Horoszkóp

Ez a Rák véleménye a csillagjegyekről. Kit szeret és ki az, akit nagyon nem?

A Rák csillagjegynek megvan a véleménye a többiekről. Vajon ő milyennek látja a csillagjegyeket? Milyen véleményt fogalmaz meg róluk? Mely tulajdonságukat tartja igazán riasztónak? És vajon kit kedvel, és kit nem? A különleges horoszkópból kiderülnek a részletek.

Az Ikrek (június 22. – július 22.)

rák csillagjegy vélemény horoszkópA Rák csillagjeggyel kapcsolatosan a horoszkópok leginkább az érzékenységét emelik ki. Pedig ő valójában nagyon is határozottan képviseli az érdekeit. Tudja, mit és hogyan szeretne megvalósítani az életében. Kétségtelenül empatikus típus, érzékeny a lelke, nem beszélve a hangulathullámzásáról, ugyanakkor kiváló a memóriája. Követi a hagyományokat, családcentrikus, rajong a párjáért, a gyerekeiért. Milyennek látja a Rák a többieket? Íme a részletek.

Ezt gondolja a Rák a Kosról

bika horoszkóp vélemény kos csillagjegyNos, a Rák szerint érthetetlen, hogy a Kos miért annyira nyers és kemény? Folyton rohan, képtelen leállni, ráadásul pillantok alatt fölkapja a vizet. Nagyon eltérő habitus jellemzi őket, nem valószínű, hogy valódi barátság szövődik közöttük.

Ez a Rák véleménye a Bikáról

ikrek horoszkóp vélemény bika csillagjegyA Rák szerint a Bika igazi cuki pofa. Kedves, segítőkész, türelmes és megbízható. Imádni való a személyisége. Jól kijönnek egymással? Könnyű kitalálni a választ.

rák vélemény csillagjegyek horoszkóp

Így vélekedik a Rák a csillagjegyekről (Thinkstockphotos)

Ez a Rák véleménye az Ikrekről

rák vélemény ikrek horoszkópA Rák szerint az Ikrek nagyon fura, folyton beszél, nyüzsög, képtelen leülni egyetlen percre is. Ráadásul a családját sem nagyon értem. Őszintén? Nem igazán találom vele a hangot. Nos, úgy tűnik, ők sem igazán illenek egymáshoz.

Így vélekedik a Rák az Oroszlánról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp oroszlán csillagjegyA Rák szerint az Oroszlán nagyon elvan magától ragadtatva. Úgy értem, valójában megvan rá minden oka, csak néha túlzásba viszi az önimádatot. Pedig ő is pontosan olyan, mint a többiek. Egymásra találhatnak ketten, valódi szerelem szövődhet közöttük, amint megértik egymás lelkét.

Ezt gondolja a Rák a Szűzről

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp szűz csillagjegyA Rák szerint a Szűz egyszerűen imádnivaló. Figyelmes, szereti a rendet, és nagyon precíz. Ők is könnyen megtalálják a közös hangot, nagyon mély és tartós barátság szövődhet közöttük.

Ez a Rák véleménye a Mérlegről

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp mérleg csillagjegyA Rák szerint a Mérleg nagyon kedves és aranyos, csak néha túlaggódik dolgokat, valójában ok nélkül. Könnyen találnak egymásban valódi barátra, igaz társra. Bár az is igaz, annak ellenére, hogy határozottan képviselik a véleményüket, a döntéseken mindketten hosszasan rágódhatnak.

Ezt gondolja a Rák a Skorpióról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp skorpió csillagjegyA Rák szerint a Skorpió a legnagyszerűbb csillagjegy. Szavak nélkül is pontosan tudja, mire gondolok. Mély érzésű, ragaszkodó, hűséges és kitartó – pontosan, mint én. A két vizes jegy találkozása örök szerelem lehet.

Így nyilatkozik a Rák a Nyilasról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp nyilas csillagjegyA Rák határozott véleményt fogalmaz meg a Nyilasrólérthetetlen, furcsa, kiborító. Ő nagyon más, mint én, és nagyon más nyelven beszélünk. A jelek szerint úgy tűnik, ők sem lesznek puszipajtások.

rák vélemény csillagjegyek horoszkóp

Néhány csillagjegyet kifejezetten kedvel a Rák, másokkal nem találja a hangot (Thinkstockphotos)

Ezt gondolja a Rák a Bakról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp bak csillagjegyA Rák szerint a Bak sokkal jobb ember, mint amilyennek mutatja magát. Sokan úgy gondolják, túlzottan irányító, parancsolgató típus. Szerintem ez nem igaz, ő nagyon is rendben van. Mindketten a hagyományos értékekben hisznek, családszeretők, gondoskodók. Annyira különbözők, hogy valójában tökéletesen kiegészítik egymást.

Ez a Rák véleménye a Vízöntőről

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp vízöntő csillagjegyA Rák szerint a Vízöntő egyszerűen érthetetlen. Nem tudom, miért olyan, amilyen. Szóval egyszerűen nem értem őt. A Vízöntő talán túlzottan is független a Ráknak, míg a Rák túlzottan ragaszkodó a Vízöntőnek. Ritkán szövődik közöttük komoly kapcsolat.

Íme a Rák véleménye a Halakról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp halak csillagjegyA Rák szerint a Halak a lelki társam… Szavak nélkül érezzük egymást. Pontosan ugyanarra vágyunk: egymásra. Kell ehhez bármit is hozzáfűzni?

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top