd. Péntektől a Kos Hold szuper lehetőségeket mutat. Csupán arra ügyelj, hogy a többiek ne nézzenek strébernek, mert ez nem igazán tesz népszerűvé. Hidd el, jobb, ha sokan kedvelnek, mint ha kritizálnak.

kínai holdújév disznó éve 2019

Kezdődik a kínai holdújév, a Disznó éve (iStockphoto)

BAK

bak heti horoszkópA hétfői Vízöntő újhold és kínai holdújév új pénzforrást nyit meg neked. Kérdés, hogy ez motivál-e téged, vagy már így is akad elég dolgod, és nincs szabad kapacitásod. Szerdától vidd a figyelmedet a kommunikációra, most végre bárkivel megtalálhatod a közös hangot. Péntektől a Kos Hold szerint minden gondolatod a család körül forog. Ez érthető, de nem szabad hagynod, hogy a munkád rovására menjen. Tölts időt a szeretteiddel. Péntek még munkanap, vagyis jobb, ha a hétvégén élsz magánéletet…

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópTagadhatatlanul a hétfő éjjeli Vízöntő újhold az év legfontosabb újholdja a számodra. Most van a legnagyobb esélyed rá, hogy az életed új irányt vegyen. Szerdától a pénz élvez prioritás, amivel nincs is baj, csak ne vidd túlzásba. Ismered magad, amikor túl sokat agyalsz, rágörcsölsz a témára. Péntektől a Kos Hold szerint felélénkül a társasági életed: több meghívást kapsz több embertől. Mozgalmas hétvége vár, de pénteken még be kell fejezned a munkádat, nehogy elmarasztaljanak.

HALAK

halak heti horoszkópNe csodálkozz, ha nem tudsz annyira lelkesedni a hétfői újholdért, mint mások. Asztrológiailag ez érthető, ám kár lenne kihagynod egy olyan újholdat, amit keleten a Föld lakosságának közel a negyede újévként köszönt: ez a kínai holdújév. És ez egy óriási energia. A hét közepén hiperérzékennyé válhatsz, a Halak Hold szerint bármin képes vagy megsértődni, pedig tudod, hogy felesleges. Péntektől a pénz lesz a fókuszodban. Jól teszed, ha számolgatsz, de ne válj pénzsóvárrá. Az nem a te stílusod…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top