Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. január 28. – február 3.: Gazdagítsd a világot, és te is meggazdagodsz

A világot csak úgy gazdagíthatod, ha te magad is gazdagodsz. Ha segíteni akarsz a világnak, segíts előbb magadnak. A bőség, a gazdagság rajtad keresztül áradhat szét a világban. Ha gazdagodni szeretnél, gazdagítsd a világot.

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyKos jegyűként most csak lassan készülsz el azzal a tervvel, amitől az anyagi megoldást várod. Fontos, hogy megértsd, a megoldást nem várhatod külső erőforrásokból, és a valódi megoldás épp az lenne, ha önmagadban találnád meg azt az erőt, amit másokra ruháztál.

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegyBika jegyűként ahelyett, hogy szomorkodsz valaki más sorsa felett, inkább két kérdést kellene feltenni magadnak: „Mi az, amit szívesen megteszek, hogy segítsem őt? Hogyan kerülhetem el, hogy én is hasonló helyzetbe jussak?” Ez a két kérdés sok mindenre rávilágít…

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként ne felejtsd el, a saját életedben te tudsz változtatni, és a saját döntéseidért te vagy a felelős. Ne felejtsd el, mindig van egy lépés, amelyet megtehetsz, és soha nincs olyan, hogy a körülmények tehetetlenségre kárhoztatnának téged vagy valaki mást.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyRák jegyűként vissza kellene térned a régi terveidhez. Azokhoz a tervekhez, amelyeket még úgy meséltél, hogy csillogtak a szemeid. Vissza kellene térned azokhoz a tervekhez, amelyek boldogságszikrákat robbantottak fel a lelkedben. Ezek voltak a jó tervek.

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként csak olyasmit tegyél, amiben hiszel. Csak olyasmire mondj igent, amire szívből mondasz igent. Azzal, ha követed a szíved szavát, biztosítod, hogy az utad könnyedén, nagyobb kanyarok nélkül vezessen el a bőség és a boldogság birodalmába.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként sokkal gyorsabban elintézhetnél egy anyagi természetű ügyet, ha nem azon gondolkodnál, ki fogja ezt megcsinálni, vagy ki fog segíteni neked. Valójában azt kell felismerned a héten, hogy te is meg tudod csinálni mindezt.

heti pénzhoroszkóp 2019. január 28-február 3.

Gazdagítsd a világot, ha gazdagodni szeretnél (iStockphoto)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként nincs értelme, hogy továbbra is szigorú legyél magaddal. Arra lenne a legnagyobb szükséged, hogy megengedd magadnak a kényelem és a szeretet luxusát. Vedd körül magadat szeretettel, és a bőség is megérkezik az életedbe.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként a képzeletedben talán már végtelen bőségben élsz, ezért itt az ideje, hogy ezt a képzeletbeli gazdagságot megjelenítsd a valóságodban is. Mi a legegyszerűbb, a legapróbb lépés, amellyel kifejezheted magadnak, hogy bőségben élsz?

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként nincs szükséged arra, hogy az emberek higgyenek a terveid működőképességében. Egyedül neked kell hinned magadban és a terveidben. Egyedül neked kell elhinned, hogy a terveid pontosan oda vezetnek, ahol lenni akarsz. Ez már elég, hogy a bőség megérkezzen az életedbe.

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyValaki megoldást vár tőled az anyagi gondjaira, de ezeket te nem tudod megoldani. Bak jegyűként meg kell értened, azért nem vagy képes segíteni neki, mert teljesen máshogy gondolkodtok a pénzről és az életről. Meg kell értened, ő nem tudja átvenni a gondolkozásmódodat.

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként túl fontos szerepet tölt be az életedben a pénz. Ezt abból láthatod, ahogy a pénzhez viszonyulsz. Ha azt hiszed, a pénz nehezen jön, vagy a pénzért meg kell küzdened, nem érted pontosan a pénz természetét. A héten bánj könnyedén a pénzzel, és jönni fog.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként meg kell tanulnod, hogy amíg önmagaddal szemben az aszketizmust, a szegénységet választod, addig másnak sem adhatsz. Adni csak abból tudsz, amid már van. Ha segíteni akarsz másoknak, előbb magadnak kell jól lenned. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top