Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek az érintés a szeretetnyelve

Érintésed mindent elárul az érzéseidről? Esetleg a párod fejezi ki öleléssel a szeretetét? Ezek a csillagjegyek nem igazán a szavak emberei, tőlük talán hiába is várnád, hogy szavakkal mondják el, mennyire szeretnek téged. Az ő szeretetnyelvük a gyengéd, érzéki érintés. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

1. A Bika

szeretetnyelv érintés csillagjegyek bika horoszkópA Bika a legérzékibb csillagjegy, így nem meglepő, hogy a párkapcsolatban számára a legfontosabb az érintés. Valójában mindegy, hogy kézfogásról, ölelésről vagy akár testmasszázsról van szó, ő minden elképzelhető fizikai érintést bevet. Szeretetnyelve tehát az érintés, de természetesen ő is épp ennyire vágyik erre a fizikai kapcsolatra.

2. A Skorpió

szeretetnyelv érintés csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió hatalmas szexuális energiákkal rendelkezik, ezért az érintés a párkapcsolatában nála is az első helyen szerepel. Mindent érintéssel jelez, de legalábbis heves gesztikulációval kommunikál. Nagyon mély érzésű csillagjegy, de szavakkal szinte képtelen megfogalmazni az érzéseit. A teste, az érintése annál beszédesebb…

szeretetnyelv horoszkóp érintés csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek az érintéssel fejezik ki a szeretetüket (Thinkstockphotos)

3. A Kos

szeretetnyelv érintés csillagjegyek kos horoszkópAkadnak csillagjegyek, akik kiválóan érzik magukat a párjuk mellett gyakori érintés nélkül is, de ők biztosan nem a Kos jegyében születettek. Ahhoz, hogy igazán elmélyítse a párkapcsolatát, hogy valódi romantikus érzelmeket tápláljon a partnere iránt, a gyengéd érintések elengedhetetlenek. És nemcsak a hálószobában, bármikor, beszélgetés közben is.

4. A Nyilas

szeretetnyelv érintés csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas ugyan imád beszélni, az érintése ugyanakkor sokkal egyértelműbb és árulkodóbb. Amikor valóban kötődik a párjához, szinte folyamatosan hozzáér, hiszen a szeretetét ő is könnyebben fejezi ki érintéssel, mint szavakkal. A kézfogás például különösen nagy jelentőséggel bír a számára, nála ez az egyetlen mozdulat óriási jelentőségű lehet, mert a testbeszédet is jól olvassa.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top