Horoszkóp

Sikeres lehet a Skorpió 2019-ben, ha…

A Skorpiót támogatják a csillagok 2019-ben. Sikeres év elé nézhet, a horoszkóp szerint ugyanakkor néhány fontos dolgot érdemes ehhez fejben tartania. Mi mindenre számíthat 2019-ben ez a csillagjegy?

Kedves Skorpió! 2019-ben figyelmed a személyes kapcsolatokra irányul. Éppen ezért nagyon fontos lesz, hogyan fejezed ki magad szóban és írásban is. Uralkodó bolygód, a Plútó a Szaturnusszal közösen támogat téged ebben. A kommunikáció különösen fontos helyet foglal el ebben az új évben. Több lehetőség is vár rád, de nem mindegy, hogyan viszonyulsz majd ezekhez, és persze hogyan képviseled önmagadat, hogyan kommunikálsz a többiekkel. Ha a nyugodt és kiegyensúlyozott Skorpiók közé tartozol, könnyebb dolgod lesz, mint korábban bármikor.

A Skorpiót a szerencse kíséri 2019-ben

A Jupiter, a nagy szerencse bolygója a pénzügyeket segíti egészen december 2-ig. Ha azt a célt tűzted 2019-re, hogy a pénzügyekben stabil alapokat teremtesz magadnak, máris érdemes belefognod a megvalósításba. A csillagok támogatják a terveidet.

skorpió csillagjegy horoszkóp 2019

A Skorpió sikeres év elé nézhet (iStockphoto)

Így alakul a Skorpió karrierje 2019-ben

Skorpió jegyűként a Nap fényszögei hatnak a karrieredre 2019-ben a leginkább. Idén három napfogyatkozást jelez a horoszkóp, ami számodra három lehetőség, hogy szembe nézz és alaposan megvizsgáld, mi az, amit érdemes megváltoztatnod a siker érdekében. Lehetnek ugyanis olyan szokásaid, amelyekkel inkább akadályozod, mintsem segíted a fejlődésedet, az előrejutást. Az első nagyon fontos időpont ugyan nem a Naphoz kapcsolódik, mégsem hagyhatod figyelmen kívül a január 21-i teljes holdfogyatkozást sem. Ezen a napon világossá válhat az a projekt, amelyen nem érdemes tovább dolgoznod, és amelyet inkább el kéne engedned. Az elengedéssel teremtesz helyet az újnak, amely aztán valóban a siker felé irányít téged.

Nagyot változik a Skorpió szerelmi élete 2019-ben

Az Uránusz bolygó március 7-én vált jegyet, és belép a Bikába. Ha a párkapcsolatod nem igazán működik, tavasszal új lehetőség kapsz, hogy átalakítsd, feléleszd, és boldoggá tedd, vagy véglegese lezárd, és valami másba kezdhess. Ha boldog a párkapcsolatod, idén még több örömet szerezhettek egymásnak, és még közelebb kerülhettek egymáshoz. Az Uránusz érezhető változásokat hoz, de azok inkább frissítő, újító jellegűek, mintsem félelmetesek. A bolygó fontos lépések megtételére ösztönöz a következő 7 év során, érdemes lesz azokkal élned.

(via refinery)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top