Horoszkóp

Íme a Nyilas véleménye a csillagjegyekről. Kit szeret, és ki az, akit nagyon nem?

Megesik a Nyilassal, nem is oly ritkán, hogy túlzásokba esik, vagy éppenséggel túlzottan is jóhiszemű... Optimista életszemléletéből adódóan ő inkább a jót látja mindenkiben. Íme, a Nyilas véleménye a többi csillagjegyről.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas vélemény csillagjegyek horoszkópA Nyilas csillagjegy talán a legoptimistább csillagjegy. Nyílt és őszinte, nagyvonalú és előítéletmentes, barátságos és jóhiszemű. Persze, megesik vele nem is oly ritkán, hogy túlzásokba esik, vagy éppenséggel túlzottan is jóhiszemű, már-már naiv. Az biztos, a Nyilas magas célok felé törekszik. Vallásos beállítottságú, a hite erős, őt kifejezetten érdekli az asztrológia, a vallástörténet és úgy általában az ezotéria megfogható és érthető világa. A jog, az erkölcs mindennél fontosabb számára. Nem véletlen, hogy sok ügyvéd, jogász, bíró született a jegyben. Logikus gondolkodásának köszönhetően a matematika sem áll tőle távol. Vidám és, jókedvű, viccelődő típus, remek humorral megáldva. Milyennek látja a Nyilas a többieket? Nos, ő az, aki inkább a jót látja a többiekben…

Ezt gondolja a Nyilas a Kosról

bika horoszkóp vélemény kos csillagjegyNos, a Nyilas szerint a Kos nagyon jó fej, kedvelem őt, csak ne versenyezne folyton. Kifejezetten jó párost alkot a két tüzes csillagjegy, hiszen szeretik a kalandokat, a kihívásokat, szenvedélyesek, bátrak, motiválják, inspirálják a másikat.

Ez a Nyilas véleménye a Bikáról

ikrek horoszkóp vélemény bika csillagjegyA Nyilas szerint a Bika: igazság szerint nem valami izgalmas társaság, és időnként a humoromat sem értékeli, vagy lehet, hogy nem is érti. De megbízható és nagyon jó barát. Míg a Bika inkább a nyugalmat keresi, a Nyilas folyton pörögne. Ritkán találják meg a közös hangot.

nyilas horoszkóp vélemény csillagjegyek

A Nyilas meglátja a jót is a többi csillagjegyben (iStockphoto)

Ez a Nyilas véleménye az Ikrekről

rák vélemény ikrek horoszkópA Nyilas szerint az Ikrek szuper jó fej. Nagyon szeretek vele lógni. Izgalmas, érdekes, szórakoztató társaság. Kétségtelenül jól érzik magukat együtt, mindketten társaságkedvelők, imádnak beszélgetni, szeretik a humort, függetlenek, önállóak. Nem is kell ennél több a jó párkapcsolathoz.

Így vélekedik a Nyilas a Rákról

oroszlán vélemény rák csillagjegy horoszkópA Nyilas szerint a Rák folyton otthon ül. Nem is értem, hogy nem hiányzik neki a társaság. Ráadásul lemarad egy csomó érdekes dologról. Tűz és víz találkozása, ahol a víz inkább kioltja a tüzet, mintsem a tűz felforrósítaná a vizet.

Ezt gondolja a Nyilas az Oroszlánról

szűz horoszkóp vélemény oroszlán csillagjegyA Nyilas szerint az Oroszlán imádni való! Szenvedélyes, izgalmas, csodálatos társaság. Az Oroszlán a harmadik tüzes csillagjegy, nem véletlenül olyan sok a hasonlóság a Nyilassal. Valóban jó párost alkotnak, barátként és a párkapcsolatban is nagyon jól kijönnek egymással.

Ez a Nyilas véleménye a Szűzről

mérleg csillagjegy vélemény szűz horoszkópA Nyilas szerint a Szűzhúúúúú, nos, nem mindig értem őt. Képes órákat a zuhany alatt állni ahelyett, hogy élvezné az életet. Néha nagyon unalmas. Kettejük kapcsolata elvileg működhetne is, hiszen inspirálják egymást. Hosszú távon mégis viszonylag ritkán találják a közös hangot.

Ezt gondolja a Nyilas Mérlegről

skorpió vélemény mérleg csillagjegy horoszkópA Nyilas így vélekedik a Mérlegrőlnagyon untat a folytonos dilemmázása. Ugyanakkor jókat lehet vele beszélgetni, szóval valójában kedvelem őt. Jó barát. Barátként valóban megtalálják a közös hangot, hiszen szeretik a társaságot, szívesen mozdulnak ki otthonról. Még az is előfordul, hogy vonzódnak a másikhoz. 

Így nyilatkozik a Nyilas a Skorpióról

nyilas vélemény skorpió horoszkópA Nyilas szerint a Skorpió: nos, nem is igazán tudom, mit mondhatnék róla. Izgalmas típus, csak túlzottan is titkolózó. Pedig nekem bármit elmondhatna… Talán barátság szövődhet közöttük. A Nyilas nyílt és szabadságkedvelő, a Skorpió vele szemben zárkózott és ragaszkodó. Nagyon különböznek egymástól.

nyilas vélemény csillagjegyek horoszkóp

Optimistán tekint a Nyilas a csillagjegyekre (iStockphoto)

Ezt gondolja a Nyilas a Bakról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp bak csillagjegyÍgy vélekedik a Nyilas a Bakról: végül is, miért ne lóghatnánk együtt? A Bak visszafogottsága felkelti a Nyilas érdeklődését. Később talán épp ez idegesíti benne a legjobban. A Bak nem látja elég érettnek a Nyilast a hosszú távú kapcsolatra, amiben azért nincs teljesen igaza.

Ez a Nyilas véleménye a Vízöntőről

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp vízöntő csillagjegyA Nyilas szerint a Vízöntő csodás, elképesztő, rendkívüli! Ő az, aki minden őrültségben benne van, imádok vele lenne. Ők ketten a legönállóbb és legfüggetlenebb csillagjegyek. Nem véletlenül kedvelik egymást, hiszen mindkettőjüknek fontos a szabadság, nem mellesleg erősen inspirálják, motiválják a másikat.

Íme a Nyilas véleménye a Halakról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp halak csillagjegyA Nyilas szerint a Halakőt sem értem igazán, de nem is találom vele a közös hangot. Ők ketten nagyon különböznek egymástól. Pedig valójában lenne egymással esélyük, hiszen mindkettőjük fantáziája szárnyal, szóval tudnák motiválni egymást, ha akarnák.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top