Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek nem esik nehezükre kompromisszumot kötni

Ezekkel a csillagjegyekkel nem nehéz kompromisszumot kötni. Ők azok, akik a leginkább hajlanak a megegyezésre, és a közös érdeket tartják szem előtt a párkapcsolatukban. Te is köztük vagy? És a párod?

1. Mérleg

csillagjegyek kompromisszum párkapcsolat mérleg horoszkópA Mérleg az élet minden területén könnyen köt kompromisszumot, így a párkapcsolatában is. Kerüli a veszekedést, inkább törekszik az egyetértésre, a higgadt beszélgetésre, és mindig igyekszik belehelyezkedni a másik nézőpontjába, hogy teljesen megérthesse motivációit.

2. Rák

csillagjegyek kompromisszum párkapcsolat rák horoszkópNagyon nehezen tudnánk olyat mondani, amit a Rák ne tenne meg a szerelemért. Párkapcsolata érdekében hajlandó szinte bármilyen áldozatot hozni, sőt, akár félretenni mindent, ha úgy érzi, valami magasztos dologért teszi. Örök romantikus, aki él-hal a szerelméért. Nála egyértelmű, hogy folyamatosan a kompromisszumokra törekszik.

csillagjegyek kompromisszum párkapcsolat horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel nem nehéz kompromisszumot kötni (iStockphoto)

3. Halak

csillagjegyek kompromisszum párkapcsolat halak horoszkópA Halak jelleméből fakadóan együtt érző és nagyon megértő csillagjegy. Ezért nem nehéz vele jól kijönni, pláne, ha szerelmes, hiszen ilyenkor mindent elkövet a párja boldogságáért. Sajnos naiv jóindulatát sokan ki is használhatják, ezért oda kell figyelnie, nehogy illúziót kergetve áldozza fel magát.

4. Szűz

csillagjegyek kompromisszum párkapcsolat szűz horoszkópA Szűz valójában a lista nagy meglepetése, hiszen őt az sem zavarja, ha örök szinglinek tartják a többiek. Valójában amikor igaz szerelemre talál, nagyon is könnyen köt kompromisszumot. Ilyenkor azt szeretné, hogy párja kényelmesen és biztonságban érezze magát vele, ezért mindent elkövet, hogy ez így is legyen.

herway

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top