Horoszkóp

Mit látsz a képen először? Találó személyiségteszt következik

Első pillantásra furcsa, de annál érdekesebb rajzot láthatsz. Milyen formát ismersz fel először? Melyik részlet ragadja meg a figyelmedet az első pillanatban? Válaszod találó részletet árul el a személyiségedről.

Kutatások igazolják, ugyanaz a kép vagy rajz egészen eltérő benyomást tehet rád, mint a környezetedben élőkre. A személyiségedtől, a tudattalanodban rejlő információktól is függ, milyen részleteket pillantasz meg először. A szemed ugyan látja a teljes képet, de agyad csak bizonyos részleteket fog fel az első pillanatban. És pontosan ez az a részlet, ami a leginkább jellemez téged. Ebből a nagyon egyszerű személyiségtesztből újabb érdekes információt tudhatsz meg önmagadról. A feladat mindössze annyi, hogy válaszolj a kérdésre: mit látsz először a képen? Fontos, hogy az első benyomásra figyelj.

személyiségteszt

Mit látsz először a képen? (bright side)

Ezt árulja el a személyiségedről, ha a fákat látod a képen

Ha első pillantásra a kopasz fákat láttad meg a képen, nagyszerű intuíciód lehet, amelyre minden helyzetben érdemes hallgatnod. Az átlagosnál nyugodtabb, lazább és kiegyensúlyozottabb a személyiséged. Valójában téged csöppet sem zavar, ha egyszerűen csak lógatod a lábadat, és nem csinálsz semmit. Még ilyenkor sem unatkozol, egyszerűen jól érzed magadat a saját világodban.

Ezt tudhatod meg a személyiségedről, ha a tigrist látod a képen

Nos, ha első pillantásra a tigris rajzolódott ki előtted, valami ilyesmi lehet a mottód: „Ha nincs problémád, légy boldog, és ne gyárts magadnak fölöslegesen.” Nagyon pontosan jellemzi a személyiségedet ez a mondat, hiszen amit egyszer a fejedbe veszel, attól nem is tántorítasz. A céljaidért mindent megteszel, senki sem állíthat meg, semmi sem bizonytalaníthat el a megvalósítás közben. A magad útját járod, azt teszed, ami szerinted a legjobb, és sosem gyártasz magadnak felesleges problémákat.

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top