Horoszkóp

Ezeknél a csillagjegyeknél biztonságban vannak a titkaid

A víz jegyűekre különösen igaz, hogy csendesebb, tartózkodóbb típusok, akik nem szeretik világgá kürtölni az érzéseiket. Ugyanakkor a föld jegyek között is akad, aki hozzájuk hasonlóan titokzatos, zárkózott jellem. Nos, melyik csillagjegyek a legtitokzatosabbak, és kik azok, akikre bátran rábízhatod a titkaidat?

1. A Bika

titokzatos csillagjegyek bika horoszkópA Bika nem rejteget semmit, csak egyszerűen nem érdeklik a pletykák, se azok, amelyeket róla terjesztenek, de azok sem, amelyek a többiekről szólnak. Csak akkor oszt meg információt a környezetével, amikor különösen indokoltnak látja. Nehezen nyílik meg, de az biztos, a rábízott titkok is tökéletes biztonságban vannak nála.

2. Rák

titokzatos csillagjegyek rák horoszkópA Rákról nehéz elhinni, hogy titokzatos, hiszen a felszínen nagyon is imád csevegni. Ugyanakkor vannak olyan, főleg a múltból táplálkozó érzései, amelyekről sosem beszél. A titkokat pedig csak egyetlen egy esetben osztja meg, amikor valóban úgy érzi, hogy azok a közösség javára válhatnak.

titokzatos csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek megőrzik a titkaidat (Thinkstockphotos)

3. A Skorpió

titokzatos csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió a legeslegtitokzatosabb csillagjegy. Él-hal a titkokért, a magánélet szentsége számára mindennél sérthetetlenebb. Soha nem oszt meg túl sok információt önmagáról, inkább csak sejtet, ellenben a többieket szívesen faggatja a legféltettebb titkaikról. Az is kétségtelen, hogy ő mindent megtart magának, tőle semmi információ nem szivárog ki.

4. A Halak

titokzatos csillagjegyek halak horoszkópA Halakból valójában könnyen kibuknának mások titkai, ő mégis képes magában tartani azokat. Viselkedésének pedig nagyon egyszerű az oka: olyan mélyen átérzi mások helyzetét, hogy pontosan tudja, milyen fájdalmas érzést váltana ki, és mennyire kellemetlen helyzetbe hozná azt, akinek a titkait kifecsegné. Ezért soha nem is teszi. 

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top