Horoszkóp

Karácsonyi holdhoroszkóp: körülleng az ünnep illata

A karácsony nemcsak az ízekről, hanem az illatokról is szól. A Hold a karácsony hetében különösen sokat segít, hogy hamisítatlan ünnepi hangulatot varázsolj a csodás illatú és ízvilágú fűszerekkel, mint a fahéj, a szegfűszeg, narancs, vanília, gyömbér, citrom, szerecsendió. Meglátod, a lelkedet is melengetik, és még jobbá teszik a kedvedet.

SZERDA – december 26.:  Amennyiben ma frissen sütsz kenyeret, kalácsot, süteményt, azzal biztosan sikert aratsz az Oroszlán Hold szerint is. Tegyél bele illatos fűszereket, fahéjat, szegfűszeget, narancsot, bármit, amit igazán kedvelsz, és az egész lakás, ház megtelik igazi ünnepi illatokkal. A család, a vendégek is imádni fogják.

CSÜTÖRTÖK – december 27:  Ha van időd, foglalkozz ma kicsit a szobanövényekkel. A föld jegyben járó Hold kedvez ugyanis a növényápolásnak, így a tőelosztásnak, a szaporításnak, az elhalt részek eltávolításának. Persze, ha eddig nem próbáltad, érdemes a szakemberek javaslatait is elolvasni a neten. A Szűz Hold elegendő türelmet ad neked ehhez.

PÉNTEK – december 28.: Csak este vált jegyet a Hold – a lenti táblázatban megnézheted, hogy pontosan mikor teszi. Emiatt a nap nagy részében még a földes Szűzben járva továbbra is támogatja a növények gondozását. Ez a nap különösen alkalmas a pénzügyek átgondolására, megtervezésére, leírására is.

karácsony heti holdhoroszkóp 2018. december 26. január 1.

Karácsonyi holdhoroszkóp (Thinkstockphotos)

SZOMBAT – december 29.: Pillanatokon belül vége a 2018-as évnek. Kezdhetsz készülődni az óév búcsúztatására. Ma a Mérlegben járó Hold szépséget hoz. Kényeztesd a bőrödet pakolással, de előtte alaposan tisztítsd le bőrradírral! Az otthonodat is szépítgetheted ma, a karácsonyi díszítést felválthatja a szilveszteri…

VASÁRNAP – december 30.: Szokatlan módon ma nem vált jegyet a Hold. Tehát mára szó szerint ugyanaz vonatkozik, ami a tegnapi napra. Közben ne felejtsd el, hogy a szellőztetés most különösen jól járja át a lakásodat! Persze, azért legyél óvatos, nehogy megfázz a kereszthuzatban. A szobanövényekre, a kis állatokra is ugyanez érvényes. 

HÉTFŐ – december 31., SZILVESZTER: Szilveszter hajnalban a vizes Skorpióba lépő Hold kedvez a mosásnak, az öntözésnek, de a madáritatókat is érdemes ma feltölteni, és persze fagymentes helyre tenni. Tedd meg mindezt ma délelőtt, mert holnap biztosan nem lesz kedved hozzá! Ezek után még marad időd, hogy kicsinosítsd magadat szilveszter éjszakájára. Így méltóan búcsúzhatsz 2018-tól! És persze méltón köszönheted az új évet.

KEDD – 2019. január 1., ÚJÉV: Az új év első napján a Hold szokásához híven nincs szabin, teszi a dolgát, óramű pontossággal jár útján, kering a Föld körül, és segít neked, hogy mindig olyan tevékenységet válassz, amiben ő hatékonyan támogathat. Még ma is a Skorpió jelében jár, ami vizes témáknak kedvez: fürdés, szaunázás, öntözés, teázás. Mit választasz mára?

Erre figyelmeztet a heti holdhoroszkóp

Érdekes adatokat mutat a Hold járásáról a táblázat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top