Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek óriási lehetőséget kínál a pénteki újhold

A december 7-én a Nyilas jegyében járó újhold az év utolsó újholdja. Önmagában már ebben is különleges. Mindenkire más hatással lesz, ezeket a csillagjegyeket ugyanakkor pozitív energiákkal tölti fel, és különleges lehetőséget nyit meg előttük. Köztük vagy? Akkor máris készülhetsz.

Az Ikrek

nyilas hava újhold december 7. ikrek csillagjegy horoszkópIkrek jegyűként a te életedbe a kapcsolatok terén hoz újdonságokat 2018 utolsó újholdja. Olyan új kapcsolatokat alakíthatsz ki, amelyekből nagyon sokat profitálhatsz, főleg a karriered szempontjából. Elsőre azonban ne bízz meg senkiben, őrizd meg a józan ítélőképességed. Az újhold energiáját a megelőző és az azt követő napon is érezheted. Élj vele, érdemes.

Az Oroszlán

nyilas hava újhold december 7. oroszlán csillagjegy horoszkópA Nyilas újhold energiái kihozzák belőled a legsugárzóbb éned. Oroszlán jegyűként arra azért mégis figyelj, hogy a földön maradj, ne szállj el magadtól – te is tudod, hajlamos vagy rá. Amit mindenképp érdemes most kihasználnod, azok a kreatív ötletek, amelyek éppen újhold idején jutnak az eszedbe. December 6-8. között ez bármikor megtörténhet.

 

nyilas hava újhold december 7. csillagjegyek horoszkóp

Különleges lehetőséget hoz a pénteki újhold (Thinkstockphotos)

A Skorpió

nyilas hava újhold december 7. skorpió csillagjegy horoszkópAz egész éves kemény munkád most végre meghozza a gyümölcsét. A Nyilasban járó újholddal pénz áll a házhoz, és bár a pénz nem minden, most különösen boldoggá tesz téged. Karácsony előtt ez csöppet sem véletlen. Skorpió jegyűként fizikailag és szellemileg is szuper formában leszel, ami nem jön rosszul a közelgő ünnepekre. Bármilyen ajánlatot is kapsz most, mindenképpen érdemes élned vele.

A Nyilas

nyilas hava újhold december 7. nyilas csillagjegy horoszkópSzületésed havában végig tündökölsz. Nyilas jegyűként ha van olyan pont a bakancslistádon, amit még nem valósítottál meg, itt az ideje, hogy belevágj. Abban is segítséged nyújt az év legfontosabb újholdja, hogy a saját magad legjobb formáját hozhasd. Ne felejts el befelé figyelni, és semmit ne tegyél meg csak azért, mert úgy érzed, különben kimaradnál valamiből.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top