Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy könnyen elbizonytalanodik a párkapcsolatban

Vannak olyan emberek, akiket könnyebb megszerezni, mint megtartani. Ez a 3 csillagjegy pontosan ilyen. Könnyen elbizonytalanodnak a párkapcsolatban, de inkább saját maguk miatt, mintsem azért, mert a párjuk okozott volna csalódást nekik. Te is köztük vagy? És a párod?

A Kos hajlamos hirtelen döntéseket hozni

bizonytalan csillagjegyek kos horoszkópA Kos hajlamos nagyon hamar, minden energiáját beleadva beleélni magát egy kapcsolatba, ami a partnere számára nagyon pozitív jel lehet. Ám ugyanilyen hamar érkezik a hideg zuhany is, amikor a legváratlanabb pillanatban hirtelen kiég, és nem tudja, hogyan hozhatná vissza a régi tüzet. Ilyenkor bizonytalanodik el, és megesik, hogy a szakítás mellett dönt.

bizonytalan csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek könnyen elbizonytalanodnak a párkapcsolatban (iStockphoto)

Az Ikrek folyton változik

bizonytalan csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek állandó változásban él, így ő nehezen marad felhőtlenül boldog ugyanabban a helyzetben – vagy ugyanabban a kapcsolatban. Ha úgy érzi, ellaposodott, unalmassá vált, netán már nem elégíti ki az aktuális párkapcsolata, hajlamos lehet elbizonytalanodni és néha igencsak kegyetlenül bedobni a törölközőt, vagy kikacsintgatni a kapcsolatból.

A Nyilas a szabadságát félti

bizonytalan csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas köztudottan könnyen ismerkedő, impulzív csillagjegy, aki hajlamos azt gondolni, a hosszú távú párkapcsolat biztosan unalmas lesz neki. Ha mégis elkötelezi magát, valószínűleg hosszú távban is gondolkozik, de az olyan fordulópontokban, mint az összeköltözés, az együttélés vagy a házasság, ő is elbizonytalanodhat, mert mi lesz, ha végleg elveszíti a szabadságát.

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top