Horoszkóp

Íme a Nyilas 3 típusa. Nem árt megismerned őket

Mint minden csillagjegynek, a Nyilasnak is megvannak a maga árnyalatai. A Tűz őselem minden Nyilas személyiségét befolyásolja, de eltérések azért természetesen az ezen csillagjegy alá születettek között is bőven akadnak. Most a három, legjellegzetesebb Nyilas személyiségtípussal ismerkedhetsz meg.

Az asztrológia valamennyi csillagjegy esetében születési dekádokat is megkülönböztet. Nem mindegy ugyanis, pontosan melyik napra esik a születésnapod, hiszen még a csillagjegyed alapvető tulajdonságai is eltérőek lehetnek. Talán éppen ezért nem illik rád minden, amit általánosságban a Nyilas csillagjegyről olvasol. Nos, melyik dekádban születtél? És melyik típus vagy a három Nyilas közül?

Születési dekádok a Nyilas csillagjegyben

nyilas csillagjegy horoszkóp dekádok1. dekád a Nyilasban: november 22. – december 2.
2. dekád a Nyilasban: december 3. – december 12.
3. dekád a Nyilasban: december 13. – december 21.

1. dekád a Nyilasban: az Indiana Jones

Már csak abból, ahogyan feléd közeledik, szinte hallod az Indiana Jones-sikerfilmek betétdalát. Az 1. dekádban született Nyilas simán feláldozza a kényelmet a kalandért, legyen az egy világ körüli út vagy hétvégi hegymászás. Vele kifejezetten izgalmas együtt lógni, igaz, a lépést már nem is olyan könnyű tartani vele. Képtelen egy helyben maradni, és nem bírja a rutint, ahogy az elköteleződés is többnyire nehezére esik. Viszont optimista, lelkes és nagyon szerethető csillagjegy.

nyilas csillagjegy horoszkóp dekádok

A Nyilas 3 típusa (Thinkstockphotos)

2. dekád a Nyilasban: a professzor

A professzor típusú Nyilas az első dekádos kalandor alteregója – végül is Indana Jones is egyetemen tanított, mikor épp nem titkok után kutatott… A második dekádban született Nyilas nemcsak tanítani, tanulni is szenvedélyesen szeret. Imád múzeumba, könyvtárba járni, kíváncsi, és bármibe fog, annak szinte bizonyosan a szakértőjévé válik. Szinte szomjazza a tudást, nagyon informált, legalábbis abban a témában, amiben igazán elmélyed.

3. dekád a Nyilasban: az osztály bohóca

Minden osztályban, munkahelyen biztosan van valaki, aki képes a legnehezebb pillanatokat viccekkel, szellemes történetekkel enyhíteni. Ő nagy valószínűséggel a Nyilas harmadik dekádjának szülötte, akinek mindig van a tarsolyában tréfás sztori, de legalábbis valamilyen találó megjegyzés. Különösen szerethetővé teszi, hogy sosem gúnyol ki senkit, ő mindössze annyit szeretne, hogy senki se vegye halálosan komolyan az életet.

refinery29

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top