Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy nem kér a Valentin-napból

Ezeket a csillagjegyed ne is próbáld meggyőzni, hogy a Valentin-nap mennyire jó buli! Szerintük ugyanis ezt a napot azonnal törölni kéne az ünnepek közül. A horoszkópból kiderül, miért ilyen szkeptikusak a szerelmesek napjával kapcsolatban. Te is köztük vagy? És a párod?

A Bak szerint a Valentin-nap mondvacsinált ünnep

valentin nap csillagjegyek bak horoszkópA fegyelmezett Bak meglepően a fogához tudja szorítani a garast! Ezért olyan, szerinte mondvacsinált ünnepekre, mint a Valentin-nap, esze ágában sincs ajándékot venni a párjának. Ráadásul utálja, ha megmondják, mit csináljon, ezért nem akar beállni a Valentin-napot ünneplők sorába.

A Vízöntő nem tartja számon a Valentin-napot

valentin nap csillagjegyek vízöntő horoszkópBár a Vízöntő kreatív energiáit akár egy szuper Valentin-napi ajándékban is kamatoztathatná, ne számíts tőle erre. Mivel az érzelmek terén hajlamos hűvösen megnyilvánulni, ő biztosan nem fog szívecskékkel elborítani. De az is lehet, szimplán csak kimegy a fejéből az ünnep.

valentin nap csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek csöppet sem rajonganak a Valentin-napért (iStockphoto)

A Szűz szerint a Valentin-nap csak múló pillanat

valentin nap csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz egyszerűen túl realisztikus és túl logikus gondolkodású ahhoz, hogy beleélje magát az olyan múlandó dolgokba, mint a Valentin-nap. A virágcsokrok és a csokik alapból sem az ő világa, ha már pénzt költ, inkább olyan dolgokba fektet, ami hosszú ideig kitart. A szerelem, a Valentin-nap szerinte egyáltalán nem ilyen.

A Skorpiónak túl sok a Valentin-nap

valentin nap csillagjegyek skorpió horoszkópBár a Skorpió nagyon szenvedélyes típus, számára túl nagy nyomást jelent a Valentin-nap. A tökéletesnél ugyanis nem éri be kevesebbel sem az ajándék, sem a programtervezés terén. A sok szervezés közben viszont könnyen a pokolba kívánhatja a szerelmesek napjával járó felhajtást.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top