Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy bárhol és bármikor leáll veszekedni a párjával

Konfliktuskezelési technikájuk talán nem a legjobb, de az biztos, hogy ezek a csillagjegyek nem félnek konfrontálódni! Míg mások az otthon falai között is nehezen fejezik ki az érzéseiket, ők szappanoperába illő jelenetet rendeznek a párjukkal – akár a nyílt utcán a nyilvánosság szeme láttára is.

1. Oroszlán

veszekedés csillagjegyek oroszlán horoszkópHa azt hiszed, hogy egy tömött liftben biztonságban vagy az Oroszlán haragjától, hát nagyon tévedsz! Neki ugyanis, amikor kritizálva, fenyegetve érzi magát, az első reakciója a hangos védekezés, vagy az azonnali visszatámadás. Veszekedés közben meglehetősen arrogánssá válik, és nem érdekli, hányan hallják, amint éppen földbe döngöl téged. Ha ő a párod, vele jobb a békesség.

veszekedés csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek az utcán is veszekednek (Thinkstockphotos)

2. Kos

veszekedés csillagjegyek kos horoszkópA Kos minden helyzetben az alfa szerepre törekszik. A leggyakrabban a viták nála a féltékenységéből, türelmetlenségéből vagy egoizmusából fakadnak. Bátor és kockázatvállaló természete okán a legkeményebb veszekedésbe is mindig beleáll, és ha közben közönsége is akad ehhez, az valójában csak tovább fokozza az adrenalinszintjét.

3. Skorpió

veszekedés csillagjegyek skorpió horoszkópAzt mondják, dühből sose támadj vissza, de a Skorpió mintha nem ismerné ezt a bölcsességet. Szenvedélyből, büszkeségből és sértettségből támad, vagyis ő mindenkor teljesen az ösztöneire bízza magát. Hiába érdekli nagyon is a külvilág véleménye, amikor úgy érzi, védekeznie kell, elfelejti, hányan veszik épp körbe, és mennyien figyelik őt.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top