Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek a minőségi idő a szeretetnyelve

Ezek a csillagjegyek úgy fejezik ki a szerelmüket, hogy minden figyelmüket a másiknak szentelik. Még akkor is szorítanak időt a szerelmükre, amikor nagyon elfoglaltak. Szeretetnyelvük a minőségi idő, ezért igyekeznek minden közös élményt igazán felejthetetlenné tenni. Te is köztük vagy?

A Rák

szeretetnyelv horoszkóp rák csillagjegyA Rák nem szeret egyedül lenni, ami mégsem jelenti, hogy bárkivel szívesen töltené az idejét. Viszont azzal, aki igazán fontos neki, aki közel áll a szívéhez, végtelen ideig képes együtt lenni. Szívesen marad otthon, számára ez is minőségi időtöltést jelent, hiszen a szeretett társsal lehet együtt. Otthonában kifejezetten barátságos és meleg hangulatot, valódi meghitt fészket alakít ki, ahol mindig nagyon jó érzés megpihenni.

A Halak

szeretetnyelv horoszkóp halak csillagjegyA Halak nagyon romantikus alkat, nem véletlenül szereti a valódi, szerelmes hangulatú randevúkat. Számára azért is fontosak ezek az élmények, mert az ilyen tapasztalatok szakítják ki az álmodozásból, ezek azok a pillanatok, amikor maximálisan képes a párjára figyelni. Gondoskodó, kedves csillagjegy, aki az együtt töltött minőségi idővel fejezi ki a szeretetét, és akinek természetesen ugyanennyire fontos a párja figyelme is.

szeretetnyelv horoszkóp minőségi idő csillagjegyek

Ezeknek a csillagjegyeknek a minőségi idő a szeretetnyelve (Thinkstockphotos)

A Szűz

szeretetnyelv horoszkóp szűz csillagjegyAmikor a Szűz igazán szerelmes, minden szabadidejét a párjával akarja tölteni. Minden érdekli, mindenre nyitott, ami a szerelmével kapcsolatos: az érzései, az érdeklődése, a gondolatai. Mivel imád tanulni, fejlődni, élvezi, hogy mélyebben is megismerheti a párját. Híresen jó koncentrálóképességével ő biztosan csak a párjára figyel az együtt töltött közös idő során.

A Bak

szeretetnyelv horoszkóp bak csillagjegyA Bak általában nagyon elfoglalt csillagjegy, de párjára ő is mindig szakít időt. Csak a közös programok – ami lehet a kettesben, otthon töltött este is – hatására érzi igazán biztonságban magát és stabilnak a kapcsolatát. Nagyon figyelmes típus, aki mindig tudja, mivel járhat a másik kedvében. Szeretetét az együtt töltött minőségi idővel fejezi ki.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top