Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a tökéletes pasialapanyag

Nehéz megmondani, mitől lesz valakiből ideális társ. Az azonban biztos, hogy ezek a csillagjegyek természetesebben élik meg a párkapcsolatokat, szórakoztatóak, színesebb egyéniségek, mint a többiek. Nos, köztük van a párod? És te?

A Rák pasi

pasi párkapcsolat horoszkóp rák csillagjegyA Rák férfi romantikus jelleme, hatalmas szíve és végtelen empatikussága miatt került a lista élére. Ő képes az önzetlen, feltétel nélküli szeretetre. Nem fél az elköteleződéstől, sőt kifejezetten igényli a közelséget, az intimitást. Az ő vállán bátran lehet sírni, miközben abban is segít, hogy párja megvalósíthassa önmagát.

Az Ikrek pasi

pasi párkapcsolat horoszkóp ikrek csillagjegyAz Ikrek férfi nem csupán azért főnyeremény, mert meghallgat, hanem mert képes kifejezni a saját érzelmeit is. Hallgat az érzéseire és nyíltan kommunikálja is azokat, így vele nem kell gondolatolvasót játszani. Az őszinteség, a tisztelet és a bizalom a legfontosabb értékek a számára.

pasi párkapcsolat horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek a legjobb pasi-alapanyagok (iStockphoto)

Az Oroszlán pasi

pasi párkapcsolat horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlán férfiban az a csodálatos, hogy őszintén hiszi: adni jobb, mint kapni. Romantikus és nagyvonalú, tőle igazán mesés meglepetésekre lehet számítani. Egyszerre tökéletes barát és szerető, és senkit ne tévesszen meg, hogy társaságban vágyik a figyelemre – ettől függetlenül minden porcikájában nagyon hűséges típus.

A Nyilas pasi

pasi párkapcsolat horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas férfit nehéz betörni, de akinek sikerül, egész életre elkötelezett társat talál maga mellé. Ha szerelmes, az a legjobbat hozza ki belőle. Vele szórakozás minden perc, párja rengeteg nevetésre és izgalomra számíthat mellette. A féltékenységet és a korlátokat ugyanakkor rosszul tűri, ezért érdemes nem hárpiaként viselkedni vele!

herway

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top