Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek folyamatosan jár a szájuk

Ezek a csillagjegyek profik a felszínes csevejekben éppúgy, mint a nagy beszélgetésekben. Sokszor azonban nem ismerik fel, mikor lenne nagyobb szükség a csendre, hiszen túlságosan szeretik a saját hangjukat hallgatni. Vajon te is köztük vagy?

1. Kos

beszéd kommunikáció csillagjegyek kos horoszkópA Kosnak rengeteg mondanivalója van, amit természetesen sosem tart magában. Bátran és őszintén kimondja, amit gondol. Szereti a hosszú beszélgetéseket, de még jobban szereti, amikor a többiek nem értenek vele egyet, és parázs vitára kerül sor. Ilyenkor ugyanis bevetheti remek érvelőképességét.

2. Ikrek

beszéd kommunikáció csillagjegyek ikrek horoszkópAmikor az Ikrek nem beszél, az olyan, mintha nem is lélegzene. Ő az, aki még akkor is fenntartja beszélgetést, amikor egyébként beállna a legkínosabb kínos csönd. Csak a tempót nehéz vele tartani, mert gyors észjárása miatt a témákat is villámgyorsan váltogatja.

kommunikáció beszéd csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek folyamatosan beszélnek (Thinkstockphtos)

3. Oroszlán

beszéd kommunikáció csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlánnak általában nagyon szép a hangja, az orgánuma, vagyis őt hallgatni is élmény. Imádja, amikor mindenki csak rá figyel, minél nagyobb a közönsége, annál jobban belelendül a sztorikba, amikből szinte kifogyhatatlan mennyiség lapul a tarsolyában.

4. Mérleg

beszéd kommunikáció csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg társaságban azonnal pillangóvá változik, és egyik embertől a másikhoz repül, hogy minél többeknek adhassa elő remek történeteit. Lételeme a flörtölés, amelynek hevében néha észre sem veszi, talán sokkal több információt osztott meg magáról, mint amennyit illett volna.

5. Nyilas

beszéd kommunikáció csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilassal élvezet beszélgetni, mert nemcsak érdekes történetei, tapasztalatai vannak, de nagyon izgalmasan is adja elő azokat. Ami még ennél is jobb, hogy ő legalább annyira szeret hallgatni, mint beszélni, hiszen őszintén érdekli, mit tanulhat a többiektől.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top