Horoszkóp

Íme a Bak 3 típusa. Érdemes megismerni őket

A Bak csillagjegy három típusát különbözteti meg az asztrológia. Vajon te melyik vagy a három közül? Melyik személyiségtípus illik rád a leginkább? Keresd meg a pontos születési időpontodat, és fény derül a részletekre.

Az asztrológia valamennyi csillagjegy esetében születési dekádokat is megkülönböztet. Nem mindegy ugyanis, pontosan melyik napra esik a születésnapod, hiszen még a csillagjegyed alapvető tulajdonságai is eltérőek lehetnek. Talán éppen ezért sem illik rád minden leírás, amit általánosságban a Bak csillagjegyről olvasol. Nos, melyik dekádban születtél? És melyik típus vagy a három Bak közül?

Születési dekádok a Bak csillagjegyben

bak csillagjegy dekádok horoszkóp1. dekád a Bakban: december 22. – december 31.
2. dekád a Bakban: január 1. – január 10.
3. dekád a Bakban: január 11. – január 20.

1. dekád a Bak jegyben: a cselekvő típus

A Bak csillagjegynek ez a típusa állandó mozgásban van. A szavak helyett nála a tettek dominálnak. Legyen szó drámai erőfeszítésekről vagy apró gesztusokról, ő mindenkor pontosan azt teszi, amit gondol és mond. Emiatt utolérhetetlennek tűnik a többiek szemében. Ám amikor végre sikerül megállásra bírni, akkor derül ki igazán, mennyire kedves és jószívű a lelkében.

bak csillagjegy dekád horoszkóp

A Bak csillagjegy tulajdonságai nagyon eltérőek lehetnek (Thinkstockphotos)

2. dekád a Bak jegyben: a felelősségteljes típus

A legtöbb baráti körben akad legalább egy olyan személy, aki mindig mindenki gondját megpróbálja megoldani. Az illető nagy valószínűséggel a Bak jegyében született, aki ha nem lát rendszert maga körül, akkor megteremti. Fontos számára, hogy struktúrában tudjon működni, és ha valaki vagy valami megbontja az általa megszokott és szeretett rendet, azonnal nekilát, hogy helyrehozza a hibát. Nem mellesleg ő az, aki mindenkor vállalja a felelősséget.

3. dekád a Bak jegyben: a célorientált típus

A Bak általában mind tudja, mit akar, de a harmadik dekád szülötte mindenkinél világosabban látja a céljait. Pontosan tudja, mivel akar foglalkozni, hol akar élni, és pontos lépések tudatában, szinte robotként dolgozik azért, hogy a célját megvalósítsa. Lehet, hogy sokak szemében szűk látókörűnek, rigolyásnak tűnhet, de szerencsére őt egyáltalán nem érdekli, mit gondolnak róla a többiek.

refinery29

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top