Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legvonzóbb férfi a nők szerint

A vonzalmat, a vonzerőt nehéz megmagyarázni – hogy kit tartunk ellenállhatatlannak, meglehetősen szubjektív. Az asztrológia szerint ezek a csillagjegyek több olyan tulajdonsággal is rendelkeznek, amelyek bámulatosan vonzóvá teszik őket a másik nem szemében. Most eláruljuk, mely csillagjegyben születtek a legvonzóbb férfiak...

1. Az Ikrek-férfi

ikrek csillagjegy vonzó férfiak horoszkópAz Ikrek-férfi az a típus, aki minden helyzetben pontosan tudja, mit kell mondani, hogy könnyedén levegye a kiszemelt nőt a lábáról, vagy közel kerüljön a szívéhez. Nemcsak a kommunikációja, a karizmája is ellenállhatatlanná teszi. Amikor besétál egy szobába, mindenkinek mosolyt csal az arcára. Nyílt, barátságos, szórakoztató, és nem fél megtenni az első lépést. Nem véletlen, hogy annyira vonzónak találják őt a nők.

vonzó férfiak csillagjegyek horoszkóp

A nők szerint a legvonzóbb férfiak ezekben a jegyekben születtek (iStockphoto)

2. Az Oroszlán-férfi

oroszlán csillagjegy vonzó férfiak horoszkópAzok a nők, akik az igazi domináns, maszkulin férfiakra buknak, nem tudnak ellenállni az Oroszlán-férfi vonzerejének. Született vezéregyéniség, határozott, magabiztos, aki olyan karizmával bír, ami azonnal reflektorfénybe helyezi őt, bármerre is járjon. A mosolya díjnyertes, szíve hölgyével pedig királynőként bánik. Nem sokat kell tennie érte, hogy a nők a lába előtt heverjenek. Valójában nem tehet róla, hogy bámulatos a vonzereje.

3. A Mérleg-férfi

mérleg csillagjegy vonzó férfiak horoszkópAz előző két jegyhez képest a Mérleg-férfi jóval csendesebb és visszafogottabb. Ugyanakkor olyan nyugalmat és harmóniát sugároz, ami mágnesként vonzza a nőket. Jóindulatú, és hatalmas szíve van, ő valóban szeretné jobb hellyé tenni a világot. Nem mellesleg elképesztően romantikus típus, minden helyzetben pontosan tudja, mit és hogyan mondjon. Ezek a tulajdonságok pedig melyik nő szívét ne olvasztanák meg szinte azonnal?

awarenessact

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top