Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. január 14–20.: Szerelmet ígér a Mars és a Vénusz a héten

Szerelmes hangulatot ígér a csillagjegyeknek a Mars és a Vénusz csodás fényszöge. Bár akadnak rázósabb napok is, a vége happy end lesz. A heti horoszkópból kiderül, milyen lehetőségeket jeleznek a csillagok.

KOS

kos heti horoszkópIgazán jól indul a heted, mert hétfőn a Kos Hold szerint még tart a hétvégi lendületed. Keddtől a föld jegyekben járó bolygók (Hold, Nap, Merkúr, Szaturnusz, Plútó) lelassítanak téged. A jó fényszögeknek hála jól haladsz a munkádban. Csütörtökön este és pénteken reggel nagyon óvatosan közlekedj! Dupla bolygószembenállás megduplázza a balesetveszély lehetőségét. Pénteken délután szerelmes hangulatot hoz a Mars–Vénusz-fényszög. Hétvégén ne engedd, hogy nyomasszon a múlt vagy a jövő!

BIKA

bika heti horoszkópPazar napok elé nézel: kedvenced a kedd és a szerda lesz, amikor két nap alatt 4 szuper fényszög támogat, és sikereket hoz neked. Időzíts erre a két napra minél több ügyet! A hét közepén pénzügyi gondok okozhatnak fejtörést. Lesz ugyanis két bolygószembenállás (Hold–Vénusz, Hold–Jupiter) csütörtökön és pénteken. Költs nagyon meggondoltan. Felesleges kiadásokra csábítanak a téli akciók, amiknek most ellen kéne állnod. Vasárnap körültekintően közlekedj, amire három bolygószembenállás (Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó, Hold–Merkúr) figyelmeztet.

IKREK

ikrek heti horoszkópA hét elején minden lassabban megy a föld jegyekben járó bolygók (Hold, Nap, Merkúr, Szaturnusz, Plútó) szerint. Mivel remek fényszögekkel kapcsolódnak, remek tendenciákat ígérnek, vagyis fölösleges a kapkodás, ne siettess semmit és senkit! Csütörtökön este és pénteken reggel diplomáciai érzékenységre lesz szükséged, ha nem akarsz méltatlan vitába keveredni, két csúnya bolygószembenállás mutatja ennek veszélyét. A hétvége csodásan alakul, vasárnap a Nap belép a Vízöntőbe, ami számodra áldásos lesz.

heti horoszkóp 2019. január 14-20.

Szerelmet ígér a Mars és a Vénusz fényszöge (IStockphoto)

RÁK

rák heti horoszkópNe keseredj el, mert azok a kedvező konstellációk, amelyek a többieket lelkesítik a hét elején, téged elkerülnek. Nem maradsz ki semmi jóból, ha együtt tudsz örülni velük. Nem esik nehezedre, te ebben jó vagy. A hét közepén az egészségedre kell ügyelned, a változékony időjárás próbára teszi az immunrendszeredet. Amilyen kellemes lesz a szombat, olyan kellemetlennek látszik a vasárnap. Könnyen megsértődhetsz, amit három bolygószembenállás, a Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó és a Hold–Merkúr mutat.

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópIgaz, nem látványos, de határozott előrelépés vár rád a munkádban, amelynek előfeltétele a kitartás. Ebben óriási segítséget kapsz a föld jegyekben járó bolygóktól kedden, szerdán és pénteken. Az erőd topon lesz fizikai, lelki és szellemi értelemben egyaránt. A pénteki Mars–Vénusz-fényszög lelkesítő hatása visszahozza az optimizmusodat. Szerelmessé válsz anélkül, hogy ennek konkrét alanya lenne. Hétvégén muszáj pihenned, ha nem akarsz lebetegedni. Vedd komolyan, három bolygószembenállás figyelmeztet erre.

SZŰZ

szűz heti horoszkópKitűnően indul a heted: kedden és szerdán a föld jegyekben járó bolygók (Bika Hold, Bak Nap, Merkúr, Szaturnusz és Plútó) összefognak az érdekedben. Ettől öntudatos leszel, és végre senki és semmi nem tud kibillenteni. A hét közepén dupla bolygószembenállás (Ikrek Hold – Nyilas Vénusz és Ikrek Hold – Nyilas Jupiter) szerint egyszerre két helyen kell helytállnod. Ez nem új. Nem kell megijedned. A hétvége nagy változást hoz: vasárnap a Nap belép a Vízöntőbe, ami egy nyugis időszak végét és egy mozgalmas, eseménydús időszak kezdetét jelenti.

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópEz a hétfő is hoz valami újat. De ez most inkább sokkoló lehet számodra egy Hold–Uránusz-együttállás szerint. Nem kellene nagy ügyet csinálnod belőle, a folytatás békésnek ígérkezik. Csupa kellemes fényszög segít és támogat téged a föld jegyben járó bolygók között. Csütörtökön este és pénteken reggel lesznek olyan bolygószembenállások (Hold–Vénusz, Hold–Jupiter), amelyek óvatosságra intenek a közlekedésben. A hétvége nagyszerű változást hoz: vasárnap a Nap a Vízöntőbe lép, ami fellélegzést szimbolizál…

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópMinél több eszmecseréhez csatlakozz kedden és szerdán. Pompás fényszögek pompás híreket hoznak neked, kár lenne kihagynod egyet is. Csütörtökön és pénteken otthon kéne felejtened a pénztárcádat, két bolygószembenállás (Hold–Vénusz, Hold–Jupiter) téves döntést mutat, ami veszteséget jelent. Tanácsos lenne ezt megelőznöd úgy, hogy semmit nem vásárolsz. Hétvégén elemedben leszel, csak arra kell ügyelned, kinek mit mondasz, mert vasárnap nézeteltérés veszélyét mutatja három bolygószembenállás.

NYILAS

nyilas heti horoszkópA hét elején hatékony leszel, ami alkalmas a munkád tökéletesítésére, és elismerésben lesz részed. Az anyagi eredmények hamarosan jönnek a föld jegyekben járó bolygók (Hold, Nap, Merkúr, Szaturnusz, Plútó) szerint. Csütörtökön este és pénteken reggel két bolygószembenállás (Hold–Vénusz, Hold–Jupiter) olyan vita veszélyét jelzi, ami felesleges, de elkerülhető. Pénteken délután egy Mars–Vénusz-fényszög ajándék lesz a számodra. Hétvégén vigyázz a pénzzel! Vasárnap nehézségek adódhatnak.

heti horoszkóp 2019. január 14-20.

Szerelmes hét vár a csillagjegyekre (IStockphoto)

BAK

bak heti horoszkópA hét két kedvenc napja a kedd és a szerda lesz, amikor a föld jegyekben járó bolygók (Bika Hold, Bak Nap, Merkúr, Szaturnusz és Plútó) a kezedre játszanak. Ennek ellenére nem szabad merevvé és/vagy elbizakodottá válnod. Akkor sem, ha lenne rá okod, mert könnyen népszerűtlenné válhatsz. A hét közepén az egészséged megtartása legyen a célod, ugyanis merülnek a szervezeted vitamintartalékai. Kezdd el feltölteni! Hétvégén a vasárnap ingerlékeny hangulatot hoz, három bolygószembenállás szinte garantálja a konfliktust.

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópHétvégén véget ér a Bak hava, és kezdődik a Vízöntő hava, ami a születésnapod közeledtét jelzi. A hét elején maradj még visszafogott, mert csak így érhetsz el eredményeket. Lehet, rutinból csinálsz mindent, de ez most kivételesen nem baj. A hét közepén ne folyj bele mások vitájába, akkor se, ha van véleményed! Jobb, ha megőrzöd a semlegességedet. Hétvégén, vasárnap a Nap belép a Vízöntőbe, és eljön a te időd. Közben három bolygószembenállás (Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó, Hold–Merkúr) az egészséged megóvására int.

HALAK

halak heti horoszkópÖrülj, mert hét elején azt tapasztalhatod meg, hogy csupa jó indulatú, kedves, segítőkész ember vesz körül. Szívmelengető felismerés lesz. Mondd el, mennyire hálás vagy nekik! Csütörtök este és péntek reggel dupla bolygószembenállás (Hold–Vénusz, Hold–Jupiter) dupla ürügy az idegeskedésre. Úgy fogod érezni, nem tudsz egyszerre helytállni otthon és a munkában. Hétvégén újra elemedben leszel a Rák Holdnak köszönhetően, de a vasárnapi három bolygószembenállás konfliktus veszélyét szimbolizálja…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top