Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. január 14–20.: Így vonzd életedbe a bőséget

Szűknek érzed a lehetőségeket, szűknek érzed a pénztárcádat? Ez az érzés könnyen negatív irányba is fordulhatna. Épp ezért fontos, hogy ezen a héten a lehetőségeid kitágítására koncentrálj. Ez az, amivel inspirálod és életedbe vonzod a bőséget.

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyFontos, hogy mindennel időben végezz a héten, hiszen az idő most szó szerint pénzt jelent. Az idődet nagyon könnyen forintosíthatod, és végre átérzed minden perc és másodperc valódi értékét. Az időd pazarlása valódi pazarlássá válik az életedben. Ne engedd.

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegyA megérzéseid helyesnek bizonyulnak pénzügyekben is. Érdemes követned ezeket a megérzéseket különösen akkor, ha arra biztatnak, változtass a munkádban vagy a munkahelyeden. A változtatás most közelebb visz a vágyott anyagi helyzetedhez.

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyMindenkinek mást jelent a gazdagság. Van, aki nyaralásra vágyik, más nagy házra, és megint más finom ételekre. Mit jelent neked a gazdagság? Képzeld el, írd is le magadnak, mi az, amiből tudni fogod, olyan gazdag vagy-e, mint amennyire szeretnéd.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyFontos megértened, egyedül nem érheted el, amit szeretnél. Társakra van szükséged, akikkel együtt haladsz, együtt élhetitek meg a valódi sikereket, és akikkel segítetek egymásnak, hogy a kudarcok után gyorsan talpra álljatok újra. A héten keress magadnak ilyen társakat.

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyAzon gondolkozol, vajon mivel állsz a saját bőséged útjába. Talán már sejted is a választ, de leírom, hogy biztos lehess benne. Új, bőségteremtő szokásokra van szükséged. Olyan szokásokra, amelyek segítenek minden egyes napon a bőségre hangolódnod.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegyTúl sokat voltál egy helyben, ezért itt az ideje a változtatásnak. De nem kell rohannod, nem kell kapkodnod. Tervezd meg alaposan ezt a lépést. Tervezd meg alaposan a változtatást. Tervezd meg, pontosan mit és hogyan fogsz tenni. Tervezd meg, mennyi ideig tart majd mindez!

heti pénzhoroszkóp 2019. január 13-20.

Egyre több pénzed van… (IStockpoto)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyA fejedben kell először megteremtened a gazdagságot, amelyre vágysz. Ha nem hiszed el, hogy lehetsz gazdag, nem is leszel az. A gazdagság senkire sem talál véletlenül. Ezért először azt kell megfogalmaznod magadnak, mennyivel lehetne több pénzed, mennyivel lehetnél gazdagabb.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegyA pénzügyi helyzeted mostanában kicsit hullámzó, ami pedig nem véletlenül aggaszt téged. Nem baj, ha a pénz jön és megy, nem baj, ha a pénz kifolyik a kezed közül, egész addig, amíg elég pénz be is jön az életedbe. Ne akard megállítani a pénz áramlását, inkább fokozd, amennyire csak lehet!

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyTeljesen új ötlet, teljesen új munka, teljesen új lehetőség kecsegtet téged a héten. Mondj igent erre a lehetőségre, de ne felejtsd el, minden lehetőségnek energiára és figyelemre van szüksége, hogy valóra váljon, és megvalósítsa azt a potenciált, ami benne van.

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyPontosan tudod, ki az, akit el kellene engedned, mert csak viszi a pénzedet. Az, hogy elengeded, nem jelenti azt, hogy ki is teszed az életedből, csak azt, hogy kiteszed a pénztárcádból, és befejezed az anyagi támogatását. Ha így teszel, néhány hét alatt rendezhetitek a kapcsolatot is.

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyAzzal, ha túl görcsösen keresed a megoldást, csak egyre messzebb kerülsz tőle. A pénz finom energia, amely szabadon áramlik, és amelytől a görcsösség mindennél messzebb áll. Ezen a héten könnyedén tekints a pénzügyeidre, mert ha így teszel, az anyagi gondok megoldják magukat.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyVedd észre, milyen erős korlát a számodra az a hitrendszer, amit gyerekkorodból hoztál. Vedd észre, nem lenne szabad elhinned azokat a mondatokat, amelyeket a szüleid mondtak a pénzről. Talán több évtizede ezek még igazak voltak, de mára már biztos elavulttá váltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top