Horoszkóp

Ez a csillagjegyek kedvenc karácsonyi dala

A horoszkóp csoda szép karácsonyi dalokat javasol a csillagjegyeknek. Ha még nem kapott volna el a karácsonyi hangulat, a neked szóló dallal biztosan megérint az ünnep. Ha pedig már a karácsony lázában égsz, a videóból még több inspirációt szerezhetsz. Ugye máris meghallgatod?

Kos

pozitív tulajdonságok horoszkóp kos csillagjegyA Kos nagyon szereti a kihívásokat, folyamatosan az izgalmat keresi az életében. Minden újdonság érdekli, sosem ragad le annál, ami másoknak bevált. Pontosan ezért a hozzá leginkább illő karácsonyi dal a Pentatonix fergeteges előadásában a Carol of the Bells. Pont olyan pörgős, mint ő maga.

Bika

pozitív tulajdonságok horoszkóp bika csillagjegyA Bika a finom és szép dolgok híve. Imádja a luxust, a karácsony hangulata pedig különösen lázba hozza. Rendkívül jó az ízlése, nagyon stílusos csillagjegy. Nincs ez másként a karácsonyi dal választása esetén sem. A horoszkóp szerint ezért hozzá a leginkább Christina Aguilera Merry Christmas Baby című száma illik.

Ikrek

pozitív tulajdonságok horoszkóp ikrek csillagjegyAz Ikrek alapvetően vidám típus. Nagyon szereti a társaságot, a bulikat, egy jó zenére szinte azonnal mozdul a lába. Még idősebb korában is fiatalos és könnyed marad lélekben. A karácsonyban az ajándékbontást imádja a legjobban. Nem véletlenül ajánlja neki a Spice Girls Christmas Wrapping című dalát a horoszkóp.

Rák

pozitív tulajdonságok horoszkóp rák csillagjegyA romantikus Rák a karácsonyt is pontosan így éli meg. Szinte biztos, hogy meghatódik a szeretet ünnepén. A romantikus, érzelmes dalokat kedveli a leginkább, ezért is tökéletes választás számára John Lennon és Yoko Ono csodálatos karácsonyi dala, a Happy Xmas. Ezen a dalon kicsordulnak a könnyek…

Oroszlán

pozitív tulajdonságok horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlán is imádja a partikat. A csillogás, a fények játéka a mindene. Számára a karácsony az év egyik legcsodásabb időszaka. Egyszerűen imádja, nemcsak az ajándékokat, hanem az ünnepi készülődést is. Mariah Carey All I Want for Christmas is you dala biztosan lázba hozza, hiszen ő is a párja mindene szeretne lenni.

Szűz

pozitív tulajdonságok horoszkóp szűz csillagjegyA Szűz szívesen követi a hagyományokat. Időben megveszi az adventi koszorút, a karácsonyra előre és nagyon alaposan felkészül. Nála biztosan minden tökéletes lesz a szentestén. Az is bizonyos, melegség járja át a lelkét, amikor meghallgatja Idina Menzel és Michael Buble Baby, It’s Cold Outside című csodás karácsonyi dalát.

Mérleg

pozitív tulajdonságok horoszkóp mérleg csillagjegyA Mérleg nagyon barátságos csillagjegy, imádja a társasági eseményeket, nagyon szívesen tölti a karácsonyt is nagyobb társaságban. Kifinomult ízlésvilágához, romantikus személyiségéhez nagyon jól illik Paul McCartney Wonderful Christmastime című dala, melynek hallgatása közben átjárja lelkét a karácsony szellemisége.

Skorpió

pozitív tulajdonságok horoszkóp skorpió csillagjegyA Skorpió szintén nagyon érzékeny csillagjegy. Nagyon udvarias és őszinte típus. Mélyen érez, és nagyon titokzatos. Minden érdekli, ami misztikus, ami sejtelmes. A Ramones Merry Christmas ( I Don’t Want to Fight Tonight) című igazán pörgős és különleges karácsonyi dala a lelke mélyébe talál.

Nyilas

pozitív tulajdonságok horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas az egyik legtársaságkedvelőbb csillagjegy. Ő talán egyetlen partiról sem hiányozhat, imád flörtölni, bókolni, könnyed és nagyon optimista. A hozzá leginkább illő karácsonyi dal természetesen pontosan ilyen. Eartha Kitt Santa Baby című száma biztosan azonnal táncra perdíti őt.

Bak

pozitív tulajdonságok horoszkóp bak csillagjegyA Bak nem az az ünneplős típus, de a karácsony hangulata őt is nagyon megérinti. Fontosak számára a hagyományok, és persze ugyanennyire a családja is. Ő olyan dalokat szeret, amelyekből inspirálódhat, ötleteket szerezhet. Andy Williams It’s Most Wonderful Time of The Year című vidám és tradicionális karácsonyi dala örömet csempész a lelkébe.

 

Vízöntő

pozitív tulajdonságok horoszkóp vízöntő csillagjegyA Vízöntő a legegyedibb csillagjegy. Ő sosem másolná a többieket, mindenkor a saját útját járja. Ízlése is nagyon különböző, a konvenciókat csöppet sem szereti. De talán pontosan ezért illik annyira hozzá a Trans-Siberian Orchestra szívet melengető, csodálatos karácsonyi dala, a Christmas Canon Rock.

Halak

pozitív tulajdonságok horoszkóp halak csillagjegyA karácsony varázsát imádja az álmodozásra hajlamos Halak. Ez az ünnep a szeretetről, az álmok valóra váltásáról szól, ahogyan a hozzá illő csodás karácsonyi dal is. Nem találhatna megfelelőbb karácsonyi dalt, mint Bing Crosby White Christmas című szerzeménye.

(via astrology answers)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top