Horoszkóp

Ezt jósolják a tarot-kártyák 2018 utolsó napjaira

Kíváncsi vagy, mi várhat még rád az elkövetkező napokban? A tarot-kártyák jóslata szerint csodás dolgok. A feladat most is nagyon egyszerű, csak válassz a megérzésedre hallgatva a gyönyörű tarot-kártyák közül. Nos, mit jósolnak a lapok?

Mielőtt képzeletben húznál a tarot-kártyák közül, próbálj meg picit elcsendesedni. Az év végén, karácsony környékén talán ez még fontosabb, mint az év más szakaszaiban. Hunyd le a szemed, figyelj befelé, a lelked hangjára, a megérzéseidre. A jósláshoz gyújthatsz arany színű gyertyát is. Amikor úgy érzed, kellően ellazultál, a lélegzeted mély, egyenletes és lassú, nyisd ki a szemed, és pillants a kártyákra. A lapokat „lefordítva” láthatod, hogy még inkább a megérzésekre hagyatkozz. Tégy fel magadban egy kérdést, például: Hogyan alakulnak az elkövetkező napok? ,vagy Mit üzennek az égiek 2018 utolsó napjaira? A kérdés után válaszd azt a tarot-kártyát, amelyik energiáját a legerősebben érzed a szíved környékén. A végleges döntésedet követően „fordítsd fel” a lapot, és olvasd el a neked szóló jóslatot. Kérlek, ne csapd be magad, csak azt követően görgess le a válaszokhoz, miután döntöttél.

tarot kártya jóslat szerelem

Melyik tarot-kártyát húzod? (Thinkstockphotos)

Ezt jósolja az első tarot-kártya: A Szeretők

tarot kártya jóslás szeretőkHa az első tarot-kártyát fordítottad meg képzeletben, A Szeretők tarot-lap jóslatát olvashatod. Annak ellenére, hogy a lapon szerelmeseket láthatsz, nem feltétlenül a szerelemmel kapcsolatos üzenetet kapsz. Annyi bizonyos, fontos kérdésben kell még döntened. Olyan döntést kell hoznod, ami egészen biztosan 2019-re is érvényes lesz. Nem kell sietned, ráérsz a következő napokban alaposan átgondolni, mit tennél a szíved szerint. Persze lehet, hogy a szerelmi életed változik, az is megeshet, a munkahelyeden ér üdvözítő változás. Most talán nem az ígéretesebbnek tűnő lehetőség a jobb lehetőség, és ez az, amit mindenképpen érdemes alaposan végiggondolnod. Szóval melyik lehetőséggel nyersz többet? Melyik lehetőség adja meg a szabadságot is? És melyik lehetőséget szeretnéd jobban? Így érdemes döntened.

Ezt jósolja a második tarot-kártya: A Szerencsekerék

tarot kártya jóslás szerencsekerékHa a középső lapot választottad, A Szerencsekerék elnevezésű tarot-kártyát húztad. Vajon merre fordul most a szerencséd kereke? A válasz attól is függ, mit tettél eddig. Ez a lap a karma lapja is, így most lehetőséged nyílik rendezni az adósságodat. Életed fontos és szerencsés pillanatához érkeztél. Lezárul egy időszak, de csak azért, mert mindent megtettél, a feladatot befejezted, letudtad. Óriási megkönnyebbülést érezhetsz, mintha kristálytiszta levegőt lélegeznél a tüdődbe. Olyan pillanat ez, mint amikor a társasjátékban egy kört előreléphetsz, vagy szerencsés mezőre helyezheted a bábudat. Valójában hátradőlhetsz, és élvezheted a megérdemelt nyugalmat. Sokat tettél a sikerért, sokat tettél a jutalomért. Talán még nem ebben a pillanatban kapod meg a teljesítményedért járó elismerést, de 2019-ben eljön az ideje annak is.

Ezt jósolja a harmadik tarot-kártya: A Csillag

tarot kártya jóslás csillagA harmadik tarot-kártya, A Csillag lapja. Ha ezt a kártyát húztad, a jóslat szerint csodás időszak előtt állsz. A Csillag a tarot egyik legpozitívabb lapja. A megérdemelt jutalom kártyája. Kitartásod, hűséged, a szorgalmad beérik. Megkapod a legfényesebb, a legszebb csillagot. Mint amilyen a karácsonyfán csillog. Ma még érdemes vásárolnod csillag formájú díszt, ha nincs belőle, mert az ünnepek alatt végig arra emlékeztet majd, hogy munkádért megkapod a jutalmat. Talán többször is érezted az elmúlt időszakban, hogy értelmetlen feladatokat végzel. Hidd el, egyetlen feladat sem értelmetlen, még akkor sem, ha annak tűnik. Minden feladattal a sorsod próbáját állod ki. A sors pedig mindenkor annyi terhet tesz rád, amennyit el is bírsz. Lehet, te az átlagosnál szívósabb és kitartóbb vagy. Nos, ezért is érdemled meg te a legszebb ajándékot. Bármi is az, amiért eddig tettél, megkapod, eléred.

Kiemelt kép, kártyalapok: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top