Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. január 15-21.: Feltárják az igazságot az angyalok

Az angyalok feltárják előtted az igazságot. Ezen a héten az angyali segítséggel olyan információkat tudhatsz meg, amelyek különösen fontosak, hogy megtedd a legfontosabb lépéseket...

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyJeremiel arkangyal segít neked észrevenni, hogy mi az, amit most kell elengedned, megszüntetned, abbahagynod. Jeremiel arkangyal megmutatja neked, hogyan csinálhatsz helyet azoknak az új szokásoknak, amelyekre vágysz, és amelyekről úgy gondolod, most nincs időd.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyRaziel arkangyal pontosan tudja, hogy hogyan oldhatsz meg egy megoldhatatlannak tűnő helyzetet. Raziel arkangyal segítségével ez a helyzet olyan könnyedén oldódik meg, mintha sohasem létezett volna. Most kérd meg Raziel arkangyalt, hogy segítsen neked abban, amiben szükséged van rá!

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegySámuel arkangyal megkeresi neked a választ azokra a kérdésekre, melyek olyan régóta zakatolnak már a fejedben. Elsőként írd össze a téged foglalkoztató kérdéseket, majd kérd meg Sámuel arkangyalt, válaszolja meg ezeket. Ezután pedig figyeld, milyen módon érkeznek a válaszok hozzád.

heti angyalhoroszkóp 2019. január 15-21.

Az igazsághoz vezetnek a héten az angyalok (IStockphoto)

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyAriel arkangyal segít nagylelkűbbé válnod, és segít megértened, milyen végtelenül sok forrás áll a rendelkezésedre. Valójában mindenből van neked elég, így megteheted, hogy másokat támogatsz a segítségnyújtásoddal és azzal, hogy megmutatod nekik is a bőséget.

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópŐrangyalod melletted áll abban a folyamatban, amelyben próbálod újjászervezni a teendőidet a héten. Most szeretnéd, ha több időd lenne magadra, ami ugyanakkor csak úgy lehetséges, ha ezentúl máshogy végzed a dolgokat, mint eddig. Őrangyalod segít hatékonyabbá válnod.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegySandalfon arkangyal segít megnyugodnod, és segít abban, hogy teljesen higgadtan láss egy helyzetet. Ezzel pedig máris nyert ügyed van. Azzal, hogy nyugodtan tekintesz erre a helyzetre, egyúttal lehetőséget kapsz, hogy megvizsgáld, mi mindent lehet máshogy tenni a siker érdekében.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyZsofiel arkangyal segít megérkezned abba a boldog rózsaszín felhőbe, melyben élni szeretnél. Zsofiel arkangyal az öröm angyala, aki segít neked, hogy minden helyzetben megtaláld az örömteli gondolatokat, amelyek segítenek megérkezni a belső derű állapotába.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyMetatron arkangyal segít neked, hogy egyre lendületesebb lehess januárban. Az új évet nagy lendülettel akartad kezdeni, de talán nem alakult minden úgy, ahogy szeretted volna. Könnyen lehet, a héten épp az a feladatod, hogy több energiát gyűjts, és legyen elég lendületed.

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegyGábriel Arkangyal pontosan megmutatja neked, mit kell tenned ezen a héten. Ő az az arkangyal, aki segít megtalálni azokat a szavakat, amelyekkel meggyőzhetsz másokat, és ő az az arkangyal is, aki megmutatja az utat abban az alkotó-teremtő folyamatban, amelyben vagy.

heti angyalhoroszkóp 2019. január 15-21.

Fontos információkat küldenek az angyalok (IStockphoto)

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyAzrael arkangyal az átmeneti időszakok angyala, ő az, aki átvezet egyik helyzetből a másikba. Ha úgy érzed, megrekedtél két helyzet, két lehetőség, két világ között, bátran hívd Azrael arkangyalt, és kérd meg, hogy vezessen tovább oda, ahol lenned kell, ahol helyed van.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyRaguel arkangyal az igazság angyala, aki segít a héten kideríteni egy helyzetben az igazságot. Amikor együtt dolgozol Raguel arkangyallal, az igazság egyszerűen felfénylik előtted, és nagyon pontosan kirajzolódik minden eddig titkos szándék és befolyás. Raguel arkangyal megmutatja neked, mi a valóság.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyZadkiel arkangyal segít visszatérned abba a boldog és hittel teli állapotba, mely a valódi alapállapotod, és amelyből valaki vagy valami kimozdított téged. Azzal, hogy visszatérsz ebbe az állapotba, visszatérsz a valódi erődhöz, ahhoz az erőhöz, amely segít megoldani minden helyzetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top