Horoszkóp

Szerelem vár rád 2019-ben? A horoszkópból kiderül

Nehéz elhinni, de nyakunkon a 2019-es év. Egyre inkább foglalkoztathat, vajon mire számíthatsz a következő évben. Nos, a csillagokban benne rejlik a válasz. A horoszkóp felfedi, hogyan alakul a csillagjegyek szerelmi élete 2019-ben...

Kos

szerelmi horoszkóp 2019 kos csillagjegyKos jegyűként a szerelem terén nem vagy híján tapasztalatnak, bár ez legtöbbször összetört szívet, szenvedést jelentett számodra. Ám ez ne bátortalanítson el attól, hogy a 2019-es évben újult erővel próbálkozz: komoly románcra nyílik ugyanis lehetőséged. Szerelmi életedben drasztikus fordulatra számíthatsz, amiben egy kollégádnak lehet szerepe. Szóval ne csüggedj, ami elmúlt, elmúlt, többet ne is foglalkozz vele. 2019-ben a szerelemben is rád kacsint a szerencse.

Bika

szerelmi horoszkóp 2019 bika csillagjegyBika jegyűként akár szingli vagy még, akár párkapcsolatban élsz, a jövő év izgalmasnak ígérkezik számodra: szerelmi életedben nem várt fordulat következik be. Amiről eddig csak fantáziáltál, mind valósággá válik. Egy leendő partnerrel lehet, hogy komolyra fordul a kapcsolatod, lehet, hogy nem, de egy dologban biztos lehetsz: a szexualitás, az érzékiség terén sokkal jobban megismered magadat és persze a vágyaidat is.

Ikrek

szerelmi horoszkóp 2019 ikrek csillagjegyIkrek jegyűként mindig is magasra tetted a mércét a partnereddel kapcsolatban, aminek köszönhetően nem csekély kihívás számodra megtalálni álmaid szerelmét. Rossz hír, hogy 2019 sem hozza el a tökéletes társat. Persze ha pontosabban kellene fogalmazni, az a tökéletes partner, aki álmaidban szerepel, nem létezik. Éppen ezért érdemesebb lenne kilépni a komfortzónádból, és szétnézni azon kívül is, hátha megleled szerelmedet…

szerelem horoszkóp 2019

Vajon megtalálják 2019-ben a szerelmet a csillagjegyek? (Thinkstockphotos)

Rák

szerelmi horoszkóp 2019 rák csillagjegyA 2019-es esztendőbe átlépve Rák jegyűként korántsem a szerelmi életedre összpontosítasz majd, sokkal inkább foglalkoztat az egészséged és az anyagi háttered. Amint ezen a téren rendeződik a helyzeted, helyrebillen önbizalmad is. Szóval készülj fel az udvarlók hosszú sorára. Persze most se omolj bele mindjárt az első jelentkező karjaiba, várj türelemmel, és megleled a társat, aki valóban megérdemli a bizalmadat.

Oroszlán

szerelmi horoszkóp 2019 oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként az új esztendő bolondosnak ígérkezik számodra, hiszen olyan érzések szabadulnak fel benned, amelyeket korábban elnyomtál. Magabiztos vagy, önértékelésed egyre jobban az egekbe szökik. Mégsem ártana óvatosnak lenned: jobban kellene kontrollálnod az egódat, hiszen egyetlen meggondolatlan megjegyzés is szakításhoz vezethet, ami pedig nemcsak a szerelmed szívét töri össze, hanem a tiédet is. Szóval légy észnél, rajtad múlik, hogy 2019-re örömmel vagy sajnálkozással tekintesz-e vissza.

Szűz

szerelmi horoszkóp 2019 szűz csillagjegySzűz jegyűként szerelmi téren a legnagyobb akadályt te saját magad jelentetted: annyira félsz, hogy megbántanak, otthagynak, ezért inkább elzárod magadat a világtól, senkivel nem mersz komolyabb kapcsolatot kialakítani, így próbálva megelőzni az esetleges szenvedéseket. 2019 számos változással, valódi kihívással ér fel számodra: le kell bontanod a magad köré épített falat, most hagyd inkább, hadd történjenek veled az események. Nem lesz könnyű, de megéri…

Mérleg

szerelmi horoszkóp 2019 mérleg csillagjegyMérleg jegyűként túl sokáig hordoztad magadban korábbi sérelmeidet, szakításaid fájdalmát, s akár észlelted, akár nem, ez bizony megakadályozott, hogy továbblépj, új kapcsolatot keres. Egy dologban biztos lehetsz 2019-re vonatkozóan: képes leszel továbblépni és kimászni a melankóliából. Ez persze korántsem azt jelenti, hogy az exeidet teljesen kitörlöd az emlékeidből, ám jövőre már csupán barátként, a múltad egyik darabjaként tekintesz rájuk…

Skorpió

szerelmi horoszkóp 2019 skorpió csillagjegySkorpió jegyűként tudnod kell, kockázatok nélkül a társkeresés sem megy, ezt érdemes szem előtt tartanod, ha rá akarsz lelni az igazira. 2019 pontosan erről fog szólni: ki kell lépned a komfortzónádból. Ha már kapcsolatban élsz, jövőre a közös életetek eddig ismeretlen dimenzióit fedezheted fel; ha még szingli vagy, nosza, rajta, tiéd a pálya. Keresd bátran, aki hozzád illik, miközben nemcsak szerelmi téren szerzel tapasztalatokat, hanem önmagadról is egyre többet tudhatsz meg. Amiatt meg ne bánkódj, ha több békát is meg kell csókolnod, mire rátalálsz álmaid szerelmére.

Nyilas

szerelmi horoszkóp 2019 nyilas csillagjegyNyilas jegyűként a legfontosabb, amit szem előtt kell tartanod, hogy ne add fel a keresgélést. Bármilyen kilátástalannak is tűnik, megtérül a befektetett energia. Egy korábbi szerelmed ismét felbukkanhat azzal a nem titkolt céllal, hogy visszaszerezzen téged. Ám ne dőlj be neki, belsőleg érezned kell, hogy a felmelegített kapcsolatnak újabb csalódás lesz a vége. Nagy dolgok várnak rád 2019-ben, de ezt csak akkor tudod megtapasztalni, ha kényszeríted magad, hogy továbbhaladj.

szerelmi horoszkóp 2019 csillagjegyek

Ezt jósolják a csillagok 2019-re a szerelemben (Thinkstockphotos)

Bak

szerelmi horoszkóp 2019 bak csillagjegyMíg az összes többi csillagjegy a szerelmi életével van elfoglalva, addig Bak jegyűként te igyekszel jobbá tenni az életedet. Szándékosan a trenddel ellenkező irányba fordítod a vitorládat. Ez korántsem jelenti, hogy ne találnád meg álmaid szerelmét, csupán azt, hogy 2019-ben nem a párkapcsolat lesz számodra a legfontosabb. Karrieredben komoly kihívások várnak, ezeknek próbálsz eleget tenni, hogy céljaidhoz, az álmaidhoz közelebb kerülj. Ha pedig útközben még a szerelmet is megtalálod, az lesz a hab a tortán.

Vízöntő

szerelmi horoszkóp 2019 vízöntő csillagjegyHa visszagondolsz az elmúlt időszakra, Vízöntő jegyűként azt látod, igyekezted magadat távol tartani a mélyebb érzelmektől, nehogy sebezhetőnek tűnj a többiek szemében. Ez az állapot 2019-ben véget ér. Kezdetben úgy érezheted majd, mintha káosz uralkodna benned, az érzelmek és a vágyak keringenek, és valójában nem is tudsz mit kezdeni velük. Ám ez arra ösztönöz majd téged, hogy a párkapcsolatodat korábban nem tapasztalt, mélyebb szintre vidd el. Hidd el, megéri.

Halak

szerelmi horoszkóp 2019 halak csillagjegyHa abban reménykedsz, hogy a 2019-es esztendő könnyebb lesz, mint a mostani év volt, van egy rossz hírünk: készülj fel az érzelmi hullámvasútra. Halak jegyűként a jövő éved flörtökben, egyéjszakás kalandokban, szenvedélyes románcokban és szívet összetörő szakításokban bővelkedik majd. Ám ne aggódj, amikor túljutsz a mélyponton, ismét az egekbe emelkedsz, és egy csapásra egyenesbe jön a szerelmi életed.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top