Horoszkóp

Így árulkodik kisujjad a személyiségedről

Bizony. Bármilyen furcsa is lehet, de sokat elárul rólad kisujjad állása, hossza a gyűrűs ujjadhoz viszonyítva. Hogy mit is lehet leolvasni kisujjad hosszából? Íme a megdöbbentő részletek. Próbáld ki már most ezt az egyszerű személyiségtesztet.

A személyiségteszthez először is emeld fel a tenyered, szorítsd egymáshoz az ujjaidat, majd nézd meg a kisujjad helyzetét a gyűrűsujjhoz képest. Eléri a felső ujjpercet? Talán még hosszabb is annál? Lehet, el sem éri a vonalat? Ez a három változat fordulhat elő.

Keresd ki a szövegből a rád vonatkozó értékelést. Ja, és természetesen a körmöd hossza nem számít bele, csak az ujjad körvonalára figyelj.

Ezt árulja el rólad a kisujjad

Ezt árulja el rólad a kisujjad

Ezt jelenti, ha kisujjad épp a vonalig ér (A)

Óvatos és zárkózott típus lehetsz, ha kisujjad épp a gyűrűsujj felső ujjpercéig ér. A hazugságot nem viseled, alapelved, aki egyszer is becsapott, azzal megszakítod a kapcsolatot. Időként kissé furcsa és bogaras lehetsz, de személyiségben ott lapul a fölényesség és a szemtelenség csírája is. Alapvetően ugyanakkor óriási szíved van, és nagyon hűséges vagy.

Ezt jelenti, ha kisujjad a vonal fölé ér (B)

Ragaszkodó, kitartó, figyelmes és gondos típus lehetsz, ha kisujjad a vonal fölé ér. Kellemetlen helyzetekben sem veszíted el a nyugalmadat, független és szabad a lelked. Erősen kötődsz azokhoz, akik igazán fontos a számodra, rendkívül érzékeny a lelked.

Ezt jelenti, ha kisujjad a vonal alá ér (C)

Feledékeny típus lehetsz, aki könnyen csalódik, ha kisujjad nem éri el a gyűrűsujj felső vonalát. A változásokat sem kedveled, a vitákban nagyon nem szeretsz veszíteni. Könnyen megbánthatsz másokat, de az is igaz rád, te vagy az első, aki beismeri, ha hibázott, és bocsánatot is kérsz. Becsületes, nyílt és bátor a személyiséged, és nagyon megbízható vagy.

(via Healing Life)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top