Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2018. december 10–16.: Hihetetlen, ami a pénzzel történik…

Ezen a héten hihetetlen változások indulnak a pénzügyekben. Valójában most azok a folyamatok törnek felszínre, amelyeket megpróbáltál eddig elnyomni. Ha nem figyeltél a pénzügyeidre, most nagy változások kezdődnek. Ha pedig jól bántál a pénzzel, most hirtelen nagy jutalmak találnak rád... Jól hangzik?

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegySokkal jobban kellene figyelned a saját igényeidre és arra, hogy neked mi a jó. Igen, tudom, sokan tartanak téged önzőnek. De az önzés nem jelenti azt, hogy valóban csak a saját igényeidre figyelnél. Az önzés pusztán azt jelenti, arra figyelsz, hogy másnak rosszabb legyen, mint neked. Ezt meg nem is teszed, igaz?

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegySzívesen kioktatnál valakit arról, hogyan kell a pénzzel bánni, vagy hogyan kell meggazdagodni. Érdemes lenne még ezt megelőzően megnézned, vajon te mennyire bánsz jól a pénzzel? Te vajon gazdag vagy? Ne felejtsd el, csak annyi tanácsot adhatsz, amennyit te magad is megfogadsz.

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyFelszabadít a gondolat, hogy végre elköltheted a karácsonyra félretett pénzedet. Na jó, ha nincs is félretett pénzed, felszabadít a gondolat, hogy itt a karácsony, és lehet költekezni. Nyugodtan vegyél ajándékot magadnak, és az lenne a legjobb, ha másoknak is előre megmondanád, mit kérsz tőlük.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyAz álmaid arra valók, hogy megvalósítsd azokat. De ez nem jelenti, hogy most rögtön bele is kell vágnod. Sőt! Karácsony előtt azzal kellene foglalkoznod, hogy végiggondold, hogyan tudod az álmaidat lehozni a földre. Hogyan tudod az álmaidat megvalósíthatóvá észszerűsíteni?

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyAzzal, ha segítesz valakinek, valójában önmagadnak segítesz. Ez a mondat még soha nem volt annyira igaz a számodra, mint ezen a héten. Most azzal teszed a legtöbbet magadért, ha másokért teszel a héten. Most minden segítség visszatér hozzád, amelyet másoknak adsz. Pénzben is.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegyVedd észre, amikor a dolgok nem a jó irányban haladnak, és időben változtass rajtuk. A heted legnagyobb pénzügyi tanulsága, hogy mindig pontosan látod, érzed, ami jön, csak épp nem mindig vagy hajlandó elhinni azt. Most hidd el, a megérzéseid és a számításaid is tökéletesek. 

heti pénzhoroszkóp 2018. december 10-16.

Komoly változásra számíthatnak a pénzügyekben a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyAmikor valaki pénzt kér tőled, nem biztos, hogy az a legjobb, ha adsz is neki. Lehet, sokkal hasznosabb megtanítanod őt arra, hogyan teremtheti meg magának ezt az összeget. Vagy arra, hogyan bánhat jobban a pénzével, és hogyan előzheti meg, hogy pillanatok alatt elfogyjon.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegyÉszrevétlenül oldasz meg egy nehéz helyzetet. Észrevétlenül jössz rá, hogy ebben a pénzügyi helyzetben mi lenne a legjobb megoldás. A legjobb megoldás az a megoldás, amely neked és a helyzet minden érintettjének a lehető legjobb. Hidd el, ez a megoldás létezik.

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyÚgy tűnik, félreértesz most valamit. Azt hiszed, valaki rád van utalva anyagilag, de ez nem igaz. Azt hiszed, csak te segíthetsz neki, de közben sokkal valószínűbb, hogy mivel te segítesz neki, ő már nem is keres más megoldást. Ezzel pedig többet ártasz, mint segítesz.

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyA pénzügyi félelmeid megakadályoznak, hogy tisztán ráláss a pénzügyeidre. Most a félelmek helyett azt kellene választanod, hogy összeszeded magad, és bátran szembenézel a valósággal. Ha a héten ezt megteszed, az új év sokkal felszabadultabban és gazdagabban indul majd.

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyNéha elég lenne elhinned, hogy a barátnőidnek igazuk van. Néha elég lenne feltenned magadnak a kérdést: de mi van akkor, ha valóban úgy van, ahogy ők látják? Most azt tapasztalhatod meg, a barátnőid sokkal pontosabban látják a helyzetedet és azt, amit tenned kéne.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyÉszre sem vetted, mikor dolgoztál meg ezért a pénzért. Pontosabban azt észrevetted, hogy sokat dolgozol, de abban nem hittél, hogy ennek valóban lesz eredménye is. Most végre megkapod a jutalmat, amelyet valóban megérdemelsz, és amely évek óta elkerült téged.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top