Horoszkóp

Heti horoszkóp, 2018. december 17–23.: Kicsit rázós lesz a karácsony előtti utolsó hét

A visszaszámlálás elindult. Pontosan egy hét múlva karácsony, szenteste. Az igazi roham ezen a héten várható, nem véletlen az sem, hogy rázósan indul és picit rázósan is végződik ez a hét. Most még több türelemre lesz szükségük a csillagjegyeknek, de aztán csodásan boldog pillanatok várnak rájuk...

KOS

kos heti horoszkópPéntek estig, amíg a Nap a Nyilasban jár, elemedben leszel. Jót tesz neked a tűzdominancia, legfőképp kedden és csütörtökön, amikor a legjobb fényszögek segítenek téged. Most minden sikerülni fog. Érezni fogod, hogy veled van az erő, szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Hétvégén a szombati telihold ingerlékennyé tehet. Elsősorban azért, mert a munka és a magánélet egyszerre nyomaszt. Vasárnap már aranyvasárnap lesz. A Rák Hold és egy vizes bolygóháromszög bearanyozza a napodat.

BIKA

bika heti horoszkópNem leszel jó passzban hétfőn, de keddtől helyre áll a harmónia benned és körülötted a Bika Holdnak köszönhetően. A hét legszuperebb napja számodra a szerda lesz. Ekkor minden a kezedre játszik. Az is szuper hír a te szempontodból, hogy pénteken este a Nap belép a Bak jelébe. Innentől minden gördülékenyen megy. Szombaton a telihold óvatosságra int a közlekedésben. Vigyázz magadra és a többiekre is. Vasárnap a Rák Hold szentimentális hangulatba hoz. Karácsony előtt ez nem csoda…

IKREK

ikrek heti horoszkópPéntek estig jár a Nap a Nyilas jelében, eddig a fókuszod a másik félen lesz. Ha van párod, azért, ha nincs, akkor azért kell visszavenned az irányítást a saját életed felett. Közben észre kéne venned, mennyi szövetségesed van (Kos Hold és Uránusz). Péntek estétől ugyanakkor sokkal nyugodtabb időszak veszi kezdetét a Bakba lépő Napnak köszönhetően. Ez az ünnepek előtt pont jókor jön. Ám a szombati telihold önmegtartóztatásra és megfontoltságra int a pénzügyek területén. Jobb lenne, ha ezen a napon otthon felejtenéd a pénztárcádat.

heti horoszkóp 2018. december 17-23.

Indul a karácsony előtt utolsó hét… (Thinkstockphotos)

RÁK

rák heti horoszkópCsak péntek estétől fogod érezni a szeretet ünnepének hangulatát, ami számodra tényleg a szeretetről, sőt a szerelemről szól. Előtte még sok munka vár rád. Bírd ki! Kedden és csütörtökön kitűnő fényszögek kitűnő energiaszintet mutatnak nálad. Csak szombaton kell vigyáznod, mert a telihold (Rák Hold – Bak Nap) vitát generálhat. Minden telihold feszültséget hoz, de ez a mostani sokkal veszélyesebb. Tehát, ha nem akarod veszekedéssel/szakítással kezdeni a karácsonyt, térj ki a provokáció elől.

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópIgazán magas lesz az energiaszinted péntek estig a Nyilas Napnak köszönhetően. Különösen kedden és csütörtökön. Meglátod, most minden gyorsan és sikeresen megy, akár munkáról, bevásárlásról, akár az ünnepi díszítésről van szó. Csak szerdán kell óvatosnak lenned. Ezen a napon egy durva bolygószembenállás (Hold–Vénusz) durva konfliktust jelez. Ne engedd, hogy átragadjon rád mások ingerültsége! Tudj róla, szerencsés vagy, mert a szombati telihold kellemetlen hatása elkerül téged!

SZŰZ

szűz heti horoszkópKissé rázósan indul a karácsony előtti utolsó heted, de szerencsére már keddtől helyreáll a rend benned és körülötted a Bika Hold szerint. Számodra a hét legsikeresebb napjának a szerda ígérkezik. Valószínűleg ezen a napon semmi és senki nem tud kihozni a sodrodból. Péntek este nemcsak az ünnep kezdődik, hanem a Bak hava is, ami neked békét hoz. Csupán a szombati teliholdra kell ügyelned, ami a legtöbb embert lobbanékonnyá teszi, te viszont megúszod ezt. Vasárnap kell meggyújtanod az adventi koszorún az utolsó gyertyát…

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópNépszerű leszel a hét elején, ennek ellenére fogadd el, nem mindenki akar randizni veled. Lesz, aki csak a figyelmedre vágyik. Keddtől észszerűen kell mérlegelned az ünnepi kiadásokat. Addig nincs baj, amíg nem veszel meg felesleges kütyüket. Péntek este a Nap belép a Bakba, ami azt jelenti, eljött az ideje, hogy kizárólag a családodra, a szeretteidre fókuszálj, ami nem lesz felhőtlen szombaton, telihold napján. Vasárnap szentimentális hangulat lesz úrrá rajtad, és elpityeredhetsz egy bolygóháromszög szerint.

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópTőled függ, idegesítőnek vagy inspirálónak éled meg, hogy mindenhol karácsonyi fényekbe, partikba, ajándékozásba botlasz. A héten csupán szerdán fog nehezedre esni, hogy derűsen vedd mások poénjait. Egy bolygószembenállás (Bika Hold–Skorpió Vénusz) sértődékennyé tesz, aminek szerencsére másnapra nyoma sem lesz. A hét legcsodásabb napja számodra a vasárnap egy vizes bolygóháromszögnek köszönhetően. Ennek már pénteken érzed az előzményét, így nálad a melegség dominál közvetlenül karácsony előtt.

NYILAS

nyilas heti horoszkópNapokon belül véget ér a hónapod: pénteken este a Nap kilép a Nyilasból, és belép a Bakba. Előtte még tele leszel lelkesedéssel és lendülettel. Különösen kedden és csütörtökön. Okosan használd ki ezeket a napokat! Péntek estétől minden megváltozik, a többiekkel együtt lenyugszol te is, ami az ünnepek előtt azért jó, mert tervszerűen haladhatsz az ünnepi előkészületekkel. Ebben adódhat kisebb nehézség szombaton, telihold napján. Vasárnap aranyvasárnap, ami már a célegyenest jelenti.

heti horoszkóp 2018. december 17-23.

Vasárnap a negyedik gyertya is ég az adventi koszorún (Thinkstockphotos)

BAK

bak heti horoszkópMindössze néhány nap választ el a karácsonytól és a születésnapodtól. Utóbbi nagy sebességgel közeledik: pénteken este a Nap belép a Bakba. Előtte sem lesz okod panaszra: szerdán kiváló fényszögek (Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó) kiváló hangulatot ígérnek neked. Egyre türelmetlenebbül várod a hétvégét, csupán a szombatot kellene törölnöd a naptárból: telihold napján szinte mindenki idegesíteni fog. Csupa érzelgős ember, aki az ünnepi készülődésből sértődést csinál. Vasárnap ismét helyreáll a harmónia.

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópTudd, hogy a karácsony előtti heted hangulata azon múlik, kinyitod-e a szemedet és füledet. Kettősség lesz benned: nyitottság és távolságtartás felváltva jellemez majd téged, amit akár élvezhetnél is. Csütörtök délutántól leszel igazán remek formában, innentől szinte magától megy minden. A hét legrázósabb napja a szombat lesz: a telihold (Rák Hold–Bak Nap) miatt mindenki nyugtalan lesz. Nem pattan ki vita, ha elnéző, sőt toleráns tudsz maradni. Vasárnap már az utolsó gyertyát gyújtod meg az adventi koszorún.

HALAK

halak heti horoszkópA karácsony előtti hét első felében a tűz- és a földenergiák az ambícióknak és a tervszerűségnek kedveznek, ami kifejezetten előnyös, ha dolgoznod kell. Viszont te szeretnél már az ünnepekre koncentrálni, készülődni. A ráhangolódás péntektől sima ügy lesz, amit egy mesés fényszögnek (Vénusz–Neptunusz) köszönhetsz, és ami áldást és meghittséget szimbolizál. Innentől már nem lesz kérdéses az ünnep hangulata. Szerencsés vagy a vasárnapi vizes bolygóháromszög (Rák Hold–Skorpió Vénusz–Halak Neptunusz) szerint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top