Horoszkóp

Szeret vagy nem szeret? Testbeszédük leleplezi a csillagjegyeket

Amikor valakivel beszélgetsz, nemcsak a szavaira érdemes figyelni, hanem a nonverbális kommunikációra is. Egy gesztus, egy mozdulat könnyen rávilágít a pillanatnyi érzelmekre, s jóval több információt árul el, mint amennyit a másik a szavaival kifejez. Hogyan leplezi le a csillagjegyeket a testbeszéd? Íme a nagyon tanulságos részletek. Szóval, szeret vagy nem szeret?

A férfiak nem szívesen vagy csak ritkán adnak teret az érzelmeiknek, mondván, hogy az nem olyan férfias. Esetükben még fontosabb lehet a testbeszédre figyelni, hiszen könnyen leleplezik magukat. Amit szóban nem mondanak el, azt elárulhatják mozdulataik. Vajon szerelmes beléd, vagy épp azt próbálja a tudomásodra hozni, hogy hagyd őt békén? Keresd meg a kiszemelt férfi csillagjegyét, és máris megtudhatod, mit árul el róla a testbeszéde.

A Kos férfi testbeszéde

kos férfi testbeszéd horoszkópA Kos férfi pozitív jellemzői közé sorolható, hogy egyértelműen fejezi ki az érzelmeit. Amikor szerelmes, nemcsak szavakkal adja tudtodra az érzéseit, hanem számtalan más módon is: figyel, hogy ne szenvedj hiányt semmiben, támogat, biztat téged. Ha komolyan gondolja a párkapcsolatot, a testbeszéde mellett szavakkal is elmondja, amit érez.

A Bika férfi testbeszéde

bika férfi testbeszéd horoszkópMeglepett már téged a Bika férfi valamilyen ínyencséggel? Kizárólag azokat az ételeket készíti el, amiket szeretsz? Kihúzza neked a széket, s az öledbe teszi a szalvétát? Amikor pohárköszöntőt mond, végig a szemedbe néz? Ezek csupa olyan jel, ami a Bika szerelméről árulkodik. Ugye, nem is bonyolult az ő testbeszéde…

Az Ikrek férfi testbeszéde

ikrek férfi testbeszéd horoszkópAz Ikrek férfi szeret flörtölni, éppen ezért nehéz kiigazodni rajta, hogy a figyelmesség, a szimpátia mögött valódi érzelmek húzódnak meg, vagy csak hozza a formáját. Amikor hozzád beszél, közel hajol, megérinti a könyöködet, a válladat? Amikor rád mosolyog, szélesebbre húzza a száját a szokásosnál? Nos, ha ezekre a jelekre igen a válasz, hidd el, máris beléd szeretett.

csillagjegyek férfi testbeszéd horoszkóp

Testbeszéde leleplezi a csillagjegyeket (iStockphoto)

A Rák férfi testbeszéde

rák férfi testbeszéd horoszkópA Rák férfi gondoskodó természete okán nem könnyű észrevenni, hogy többet jelentesz-e számára a baráti kapcsolatnál. Ám néhány jelből azért kiolvashatók az érzései. Ha vacsoráztok, tévésorozatot néztek, udvariasan kiszolgál téged. Megkérdezi, hogy fázol-e, netán meleged van, és ennek megfelelően állítja be a hőmérsékletet a lakásban. Fontos számára a véleményed? Hidd el, nyert ügyed van!

Az Oroszlán férfi testbeszéde

oroszlán férfi testbeszéd horoszkópMindenki kedveli az Oroszlán férfit, és úgy tűnik, ő is mindenkit kedvel. Hogy igazán különleges vagy a számára, az kiderül, ha átölel mások előtt, vagy el sem mozdul mellőled egész este. Amikor a válladra vagy a derekadra teszi a kezét, az nála nyílt üzenet a többi férfinak, hogy elkeltél. A testbeszéde talán ódivatúnak tűnhet, hiszen szinte kijelöli a területét, ám érdemes figyelned a jelekre, mert szavakkal mindezt soha nem mondaná ki.

A Szűz férfi testbeszéde

szűz férfi testbeszéd horoszkópA Szűz férfin nehéz kiigazodni. Sok időbe telhet, mire rájössz a valódi szándékaira. Testbeszédét ugyanis is olyan apró mozzanatok jellemzik, amelyeket nem könnyű felismerni. Biztosan fontos vagy a számára, amikor örömmel kiszolgál téged, még azt is megcsinálja helyetted, amivel egyedül is boldogulnál. Amikor szerelmes, kész megtenni érted bármit, ilyenkor nem ismeri a korlátokat.

A Mérleg férfi testbeszéde

mérleg férfi testbeszéd horoszkópA Mérleg férfi akár egy romantikus film főszereplője, virágcsokorral lep meg, kisebb ajándékokkal áraszt el, nem mellesleg folyamatosan mosolyog. Ha netán gitár vagy zongora kerülne a keze ügyébe, nem mulasztja el az alkalmat, hogy saját szerzeményben tudassa veled, milyen gyönyörűnek talál. Sőt, nála az sem kizárt, hogy saját vers lapul a zsebében, amit természetesen te ihlettél…

A Skorpió férfi testbeszéde

skorpió férfi testbeszéd horoszkópA szerelmes Skorpió férfi testbeszéde tele van érzelemmel, ami nem meglepő, hiszen őt alapból is fűti a szenvedély. A flört nála egyúttal azt is jelenti, hogy komoly érzelmeket táplál irántad, hiszen csak úgy, kedvtelésből sosem flörtölne. Folyamatosan keresi a társaságodat, nem veszi le rólad a szemét, vagy beugrik a munkahelyedre, hogy ebédelni vigyen. Ezek a jelek nálad mind azt jelentik, hogy hosszútávra tervez veled.

A Nyilas férfi testbeszéde

nyilas férfi testbeszéd horoszkópA Nyilas férfi folyamatosan viccel veled, próbál megnevettetni, amikor mindketten dőltök a nevetéstől, talán meg is érinti a kezedet. Ha netán végigsimítja a hajadat, akkor olyan vicces kifogásokkal áll elő, mint például, csak belógott a hajad a szemedbe, és ő megigazította. Viszont ezek a testbeszédjelzések nála mind a szerelemről árulkodnak.

csillagjegyek férfi testbeszéd horoszkóp

Hogyan érez irántad? Elárulja a testbeszéde (iStockphoto)

A Bak férfi testbeszéde

bak férfi testbeszéd horoszkópA Bak férfire nem jellemzők a látványos gesztusok, így nála az olyan semmitmondó jelzések is komoly jelentéssel bírnak, mint amikor a padlón ül. Indokolhatja ezt azzal, hogy neki ez a kényelmes, ám valójában így próbál közvetlenebb lenni veled. Ha közben még a kezedet is megfogja, biztos lehetsz benne, hogy el akarja mélyíteni a kapcsolatot. A mélyen szántó filozofikus gondolatok nála a szerelem valódi jelzései.

A Vízöntő férfi testbeszéde

vízöntő férfi testbeszéd horoszkópA Vízöntő férfi aligha beszél az érzelmeiről, így nála csak és kizárólag a testbeszédéből következtethetsz az érzéseire. Abból sem olyan nagyon egyszerűen. Próbálja megérinteni a kezedet? Esetleg mélyen a szemedbe néz? Vajon ezt a barátai előtt is megteszi, vagy csak akkor, ha kettesben vagytok? Amikor felvállal téged, biztos jele, hogy szeretné, ha egy pár lennétek.

A Halak férfi testbeszéde

halak férfi testbeszéd horoszkópA Halak férfi gyengéd gesztusokkal fejezi ki az érzelmeit irántad. Amikor kettesben ültök a kanapén, közel húz magához, talán a válladra hajtja a fejét. Neki nincs szüksége szavakra, hogy kifejezze: elraboltad a szívét. A testbeszédét nagyon könnyen értelmezheted, mert a szemében látod az érzéseket.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top