Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek szerelmes csókkal köszöntik 2019-et

Szilveszter éjszakáján nem maradhat el csók, a puszi. Ez a három csillagjegy most még talán úgy érzi, idén kimarad a jóból. A csillagok állása szerint pedig épp nekik van a legjobb esélyük, hogy szerelmes csókkal köszöntsék 2019-et. Aztán pedig jöhet a tűzijáték...

Bika: különleges személy csókjában lesz részed

bika horoszkóp szerelmes csók csillagjegyekA Vénusz állása szerint Bika jegyűként te már valójában az egész ünnepi szezonban szerelmes hangulatba kerülsz. Akár párkapcsolatban élsz, akár csak most kezdtél randizni, vagy egyszerűen csak nyitottan állsz a szerelemhez, készülj fel, mert szilveszter éjszakáján valami mágikus esemény történik veled. Jól hangzik?

új év csók horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek csókkal köszönti az új évet (Thinkstockphotos)

Rák: a romantikáról szól a szilveszter

rák horoszkóp szerelmes csók csillagjegyekA Vénusz és a Nap állása a kisugárzásodra és a párkapcsolatodra is kedvező hatással lesz az óév utolsó napján. Rák jegyűként most olyan energiákat árasztasz magadból, amivel könnyedén magadhoz vonzod az embereket, így a szerelem terén sem ér majd csalódás. Talán most még alig hiszed, hogy milyen csodás érzések várnak rád 2019-ben…

Skorpió: mindenki a te csókodra vágyik

skorpió horoszkóp szerelmes csók csillagjegyekSkorpió jegyűként valójában már megszokhattad, hogy egyszerre öten vetik magukat a lábad elé, amikor megérkezel buliba, szórakozóhelyre. Idén szilveszterkor ez hatványozottan igaz lesz. Még erőfeszítést sem kell tenned, mégis minden szem rád szegeződik majd. Nos, valójában válogathatsz, hogy kivel szeretnél szerelmes csókot váltani.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top