Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy a legellentmondásosabb

Ezek a csillagjegyek sokszor épp az ellenkezőjét teszik annak, amit mondanak. Szeretnek lázadni az ellen, ahogy mások gondolkoznak, és bár ebből az ellenállásból születhetnek nagyszerű ötletek, sokszor önmagukon sem képesek kiigazodni. Vajon te is köztük vagy?

1. Az Ikrek

ellentmondásos csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek személyiségének esszenciális eleme, hogy szinte mindenkor ellentmondásokba ütközik. Ő az, aki meglehetősen gyakran zavarodik össze saját magán, és persze játszi könnyedséggel zavarja össze a környezetét is. Amikor magabiztosnak tűnik, valahogy ez a magabiztosság mégis egyik pillanatról a másikra megváltozhat nála.

2. A Mérleg

ellentmondásos csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérlegről sokan gondolják, mennyire kiegyensúlyozott és magabiztos típus, pedig valójában állandóan billeg. Az álláspontját hajlamos lehet hirtelen megváltoztatni anélkül, hogy bárki más észrevenné. Különösen szerelmi ügyekben érvényes rá ez a viselkedés, az egyik nap még hősszerelmes, a másik nap meg teljesen kiábrándult.

ellentmondásos csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek meglehetősen ellentmondásosan viselkednek (Thinkstockphotos)

3. A Vízöntő

ellentmondásos csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő nagyon csodás lélek, ugyanakkor hajlamos lehet rengeteg dolgot megígérni, aminek aztán a felét sem tartja be. Ezért nem csak kiigazodni nehéz rajta, de megbízni sem érdemes benne. Szokása belelkesíteni a környezetét, aztán mire mindenkit lázba hozott, az ő agya már régen más dolgokon pörög.

4. A Halak

ellentmondásos csillagjegyek halak horoszkópA Halak ígéreteinek sem feltétlenül érdemes hinni, hiszen vele is gyakran megeshet, hogy olyasmit mond ki, amiről valójában a lelke mélyén pontosan tud, hogy ne tartja be. Nem akar becsapni senkit sem, az ígéreteket inkább a békesség kedvéért teszi, és azért, hogy megfeleljen a környezete elvárásainak. Rá igaz a legjobban, hogy másként cselekszik, mint amit mond.

5. A Nyilas

ellentmondásos csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas pontosan tudja mit akar, egészen addig, amíg nem jön el a megvalósítás ideje. Akkorra ugyanis könnyen lehet, hogy őt is már egészen más dolgok mozgatják. A környezetét viszont alaposan összezavarja a kívülről kiszámíthatatlannak tűnő viselkedésével.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top