Horoszkóp

Ezt jósolják a tarot kártyák a közeli jövőre

Képzeletben húzz egy tarot kártyát. Vajon mit jósol a közeli jövőre? Hogyan változik, vagy mi történik a szerelmi életedben? Tedd fel magadban a kérdést, és máris megkapod a választ.

Mielőtt képzeletben húznál egyet a tarot kártyák közül, próbáld meg picit elcsendesíteni az elmét. Hunyd le a szemed, figyelj befelé, a lelked hangjára, a megérzéseidre. Érdemes a jósláshoz gyertyát, füstölőt gyújtani. Amikor kellően ellazultál, ráhangolódtál a kártyák energiájára, nézd meg a lapokat, és a megérzésedre hagyatkozva válassz egyet. Mielőtt húznál, kérdést is feltehetsz. Például: „Mi várható a szerelmi életemben, a párkapcsolatomban?” vagy „Mit üzennek az Égiek a párkapcsolatról?”. A kérdés után válaszd azt a tarot kártyát, amelyik energiáját a leginkább érzed. A végleges döntésedet követően „fordítsd fel” a lapot, és olvasd el a neked szóló jóslatot.

tarot kártya jóslat szerelem

Melyik tarot kártyát húzod? (Thinkstockphotos)

Ezt jósolja az első tarot kártya: A Nap

tarot kártya jóslás szerelem napHa az első tarot kártyát fordítottad meg képzeletben, A Nap tarot lap jóslatát olvashatod. A tarot üzenete szerint valódi boldogság vár rád. Nagyon közel a beteljesülés, talán ilyen szerelemben még sosem volt részed. Társad a lélekpárod, akivel szavak nélkül is értitek egymás rezdülését. Házasságra, gyermekáldásra számíthatsz, ha ilyesmit terveznél. Ha már házasságban éltek, a kapcsolatotok megerősödik, ismét egymásra találtok, és olyan szerelmet élhettek meg együtt, mint a kapcsolat legelején. Összetartoztok, elválaszthatatlanok vagytok, bármi is történt a múltban. Ti biztosan kitartotok egymás mellett jóban-rosszban.

Ezt jósolja a második tarot kártya: A Bolond

tarot kártya jóslás szerelem bolondHa a középső lapot választottad, A Bolond elnevezésű tarot kártyát húztad. A Bolond már végigjárta a tarot összes lépcsőjét, megkapta a beavatást, túllépett az anyagi síkon. A kártya jóslata szerint most valójában bármi megtörténhet az életedben. Bármin változtathatsz, ha változáshoz van kedved. Ha úgy érzed, a párkapcsolatodtól nem kapod meg, amit szeretnél, indulj új útra. Hagyj magad mögött mindent, ami lejárt, ami nem szolgál már téged. Új kihívások, újabb magaslatok várnak rád. Ne ragaszkodj többé semmihez és senkihez. Egyszerűen csak hagyd, hogy történjen, aminek történnie kell. Légy könnyed és önfeledt, így találsz rá valódi önmagadra, így éled a most legszebb pillanatait. És ez a valódi boldogság, mert önmagadban találod meg.

Ezt jósolja a harmadik tarot kártya: A Remete

tarot kártya jóslás szerelem remeteA harmadik tarot kártya, A Remete lapja. Amennyiben ezt a kártyát húztad, a jóslat szerint egyedüllétre lehet szükséged. Most önmagad felfedezése a legfontosabb. Ki is vagy valójában, mi rejlik a lelkedben, milyen célokat szeretnél megvalósítani? Keresd meg a válaszokat. Ha megengedheted magadnak, utazz el néhány napra egyedül, és érezd meg az egyedüllétben rejlő önfeledtséget. Senkihez és semmihez sem kell alkalmazkodnod, azt teheted, amit a szíved diktál. Időnként nagyon jót tesz az elvonulás. Advent idején talán ez a legnagyszerűbb karácsonyi készülődés –, hogy lassítasz, önmagadra figyelsz, és hagyod az eseményeket a maguk medrében haladni. Csodás és különleges karácsonyod lesz, mert visszatalálsz önmagadhoz, lelkileg megerősödsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top