Horoszkóp

Ezt a 3 fogadalmat tedd 2019-ben a horoszkóp szerint

Az új év mindig új lehetőségeket tartogat. Nem kell több oldalas listát írnod, hogy mit szeretnél megváltoztatni 2019-ben, elég csupán három dologra koncentrálni, és az életed komoly fordulatot vehet. S mi lenne ez a három újévi fogadalom? A horoszkópból kiderülnek a részletek. Fogj hozzá már ma!

A Kos újévi fogadalmai

  1. újévi fogadalom horoszkóp kos csillagjegyEngedd útjára érzelmeidet
    Kos jegyűként hajlamos vagy elrejteni az érzelmeidet, s inkább elmenekülsz, lefoglalod magad bármivel, mint hogy szembenézz bármilyen érzelmi szituációval. 2019-ben változtass ezen. A menekülés helyett állj meg és gondold át, miként is érzel. Hidd el, bárhogyan is menekülsz az érzelmeid elől, előbb-utóbb utolérnek téged.
  2. Javíts a párkapcsolatodon
    Nem a párkapcsolat az erősséged. Ahelyett, hogy kimondanád, mit érzel a párod iránt, inkább csöndben maradsz. Egy kapcsolatban fontos a párbeszéd, lényeges, hogy párod tudomására hozd a valódi érzéseidet.
  3. Mondd ki, hogy „szeretlek”
    Nem olyan ijesztő a szó, hogy szeretlek. Hidd el, attól, hogy kimondod az érzéseidet, nem válsz sebezhetővé. Sőt, inkább gondolj arra, hogy ez az egyetlen szó milyen sokat jelenthet a párodnak.

A Bika újévi fogadalmai

  1. újévi fogadalom horoszkóp bika csillagjegyHallgatni arany
    Bika jegyűként néha nem ártana csöndben maradnod. Mindig a tiédnek kell lenni az utolsó szónak? Ugye, hogy nem…
  2. Néha elég csak hallgatni a másikat
    Van, hogy a másik nem igényel segítő kezet, csupán arra van szüksége, hogy figyelmesen meghallgasd. Nem mindig kell tanáccsal és véleményekkel ellátni a hozzád fordulókat, hiszen lehet, nem is ezért jöttek.
  3. Koncentrálj a jelenre
    Nem kéne folyton a jövő miatt aggódnod, hiszen épp ezért esel ki a jelenből. Amikor azon agyalsz, mit hoz a holnap, nem éled meg a jelen pillanatot. 2019-ben fogadd meg magadnak, hogy mindennap megállsz, és élvezettel szagolgatod a virágok illatát.

Az Ikrek újévi fogadalmai

  1. újévi fogadalom horoszkóp ikrek csillagjegyKeresd meg, mi érdekel igazán
    Ikrek jegyűként valójában tudod, mi az, ami leköti a figyelmedet, hiszen pontosan ezt tanultad az elmúlt évben. Ám most, hogy már kellő ismerettel rendelkezel, hasznosítsd mindezt a legjobb tudásod szerint. Éld az életet úgy, ahogy megérdemeled.
  2. Szabadulj meg azoktól, akik csak kihasználnak
    Mindig akadnak olyanok körülötted, akik csak érdekből vannak veled, manipulálnak téged, rosszindulatúak veled. Próbáld ebből a szempontból beazonosítani őket, és ha teheted, igyekezz mielőbb megszabadulni tőlük. Nagy szívességet teszel magadnak, hiszen nem mérgeznek téged többé.
  3. Gondolj magadra is
    Tedd magadat az első helyre. Mindig másokra gondoltál, az ő a problémáira próbáltál megoldást találni, magad elé rangsoroltad őket minden tekintetben. Az idén változtass ezen, hidd el, így lehet igazán emlékezetes év 2019.
újévi fogadalom csillagjegyek horoszkóp

Íme a csillagjegyek 3 újévi fogadalma (iStockphoto)

A Rák újévi fogadalmai

  1. újévi fogadalom horoszkóp rák csillagjegyMenj el a régóta halogatott útra
    Rák jegyűként számtalan indokkal előálltál már, miért nem mész el erre az utazásra. Hidd el, minden a legnagyobb rendben lesz, nincs más dolgod, mint csomagolni. Felesleges túlbonyolítani a dolgokat, ha valami probléma merülne fel mégis, arra majd akkor reagálsz, amikor megtörténik.
  2. Csak azt csináld, amit szeretsz
    Ha olyan munkát végzel, amit gyűlölsz, hagyd abba minél előbb. Számtalan olyan lehetőség áll előtted, amivel csak élned kéne. 2019-ben még az is megtörténhet, valami olyanba vágod a fejszédet, amire korábban nem is gondoltál. Ne állj saját boldogságod útjába.
  3. Ébredj fel, és éld az életed
    Nem szalassz el csak azért lehetőségeket, mert bátortalan vagy, és nem mersz kockáztatni. Engedd, hogy az áramlás sodorjon téged, ragadj meg mindent alkalmat, ami csak az utadba kerül.

Az Oroszlán újévi fogadalmai

  1. újévi fogadalom horoszkóp oroszlán csillagjegyAz exed a múltad része
    Oroszlán jegyűként fölösleges újra és újra felidézni az emlékeket, ereszd el most már a múltat. Lépj tovább a jelenbe, különben sosem találsz új szerelemre. Mi a helyzet az exeddel? Valószínűleg már új társ oldalán éli a mindennapjait. Ő továbblépett. Tedd meg te is ugyanezt.
  2. Menj, ha menni akarsz
    Ne vonakodj másik városba költözni. Ne hagyd, hogy a rutin annyira megszokottá váljon az életedben, hogy az új helyett belesimulsz a megszokásokba. Boldogtalanságod egyetlen oka, hogy félsz a változtatástól. Hidd el, valaki rád is nagyon vár már. De ehhez előbb meg kell mozdulnod.
  3. Nem kell mindig a másik kedvében járni
    Amikor a barátaid rászorulnak, te pátyolgatod őket, miközben lehet, visszatartod a saját könnyeidet. Nem kell mindig megjátszanod, hogy mennyire erős vagy, hiszen semmi rossz nincs abban, ha néha te is darabjaidra hullasz. Gondolj magadra is, aztán jöhetnek a többiek.

A Szűz újévi fogadalmai

  1. újévi fogadalom horoszkóp szűz csillagjegyTanulj meg felelősséget vállalni
    Amikor valami rosszul sül el, vegyél egy mély lélegzetet, és vállald a következményeket. Ne másokat okolj a hibákért, egyedül csak magadnak tehetsz szemrehányást bármi is történt veled.
  2. Hajtsd végre a céljaidat
    Ébresztő! Elég az álmodozásból, eljött a tettek ideje, különben lőttek a nagy álmoknak.
  3. Legyél bizakodóbb
    Szűz jegyűként hajlamos lehetsz a negatív gondolatokra. Amikor pesszimista vagy, rossz dolgok is történnek. Módosíts a filmeden, 2019-ben engedd, hogy végre happy enddel végződjön. Hidd el, megérdemled.

A Mérleg újévi fogadalmai

  1. újévi fogadalom horoszkóp mérleg csillagjegyRóma sem egy nap alatt épült fel
    Mérleg jegyűként 2019-ben légy türelmes, és a kemény munka meghozza gyümölcsét. Kicsit többet kell most várnod, mint szeretnéd, de megéri. Ne gondold, hogy senki nem vette észre, milyen komoly erőfeszítéseket teszel.
  2. Ne gyűlölködj
    Bocsáss meg azoknak, akiknek érdemes, és menj tovább. A benned lapuló harag szétmarhat téged. Attól, hogy kiejted a bocsánat szót, vagy azt mondod, rendben, megbocsátok, nem leszel kevesebb. Sőt. Végre megtalálod a lelki békét.
  3. Szeresd magadat
    Miért gondolod, hogy te egy csődtömeg vagy? Hajlamos vagy mindenki mást magad elé helyezni, bármit kész vagy megadni nekik, figyelmet, szeretetet, ám a magadnak szinte semmit sem adsz meg. Miért? 2019 legfontosabb feladata, hogy jóindulatú légy magaddal szemben is.

A Skorpió újévi fogadalmai

  1. újévi fogadalom horoszkóp skorpió csillagjegyNe akarj bosszút állni
    Skorpió jegyűként képes lehetsz akár egy életen át haragot tartani. Ám ezzel csak azt éred el, hogy egyre rosszabbul érzed magad, nem találod a lelki békédet. Hidd el, boldogabb nem is lehetnél, ha megbocsátanál mindenkinek. 2019-ben ugye megteszed?
  2. Nem számít, mit gondolnak rólad a többiek
    Álarcot viselsz, mert attól rettegsz, a többiek nem szeretnek téged eléggé. Nem bírnád elviselni, hogy bárki is hasznot húzzon sebezhetőségedből, ezért inkább olyannak tetteted magadat, amilyen valójában nem is vagy, csupán azért, hogy megvédd magadat. Ezt azonban nem lehet büntetlenül csinálni, előbb utóbb elveszíted a valódi személyiségedet.
  3. Ne aggódj
    Az idegességed minden határon túlmegy már. Minden lépésedet ötször átgondolod, s ha jelentéktelen apróságot is észlelsz, összeomlasz. Ne aggódj, hagyd, hogy az élet menjen a maga útján, így leszel igazán sikeres és elégedett.

A Nyilas újévi fogadalmai

  1. újévi fogadalom horoszkóp nyilas csillagjegyMutasd ki az érzelmeidet
    Nyilas jegyűként hidd el, fölösleges mindig keménynek látszani. Ne tégy úgy, mintha téged semmi nem érintene meg. Az még nem a gyengeség jele, ha kimutatod az érzéseidet. Ki kell nyílnod, hogy valóban megismerhesd a többieket, és 2019-ben megtalálhasd életed szerelmét is.
  2. Ne tartsd magad távol a szerelemtől
    A szerelmi életedet fájdalmak és könnyek kísérték, éppen ezért rettegsz, hogy újra szerelmes legyél, nem szeretnéd még egyszer megégetni magadat. Érthető a viselkedésed, de talán amit eddig tapasztaltál, nem szerelem volt. Az igazi szerelem csak idén lép az életedbe.
  3. Ne legyél szigorú önmagaddal
    Nem lehetsz egyszerre két helyen, és nem tudsz minden problémát megoldani. Túlságosan magasra teszed a lécet, ezért ne ess kétségbe, ha levered azokat. Sokat vársz magadtól, pedig érdemesebb lenne reálisabb célokat kitűznöd. Ha azokat eléred, emelheted a tétet.
újévi fogadalom horoszkóp csillagjegyek

Tettél már újévi fogadalmat 2019-re? (Thinkstockphotos)

A Bak újévi fogadalmai

  1. újévi fogadalom horoszkóp bak csillagjegyUtazz el
    Bak jegyűként csak vedd a hátizsákodat, és menj el oda, ahová mindig is vágytál. Látogasd meg a bakancslistád összes helyszínét. Ha most nem teszed meg, talán egész életedben bánni fogod. Megérdemled.
  2. Arra szánj időt, ami érdekel
    Ha úgy ébredsz fel reggelente, hogy nincs kedved semmihez, valami nagyon nincs rendben az életeddel. Felejts el mindent és mindenkit, ami nyomást gyakorolna rád. Igyekezz magad olyan emberekkel körbevenni, akikből sugárzik az optimizmus, és olyan feladatokra koncentrálni, amelyeket szívvel-lélekkel csinálsz.
  3. Ne félj a nulláról újrakezdeni
    Soha nem vagy túl idős, hogy újrakezdd az életedet. Ha boldogtalannak érzed magadat, valami más és újat szeretnél kipróbálni, bátran kezdj bele. 2019 tökéletes lehetőséget kínál ehhez.

A Vízöntő újévi fogadalmai

  1. újévi fogadalom horoszkóp vízöntő csillagjegyNe várd, hogy szádba repüljön a sült galamb
    Ha folyton valaki, vagy valami jár a fejedben, menj, szerezd meg. Szükségtelen egy helyben ülnöd, pláne sajnáltatni magadat, mert ezzel aligha teszel magadnak szívességet. Lépj bátran, és mindegy, hogy sikerrel jársz vagy sem, új tapasztalatokat szerzel, amit a későbbiekben is kamatoztathatsz.
  2. Próbáld kimondani: „szeretlek”
    Ha szeretnéd, hogy szeressenek, neked is tudni kell szeretni. Érthető, ha rettegsz a szerelemtől, hiszen összetörték már a szívedet. Azzal, ha védőburokkal veszed körbe magad, aligha találod meg szerelmet. Bármilyen nehéznek tűnik is, ne félj kimondani, hogy szeretlek. 2019-ben senki sem töri össze a szívedet.
  3. Légy jó a többiekhez
    Vízöntő jegyűként a legnagyobb jutalom számodra, ha látod, milyen sokat tudtál segíteni másokon. A jó cselekedet 2019-ben is elnyeri méltó jutalmát.

A Halak újévi fogadalmai

  1. újévi fogadalom horoszkóp halak csillagjegySenki sem bánt téged
    Halak jegyűként talán attól tartasz, hogy a párkapcsolatod csupa fájdalommal jár. Te mindent beleadsz, nyitott könyv vagy a párod számára, feltételek nélkül szereted őt. Eljön az idő, amikor téged is hasonlóan szeretnek, csak merj bízni a másikban.
  2. Ne okold magadat mindenért
    Ne hibáztasd mindig magadat, amikor elhagynak. Amikor valaki megbánt téged, nem te vagy a hibás. Mások cselekedeteiért ne vállald magadra a felelősséget. Nagyon is szerethető vagy, erre gondolj nagyon sokat 2019-ben.
  3. Nagyszerű dolgokra vagy hivatott
    Hidd el, nem vagy átlagos csillagjegy. Tudod, a belső sokkal többet ér a külcsínnél. Álmodozó típus vagy, tele szeretettel és empátiával, amelyeket kész vagy mások számára továbbítani. Környezeted pontosan tudja, mennyire értékes vagy, ezért is fordul hozzád segítségért.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top