Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy tökéletes összhangban van a testével

Ezek a csillagjegyek sosem hagyják figyelmen kívül a testük jelzéseit. Szeretik, elfogadják magukat. Van, aki az étkezésben, más a mozgásban tudatosabb, de az mindenképpen közös bennük, hogy templomként tisztelik a testüket. Vajon te is köztük vagy?

1. Kos

kos csillagjegy testi egészség horoszkópA Kos mindig imádja feszegetni a határait, amikor csak teheti, elmegy a maximumig, ezért pontosan tudja, hol húzódnak a teste határai. Még amikor fáradtnak is érzi magát, testének akkor is szüksége van mozgásra, hiszen csak így tudja levezetni a benne feszülő mérhetetlen energiát.

2. Rák

rák csillagjegy testi egészség horoszkópA Rák hiperérzékeny csillagjegy, így természetesen nemcsak mások szükségleteire érez rá, de arra is külön receptorai vannak, vajon mi nem stimmel épp a testével. Fontos, hogy mindig hallgasson a megérzéseire, és amikor valamiről úgy érzi, árt neki, azzal a szokással azonnal fel is hagyjon.

csillagjegyek test tudatosság önelfogadás horoszkóp

Ezek a csillagjegyek templomként tisztelik a testüket (Thinkstockphotos)

3. Oroszlán

oroszlán csillagjegy testi egészség horoszkópAz Oroszlán, bár excentrikus típus, pontosan tudja, milyen fontos az önmagára fordított, egyedül töltött idő. Nagyon sokat és tudatosan törődik a külsejével, a testével, a megjelenésével, és nem csak a kinézete, az egészsége miatt is.

4. Skorpió

skorpió csillagjegy testi egészség horoszkópA Skorpió az egyik legérzékibb csillagjegy, aki teste minden rezdülésére figyelmesen hallgat. A megérzéseinek hála mindig kitalálja, mivel teszi a legjobbat önmagának, a testének, és hogyan szedheti össze magát a leggyorsabban még a gyengébb időszakaiban is.

5. Vízöntő

vízöntő csillagjegy testi egészség horoszkópA Vízöntő pontosan tudja, hogy számára a szabadban végzett mozgás jelenti a legteljesebb feltöltődést, így amikor a teste jelez, indul is a természetbe. Ha nincs a legjobb formájában, ő még akkor is toleráns önmagával, nem ítélkezik, inkább mindent megtesz, hogy szépen lassan visszanyerje az erejét.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top