Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. január 7–13.: Különleges szerencsét jelez a Nyilasba lépő Vénusz

Hétfőn a Vénusz, a kis szerencse bolygója is a Nyilas jelébe lép. A nagy szerencse bolygója, a Jupiter már november eleje óta itt tartózkodik. A két szerencsebolygó különleges lehetőségekkel kecsegteti a csillagjegyeket. Vajon mi vár? Kiderül a horoszkópból.

KOS

kos heti horoszkópHétfőn délben Vénusz a Nyilasba lépve elképesztő inspirációt hoz neked. Szárnyakat kapsz tőle. Aztán a keddi Merkúr–Mars-fényszög óvatos fogalmazást javasol, ha nem akarsz összetűzésbe kerülni a főnököddel vagy a kollégákkal. Péntekre virradóan a Hold–Neptunusz-együttállás jóserejű álmot jelez. Talán ez segít, hogy helyesen reagálj a munkahelyi változásokra. Hétvégén elemedben leszel, hiszen tüzes jegyekben jár a Hold, a Vénusz, a Mars és a Jupiter is, amelyek optimizmust és lelkesedést szimbolizálnak.…

BIKA

bika heti horoszkóp„Egyik szemed sír, a másik nevet”: bolygód, a Vénusz hétfőn jegyet vált, ami megkönnyebbülést hoz szerelmi téren, a pénzügyekben ugyanakkor komoly fejtörést okozhat. A megoldás is megérkezik hamarosan, de addig várnod kell még kicsit. A hét közepén jól megy a munka, szépen haladsz, de csak akkor, ha nem merevedsz bele a saját elképzeléseidbe. A hét második felében a Halak Hold szerint a barátok igénylik a társaságodat. Jusson rájuk időd! Hétvégén a tüzes jegyekben járó bolygók aktív pihenést javasolnak.

IKREK

ikrek heti horoszkópMenthetetlenül közelít feléd a szerelem. Vénusz, a szerelem bolygója hétfőn belép a Nyilasba, és hiába lesz kinn hideg, téged fűt a szerelem. Ha van párod, vallj neki szerelmet, és semmiképp se tedd őt féltékennyé! Ha nincs még párod, nyisd ki a szemedet és a szívedet is. A hét közepén a Halak Hold szerint kivételesen – vagy ismét – hagyatkozhatsz az intuíciódra karrier témában. Hétvégén hagyd érvényesülni a benned élő gyermeket, és menj korcsolyázni, szánkózni, hógolyózni! Meglátod, igazán jó móka lesz.

heti horoszkóp 2019. január 7-13.

Különleges lehetőséget hoz a Vénusz (Thinkstockphotos)

RÁK

rák heti horoszkópSzokatlan dolog történik veled: szépnek és szerethetőnek fogod látni a munkahelyedet. Jól teszed, ha értékeled, hogy van munkád, amelyben a Vénusz siet a segítségedre rögtön hétfőn délben. A hét második felében az lesz az érzésed, hogy mindenki beleszól az életedbe. Mivel most jól működik az intuíciód, hallgass a megérzéseidre, és húzd meg a határaidat! Meglepően határozott leszel. Hétvégén igencsak intenzíven foglalkoztat a jövőd. Tervezgethetsz, csak közben nem mulaszd el a jelen pillanatát sem.

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópFantasztikus hétkezdetre készülj! Hétfőn délben Vénusz belép a Nyilasba, és neked mesés energiákat küld. Kreativitásod és életigenlésed topon lesz. Innentől minden sokkal egyszerűbbé válik. Közben a népszerűséged is csúcsokat dönt. Ilyen körülmények között sem szabad elbíznod magad, és nem szabad elhanyagolnod a munkádat. A Bakban járó bolygók (Nap, Merkúr, Szaturnusz, Plútó) segítenek a koncentrációban. A hétvége a tied: csupa kitűnő konstelláció azt jelenti, hogy élvezheted a tél örömeit..

SZŰZ

szűz heti horoszkópVáratlan vendéged lesz hétfőn: Vénusz, a szépség és szeretet bolygója betoppan az otthonodba. Ez jelentheti egy személy érkezését, de valamilyen tárgy vásárlását is. Viszont nem azonnal, nagyjából négy héten belül. A hét közepén jó hatással lesznek rád azok az emberek, akiket ismersz, de eddig csak formális, felszínes kapcsolatod volt velük. Vedd észre, milyen sok jóindulatú ember vesz körbe téged. Hétvégén hajlamos leszel a kelleténél többet költeni. Még a hónap elején jársz. Vigyázz, messze még a következő fizetés.

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópJanuár második hetének elején felélénkül a társasági életed. Bolygód, a Vénusz a Nyilasba lépve több kedves, szép és finom lelkű emberrel hoz össze. Ehhez még hozzá tesz a Vízöntő Hold, ami inspirálóan hat rád. A hét második felében meglepően kiélesedik az intuíciód, ami meglepő módon a munkádban hoz eredményeket. Ezt a Halak Holdnak és Neptunusznak köszönheted. A hétvége egyértelműen és kizárólagosan a szerelemről szól. A tüzes jegyekben járó bolygók feltüzelnek téged is. A szívedben már tavasz lesz…

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópEgy keddi Merkúr–Mars-fényszög megmérgezheti a hét elejét. Ebből a hatalmi harcból kimaradhatsz, de valaki könnyen bevonhat, hogy véleménynyilvánításra kényszerít. A hét közepén elemedben leszel a Halak Hold szerint. Hab a tortán a péntekre virradó Hold–Neptunusz-együttállás, ami jósló álmokat hozhat neked. Feltétlenül jegyezd meg az álmodat. Hétvégén elégedett leszel a pénzügyeid alakulásával, ami mégsem hatalmaz fel, hogy meggondolatlan költekezésbe kezdj. Maradj visszafogott és mértékletes.

NYILAS

nyilas heti horoszkópLehet fokozni a szerencsédet: hétfőn délben Vénusz, a kis szerencse bolygója belép a Nyilasba. November 8. óta Jupiter, a nagy szerencse bolygója már nálad vendégeskedik, így duplán szerencsésnek mondhatod magadat. A hét egyetlen kihívása a pénzzel kapcsolatos egyensúly megtalálása és megtartása lesz. Még jó, hogy a Bak bolygók (Nap, Merkúr, Szaturnusz, Plútó) fegyelmet hoznak neked. Hétvégén nem lehet bírni veled a tüzes jegyekben járó bolygóknak (Hold, Vénusz, Mars, Jupiter) köszönhetően.

heti horoszkóp 2019. január 7-13.

Szerencsés időszakot ígér a Nyilasba lépő Vénusz (Thinkstockphotos)

BAK

bak heti horoszkópA keddi Merkúr–Mars-fényszög lesz a hét egyetlen kritikus konstellációja. Ennek hatását viszont már hétfőn érezheted. A konfliktus forrása hatalmi harc, rivalizálás, amelyeket jobb lenne elkerülnöd, ha nem akarsz vitát. Egész héten hozzád méltóan szigorú és fegyelmezett leszel a Bakban járó bolygóknak köszönhetően: Nap, Merkúr, Szaturnusz, Plútó, mind a jegyedben tartózkodnak. A hét második felében rengeteg információ birtokába juthatsz. Nyisd ki a szemedet és a füledet. Hétvégén sok energiád lesz, amit fordíthatsz a lakásod rendbe tételére…

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópNem fogod bánni, hogy ezen a héten kívülállóként szemléled, mások mennyit bosszankodnak, dicsekszenek. Örülj neki, hogy te kimaradsz ebből a hullámvasútból! A hét második felében – bár jól alakulnak a pénzügyeid – kissé zavarossá válhat a helyzet. A Halak Hold–Neptunusz által jelzett köd később fog csak felszállni. Szóval jobb, ha nem hozol most nagy horderejű pénzügyi döntést. Hétvégén mehetnéked lesz a tüzes jegyekben járó bolygók szerint (Hold, Vénusz, Mars, Jupiter). Utazz, kirándulj, túrázz!

HALAK

halak heti horoszkópA Vénusz jegyváltása hétfőn déltől változást hoz a munkahelyedre. Lehet ez új, népszerű személy, akire eleinte féltékeny lennél, de ne tedd! A hét második felében elemedben leszel. Péntekre virradóan jósló álmod lehet egy Hold–Neptunusz-együttállás szerint. Figyelj rá, és írd le, nehogy feledd! Mivel az álom hamar elillan, előző este oda kell készítened papírt és ceruzát. Hétvégén a tüzes jegyekben járó bolygók (Hold, Vénusz, Mars, Jupiter) hatását sürgetésnek veheted. Pedig nem kellene…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top