Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. január 28. – február 3.: Kitűnő lehetőségeket ígér az utolsó januári hét

Kitűnő lehetőségeket ígér január utolsó hete. A csillagok kivételesen jó fényszögekkel támogatják a csillagjegyeket a héten. Hogy mi mindenre számíthatsz, és mire figyelj, a heti horoszkópból megtudhatod.

KOS

kos heti horoszkópJanuár utolsó hete bosszantó kiadással indul. Attól lehet bosszantó, hogy nem kalkuláltál vele. Kedd délutántól a Nyilas Hold szerint feltámadsz, és rengeteg energiád lesz. Különösen csütörtökön, amikor dupla szuper fényszög (Hold–Mars, Hold–Uránusz) lesz az égen. Péntektől koncentrálj a munkádra! A Bak Hold segít, hogy bebizonyítsd, helyt tudsz állni. Hétvégén megint lesz egy szuper fényszög (Vénusz–Uránusz) vasárnap, ami feldobja a napodat. Ettől még nem szabad elbíznod magadat.

BIKA

bika heti horoszkópAzzal indul a heted, hogy hétfőn valaki szeretné, ha észrevennéd. Bármi áron el akarja érni célját, akár provokációval is. A hét közepe a tüzes jegyekben járó bolygók (Hold, Mars, Jupiter, Uránusz) miatt neked túl pörgősnek látszik. Úgy tűnik, mindenki kapkod, sürget, te pedig nem bírod ezt. Az az ő tempójuk, te csak a sajátodban tudsz dolgozni. Péntektől a Hold átlép a higgadt Bakba, innentől haladhatsz úgy, ahogy neked jó. A nyugalom a hétvégére is jótékonyan hat, de sajnos számítanod kell viszályra.

IKREK

ikrek heti horoszkópSzokatlanul hipochonderré válhatsz hétfőn a Skorpió Hold szerint. A tél közepén persze nem csoda, ha fázol, és gyengének érzed magad, de hidd el, nincs baj veled. Kedd délutántól a Nyilas Hold lelkesítő találkozást tartogat. Az illető rendkívül vonzó, vigyázz, mert könnyen beleszerethetsz! Csütörtökön dupla szuper fényszög (Hold–Mars, Hold–Uránusz) dupla mágnesként hat rád. Pénteken már lecsillapodnak a kedélyek. Hétvégén nehézkessé válhatsz, majd vasárnap érzed ismét könnyebbnek magad a levegős Vízöntő Holdnak köszönhetően.

heti horoszkóp 2019. január 28-február 3.

Kitűnő fényszögek támogatják a csillagjegyeket a héten (iStockphoto)

RÁK

rák heti horoszkópJótékony fényszöggel (Hold–Neptunusz) indul a heted. Ne lepődj meg, könnyen meghatódhatsz. Ne szégyelld, hogy vannak érzéseid! A hét közepén rengeteg munka szakad a nyakadba, de aggodalomra semmi okod, erős leszel. Péntektől a Bak Hold eltereli a figyelmedet: sokkal fontosabb lesz számodra a párkapcsolat, mint a munka. Jó lenne, ha ez nem derülne ki a munkahelyeden, valójában ráérsz a hétvégén magánéletet élni. Februárban még tart a farsangi időszak. Menj táncolni, bulizni!

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópKicsit nehézkesen indulsz be a hét elején. Ne bosszankodj a hétfői eredménytelenség miatt, kedden délutántól ismét magadra találsz a tüzes Nyilas Holdnak köszönhetően. A hét legzseniálisabb napja a csütörtök lesz dupla szuper fényszög (Hold–Mars, Hold–Uránusz) miatt. Kitűnő formában leszel, amit használhatsz karrierépítésre, vagy dönthetsz úgy, hogy a magánéletedre fókuszálsz. Hétvégén sokat kéne pihenned, nehogy lebetegedj. Vasárnap átkerül a fókusz: a szerelem lesz a főszereplő.

SZŰZ

szűz heti horoszkópJó, ha tudod, a hétfő kitűnő tanulásra, vizsgázásra, utazásra, megbeszélésekre. A Hold–Neptunusz-fényszög sikert garantál. Kedd délutántól családi és/vagy ingatlan ügyek vonhatnak el a munkádtól. A tüzes jegyekben járó bolygók (Nyilas Hold, Kos Mars és Uránusz, Nyilas Jupiter) ingerlékenységet jeleznek. Péntektől leszel nyugodt és elégedett a Bak Holdnak köszönhetően. A hétvégéd is ennek jegyében kezdődik, aztán a gyerekek vagy a gyerekes dolgok okozhatnak fölösleges költségeket. Ne engedd ki a kezedből az irányítást!

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópÖrülhetsz, mert a Hold–Neptunusz-fényszög szerint hétfőn jó hírek érkeznek a pénzzel kapcsolatosan. Lehet, fizetésemelést vagy jutalmat kapsz. De az is lehet, valami olcsóbb lesz, mint hitted. Kedd délutántól a tüzes jegyekben járó bolygók eredményeket jeleznek tanulás, vizsgázás, utazás terén. A legsikeresebb napnak a csütörtök látszik. Péntektől a családoddal szeretnél lenni, amire ugyanakkor szombatig kell várnod. Vasárnap délután fellélegezhetsz a levegős Vízöntő Hold szerint.

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópNem lesz okod panaszra hétfőn egy Hold–Neptunusz-fényszög tükrében. Ez a szuper fényszög szuper kezdetet jelent. Kedd délutántól már a pénzügyek foglalkoztatnak. Ez az év elején, a hónap végén nem meglepő. Meg kéne tervezned a bevétel-kiadás egyensúlyát, amihez újabb szuper fejlemények látszanak szuper fényszögeknek (Hold–Mars, Hold–Uránusz) köszönhetően. Különösen csütörtökön. Péntektől utazhatnékod lesz, amivel szombatig várnod kell. Nem kell messzire utaznod, hogy kikapcsolódj. Töltődj fel, megérdemled.

NYILAS

nyilas heti horoszkópLelkesedni fogsz január utolsó hetéért. Csütörtökön dupla (Hold–Mars, Hold–Uránusz), vasárnap szimpla (Vénusz–Uránusz) szuper fényszög lesz az égen a tüzes jegyekben járó bolygók között, amelyek feltüzelnek. Előtte diszkrécióból „vizsgázol”, vagyis nem szabad kikotyognod, amit tudsz, ellenkező esetbe kínos helyzetbe kerülsz. Ne hidd, hogy a másik nem adja tovább! Előfordult már ilyen, tanulnod kellett volna abból. Hétvégén Vénusz, a Kis szerencse bolygója kilép a Nyilasból, de a szerencse így sem hagy el téged.

heti horoszkóp 2019. január 28-február 3.

Kedvező fényszögekkel búcsúzik a január (iStockphoto)

BAK

bak heti horoszkópRögtön hétfőn egy Hold–Neptunusz kedvező fényszög kedvező híreket hoz. Nyisd ki a füledet! Kedd délutántól a legnagyobb kihívás a számodra az lesz, hogy ne vidd be a munkahelyedre a magánéletedet! Sokan elkövetik azt a hibát, hogy megosztják a családdal kapcsolatos gondjaikat. Te ne tedd ezt! Péntektől jó formába kerülsz: végre koncentrálni tudsz, ami elégedettséggel tölt el. Hétvégén, vasárnap a Vénusz a szépség és szeretet bolygója belép a Bakba, aminek köszönhetően szépnek, szerethetőnek érzed magad.

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópÁldásként éled meg, hogy a hétfői Hold–Neptunusz-fényszög hasznot jelent a pénzügyekben. Ez az év elején, a hónap végén a legjobbkor jön. Kedd délutántól meglepődhetsz, hogy több a szövetségesed, mint gondoltad volna. Aki együttműködő, nem kell, hogy a barátod legyen. A siker kulcsa, hogy közös legyen a célotok! Ez összehoz titeket. Péntektől sajnos egyre fáradékonyabb és nyűgösebb lehetsz. Nagyon várod a hétvégét. A szombat pihenésről (Bak Hold), a vasárnap rólad (Vízöntő Hold) szóljon!

HALAK

halak heti horoszkópEnnél jobban nem is indulhatna január utolsó hete: egy Hold–Neptunusz-fényszög segít, hogy bizakodó maradj. Kedd délutántól frusztrálhat valamelyik kollégád vagy a főnököd, aki sürget, kritizál. Ezt személyes sértésnek veheted, pedig nem kéne. Péntektől fogsz lehiggadni, a munka is csak innentől megy igazán, mert amíg a duzzogással vagy elfoglalva, nem tudsz koncentrálni. Pénteken behozhatod a lemaradásodat a Bak Hold szerint. De ne hajtsd magad „halálra”! Hétvégén keresd a vidám emberek társaságát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top