Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2018. december 22–23.: Törékeny szavak, törékeny párkapcsolat

A karácsony előtti hétvégén figyelj tudatosan, mit és hogyan mondasz a párodnak. A párkapcsolatod most törékeny lehet. A szavak mellett a gesztusokra is oda kell figyelned, még arra is, amivel a szeretetedet fejezed ki. Egy-egy ölelés, csók segít eloszlatni a fejed fölötti viharfelhőket.

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópNem olyan nehéz a szerelmed kedvében járni, mint ahogy képzeled. Valójában csak azt kellene megfigyelned, mit mond, és a szavaiból könnyedén levezetheted az összes vágyát. Talán nem mondja meg, mit szeretne karácsonyra, de könnyedén kitalálhatod, ha figyeled, amit a napjairól vagy önmagáról mesél.

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópNem kellene túl sok időt töltened a magyarázkodással. Most minden magyarázkodás teljességgel fölösleges. Ahelyett, hogy a múlt döntései miatt szabadkozol, helyezd figyelmedet a jövőre, és beszélj arról, amit a jövő évben tervezel a szerelmeddel.

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópMeg kell engedned magadnak a lazaságot ebben a párkapcsolatban. Meg kell engedned magadnak, hogy sokkal lazább legyél minden kérdésben, és ne ragaszkodj annyira az elképzeléseidhez. Egy kis engedékenység sokat segít karácsonykor neked és a szerelmednek is.

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópAz őszinteség kifizetődő a párkapcsolatodban, ami ugyanakkor nem jelenti azt, hogy mindig azonnal meg kell mondanod a véleményedet. A párod családjáról ráérsz az ünnepek után beszélni. Bár az lenne a legjobb, ha ezt a témát inkább kerülnéd.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópSokkal egyszerűbb megtartanod a szerelmet, mint gondolod. A szerelem a természetes állapotod, és szinte mindig szerelmes vagy, amikor valóban jól vagy. Most csak arra kell koncentrálnod, hogy jól érezd magadat karácsonykor, amivel együtt a szerelem is visszatér hozzád.

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópNem kell mindennek tökéletesnek lennie karácsonykor! Sőt! Lehet, épp az lenne a legjobb, ha a szerelmeddel most valami újba vágnátok, és új hagyományt teremtenétek meg. Ami pedig a gyerekeket illeti, ők is élvezni fogják ezt az újdonságot.

hétvégi szerelmi horoszkóp 2018. december 22-23.

Ezen a hétvégén bánj óvatosan a szavakkal (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópNe felejtsd el, minden kapcsolatban vannak hullámhegyek és hullámvölgyek. A karácsony előtti hétvégén és karácsonykor mindkettőt bőven megtapasztaljátok. Fontos, hogy tudd, minden völgy után újabb emelkedő következik, így nem kell kétségbeesned, ha kicsit feszültebb most a hangulat közöttetek.

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópVégre felteszed magadnak és a szerelmednek a kérdést: hogy lenne nekünk a legjobb ez az ünnep? Végre elkezdtek azon dolgozni, hogy mindkettőtöknek olyan jó legyen, amilyen jó csak lehet. Ez pedig azzal jár, hogy a mostani karácsony csak még jobban összehoz benneteket.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópNe felejtsd el, a szerelmed mindenben melletted áll. Ha pedig mégsem érzed így, meg tudod neki mondani őszintén, amint felmerül ez a gondolat. Azt se felejtsd el, a szerelmed tőled várja, hogy irányítsd és vezesd az ünnepek alatt, mert nélküled kicsit tanácstalan és bizonytalan.

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópLehet, a barátok most irigykednek rád, és lehet, éppen a párkapcsolatod miatt irigyek, vagy annak a hiányát, a szabadságot irigylik tőled a legjobban. Itt az ideje, hogy észrevedd, mennyi áldás van az életedbe, és értékeld mindazt, amit az élet ajándékozott neked.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópMost nagyon sok mondanivalód lenne a szerelmednek, csak épp időtök nincs egymásra, és nincs időtök arra sem, hogy meghallgassátok egymást. Fontos, hogy a hétvégén és karácsony minden napján találjatok legalább fél-fél órát egymásra és a közös beszélgetésre.

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópNem is sejted, mennyire jó dolgod van. Nem is sejted, milyen csodálatosan alakul ez a hétvége. Ha szerelmet kértél karácsonyra, talán most még nem kapod meg. De már a szerelem is itt van a közelben, és hamarosan megérkezik hozzád. Addig pedig élvezd a szeretteid társaságát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top