Horoszkóp

5 elképesztően intuitív csillagjegy, aki a vesédbe lát

Nem csak a megérzéseik jönnek be kísérteties módon, ezek a csillagjegyek benned is képesek nyitott könyvként olvasni. Így jobban megértik a körülöttük lévőket, amit a kapcsolataikban, a munkájukban is előszeretettel kamatoztatnak. Te is köztük vagy?

1. A Rák

rák csillagjegy megérzések intuíció horoszkópA hiperérzékeny Rák könnyen rá tud kapcsolódni mások érzéseire is. Talán ő a legempatikusabb a csillagjegyek között, nem véletlenül ő a legmegértőbb barát is. Sokszor van olyan érzése, hogy valami történni fog, akkor is, ha valójában semmi jel nem utal rá. Ez a zsigeri megérzés nála szinte mindenkor be is válik.

2. A Halak

halak csillagjegy megérzések intuíció horoszkópA Halak veleszületett tehetsége, hogy ráérez a szép és hasznos dolgokra. A kreativitását, az egészen bámulatos művészi önkifejezését az intuíciójának köszönheti. A családját és a barátait gyakran meglepi azzal, hogy előre megérzi vagy megálmodja, mi fog velük történni. Elképesztők és hihetetlenül pontosak a megérzései.

megérzések intuíció horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek szinte olvasnak a többiekben (Thinkstockphotos)

3. A Skorpió

skorpió csillagjegy megérzések intuíció horoszkópA Skorpiónak fölösleges hazudni, ő ugyanis röntgensugárként lát át mindenkin és a hazugságokon. Ha valaki, ő tényleg nyitott könyvként olvas az emberekből: a testbeszéd, a hanghordozás, a tekintet számára mind olyan dolgok, amelyekből egyértelműen képes megmondani a valóságot. Mondjon bármit is a másik. 

4. A Mérleg

mérleg csillagjegy megérzések intuíció horoszkópA Mérleg a pozitív és a negatív energiákat egyszerre szívja magába. Ugyanakkor a jövővel és a környezetével kapcsolatban mindig bizakodó. A pozitív gondolatok, a megérzései segítségével pedig általában valóban jó dolgokat vonzz az életébe. Ő is belülről érzi, mit és hogyan tegyen az életében.

5. Az Ikrek

ikrek csillagjegy megérzések intuíció horoszkópAz Ikrek az a barát, aki biztosan mindig befejezi a többiek mondatait. A gondolatokban ugyan nem olvas, de hamar kiismeri őket, a megérzései pedig szinte csápokként működnek, amelyekkel könnyedén rákapcsolódik a környezetére. Ezért minden helyzetben képes szuper első benyomást tenni, mert pontosan érzi, mire van szükségük körülötte az embereknek.

herway

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top