Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem tanulnak a hibáikból

Ezek a csillagjegyek hajlamosak újra és újra ugyanabba a hibába esni. Mintha nem tanulnának a fájó tapasztalatokból. Hogy miért követik el mindig ugyanazt a bakit? A horoszkópban rejlik a válasz. Te is köztük vagy?

A Vízöntő nem gondolja, hogy hibázna

hiba csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntőről nem állítható, hogy gyáva lenne és megfutamodna a kihívások elől. Sőt, talán túlzottan is bátran fog hozzá a feladatokhoz, nem igazán számolva a következményekkel. Persze az is igaz, ő kifejezetten szereti a határokat feszegetni. Az elvárásokat, a kötelező jellegű feladatokat már annál kevésbé kedveli. Talán épp azért követi el mindig ugyanazt a hibát, mert nem fogadja el a bevált módszereket. Igaz, ő azt sem látja be, hogy egyáltalán hibázott valamiben is.

A Bika akar tanulni a hibákból

hiba csillagjegyek bika horoszkópA Bika nagyon szeretne tanulni a hibáiból. Valójában hajlandó is beismerni azokat, és szándékában áll kijavítani a csorbát egészen addig, amíg arra valóban sort kéne kerítenie. Ekkor viszont váratlan fordulat történik, és mereven ragaszkodik az eredeti álláspontjához. Talán ő a legmakacsabb csillagjegy, akit nagyon nehéz meggyőzni bármiről is, ami az akarata ellen való. Csökönyössége miatt aztán újra és újra ugyanabba a hibába esik.

hiba csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mintha nem tanulnának a hibákból (iStockphoto)

A Kos elszámítja magát

hiba csillagjegyek kos horoszkópA Kos tökéletesen megtervezi a feladatait, aztán mégis inkább a saját feje után megy. Ő is nagyon makacs típus, ráadásul erősen motiválja a versenyzés lehetősége, ezért a gondos előkészítés helyett inkább hirtelen ötletből dönt. Ő akar mindenben a legjobb, a legsikeresebb lenni, és hiába kapja a jobbnál jobb tanácsot, félresöpri és azt teszi, amit ő gondol jónak. A hibákat ő sem ismeri el, és mivel erősen hajtja a belső tűz, valójában ha akarna sem igen tudna változtatni a hozzáállásán.

A Halak hajlamos magát hibáztatni

hiba csillagjegyek halak horoszkópA Halak nagyon érzékeny és ösztönös jegy, aki ugyanakkor hajlamos önmagát hibáztatni. Igencsak jellemző rá az önsajnálat, amikor magába zuhanva fájlalja az elhalasztott lehetőségeket. Fura, de valójában ő szeret hibázni, hiszen így azonnal okot talál a mártír szerepére. Tanulhatna a hibájából, de igazán nem is akar, mert neki kell, hogy időnként a saját sebeit ápolgathassa. Ilyenkor nagyon is jól jön, hogy ő lehet az áldozat, aki mindenki más hibájáért szenved. 

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top