Horoszkóp

Hol vannak rajtad anyajegyek? Meghökkentő részleteket árulnak el rólad

Gondoltad volna, hogy anyajegyeid számos tulajdonságodról árulkodnak? Sőt, az egészséged mellett még a jövődről is üzennek. Nos, a tested mely pontján található anyajegy? És vajon mit árul el mindez a személyiségedről? Annyi bizonyos, izgalmas és meghökkentő részleteket.

Simon Wong közel 30 éven át tanulmányozta a kínai asztrológiát. Számos izgalmas kapcsolatot vélt felfedezni a csillagjegyek tulajdonságai, egészségi állapota, sőt még a jövője kapcsán is attól függően, hogy a test mely pontján találhatók az anyajegyeik. Kitartó munkája alapján úgy gondolja, az anyajegyek legalább olyan pontosan mesélnek a személyiségvonásokról és az élet lehetőségeiről, mint maguk a csillagjegyek. Íme tehát az izgalmas részletek.

Anyajegyed a homlokodon látható

A homlok közepén látható anyajegy határozott személyiségre utal, aki képes mindenkivel megtalálni a megfelelő hangnemet. Ha neked is látható anyajegy vagy szeplő van a homlokodon, mindegy, hogy a szüleiddel, a barátaiddal vagy a főnököddel beszélsz, pontosan tudod, hogyan kerüljetek egymással összhangba. Az is biztos, rendkívül energikus, fáradhatatlan típus vagy.

Ezt árulja el személyiségedről a szemöldöknél látható anyajegy

A szemöldöknél elhelyezkedő anyajegyek kiváló egészségi állapotra utalnak. Ha az anyajegy szinte rejtőzik a szemöldökben, az rejtett kincsről árulkodik. Sikeres életre, számtalan komoly lehetőségre számíthatsz, ha ezen a területen látható az anyajegyed.

A szemhéj közelében látható az anyajegy

A szemhéjon vagy annak közvetlen közelében látható anyajegy a családi összetartó erőt mutatja, ugyanakkor hajlamot a veszteségekre is. Nem mellesleg nagy fokú érzékenységet, amely tulajdonságod nagyon is különlegessé és vonzóvá tesz mások szemében.

Ezt árulja el rólad az arcodon látható anyajegy

Az arcon megjelenő szeplők, anyajegyek vagy májfoltok magányos személyiségtípusra utalnak. Könnyen lehet, nem igazán találod a megfelelő kapcsolatot a családoddal. Ugyanakkor ha ez a pici pötty vagy folt a mosolyráncban helyezkedik el, szinte bizonyosan átélsz mélypontokat az életedben.

anyajegyek személyiségteszt egészség jövő

Különleges jelentést tartogatnak a testeden elhelyezkedő anyajegyek (Thinkstockphotos)

Anyajegyed a füleden látható

A füleden lévő anyajegy önálló személyiségre utal, nagyon jó megítélésnek örvendhetsz, biztosan népszerű ember vagy. Ugyanakkor a fülkagylóban belül elhelyezkedő anyajegy erős életösztönre, míg a fül legfelsőbb pontján látható pöttyöcske különleges intelligenciára utal.

Ezt árulja el a személyiségedről az orron látható anyajegy

Az orron látható szeplők vagy anyajegyek kiszámíthatatlanságot, jövőbeni problémákat jeleznek. Ha az orrod közepén van az anyajegyed, szorgalmas, keményen dolgozó ember lehetsz. A orrcimpán elhelyezkedő pöttyök szerint jól bánsz a pénzzel, kiváló bankár válhat belőled. Mindenképpen gondolj a jövődre is, tartalékolj, bármilyen jó anyagi helyzetben is élsz jelenleg, mert akkor könnyedén átvészeled az esetleges anyagi nehézségeket.

Ezt jelentik az ajkak közelében elhelyezkedő anyajegyek

Az ajkad fölött, a „sarok” közelében elhelyezkedő anyajegy olyan személyiségre utal, aki nagyon szeret enni, szereti az életet, a szép holmikat, nagylelkű. Az ajkad alatt látható anyajegy ugyanakkor gyermeked sikeres életéről árulkodik.

A mellkason látható anyajegy

A mellkason, a melleken látható anyajegy az erőt, a hatalmat szimbolizálja. Szinte biztosan nagyon tudatosan és előregondoltad sétálsz egyre feljebb és feljebb a társadalmi ranglétrán az életed folyamán, sikeres lehetsz a karrieredben, és bizonyosan learatod a babérokat a munkádban.

Ezt jelenti a nyakadon elhelyezkedő anyajegy

A kínai asztrológia szerint a nyak a fejet köti össze a testtel, vagyis a tudatot a fizikai síkkal. Ha a nyakadon látható az anyajegyed, céltudatos vagy, sok vágyat szeretnél megvalósítani. Téged lehetetlen megfékezni, a saját fejed után haladsz, a kedved szerint éled az életedet.

A lábadon látható az anyajegyed

A lábadon látható anyajegy különleges szexuális energiákról és kisugárzásról árulkodik. Mégis inkább visszafogott típus vagy, pedig téged csöppet sem lehet gyávának nevezni. A térd közelében elhelyezkedő pöttyök jó anyagi lehetőséget rejtenek.

Ezt árulja el a személyiségedről a talpadon látható anyajegy

Szinte bizonyosan két lábbal állsz a földön, ha a lábfejen vagy a talpadon található az anyajegyed. Született vezetőként te is sikeres életre számíthatsz.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top