Horoszkóp

Miért nem tudod elengedni az exed? A horoszkóp felfedi a választ

A szakítás mindenkinek fájdalmas tapasztalat. Néha könnyebb, máskor nagyon nehéz. Vajon miért nem tudod elengedni az exed? Miért olyan fájó a lezárás, az elengedés? A horoszkópban rejlik a válasz. Íme a részletek, miért ragaszkodnak a korábbi párkapcsolathoz a csillagjegyek.

Kos

ex-barát párkapcsolat szakítás horoszkóp kos csillagjegyA Kost nem olyan fából faragták, aki elfogadná, hogy a dolgok másképp történjenek, mint ahogy elgondolta. Nem adja fel, folyamatosan próbálkozik, még akkor is, amikor ő is érzi, semmi jó nem sülhet ki belőle. Ilyen a természete, nincs hozzászokva, hogy nem kapja meg, amit szeretne.

Bika

ex-barát párkapcsolat szakítás horoszkóp bika csillagjegyA Bika nem könnyen kötelezi el magát, ám ha ez bekövetkezik, nagyon komolyan gondolja a kapcsolatot, és a végletekig ragaszkodik a párjához. Meggyőződése, hogy társa hozzátartozik a személyiségéhez, a mindennapjaihoz, birtokolhatja őt. Elvesztése olyan lenne, mintha a puzzle-ból elveszne egy darab.

Ikrek

ex-barát párkapcsolat szakítás horoszkóp ikrek csillagjegyAz Ikrek társasági ember, amelyből ebből fakadóan rosszul érinti, amikor valakitől meg kell válnia, még ha az illető az exe, és a kapcsolat valójában maga volt a pokol. Nem szereti a melankóliát, a szakítás pedig – a körülményektől függetlenül – pontosan ezt hozza ki belőle, ezért igyekszik mindenképpen visszaszerezni korábbi kedvesét.

ex-barát párkapcsolat szakítás horoszkóp

Ezért ragaszkodnak az ex-hez a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

Rák

ex-barát párkapcsolat szakítás horoszkóp rák csillagjegyA Rák mintha egy tündérmesében lenne, ahol minden szép és jó, és a szerelmesek boldogan élnek, míg meg nem halnak. A happy end az ő világa, a szakítás pedig nem illik az idilli képbe, ezért igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy ezt elkerülje. Harcol korábbi szerelméért, akiért mindenféle áldozatra is képes.

Oroszlán

ex-barát párkapcsolat szakítás horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlán lételeme az irányítás, ami persze az utolsó szó jogát is jelenti. Mindez természetesen a szakításra éppúgy igaz, mint bármi másra. Sérelemként éli meg, amikor párja lép először. Ha nem ő mondhatja ki, hogy a párkapcsolatnak vége, számára még nincs vége a kapcsolatnak.

Szűz

ex-barát párkapcsolat szakítás horoszkóp szűz csillagjegyTökéletességre törekszik a Szűz, az elhamarkodott döntések egyáltalán nem az ő asztala. A párkapcsolat számára valójában üzleti alku, aminek folyamatosan jól kell működnie. Ezért rossz döntések nem születhetnek, ő pedig igyekszik mindent a legjobban csinálni.

Mérleg

ex-barát párkapcsolat szakítás horoszkóp mérleg csillagjegyA megszokottság mindenek felett, ez a Mérleg mottója. Nem véletlenül ragaszkodik a jól ismert dolgokhoz, és nem véletlenül nem kísérletezget a kapcsolatában. Folyamatosan azon dolgozik, hogy meg próbálja helyrehozni, ami nem megy, és kijavítani a kijavíthatatlant ahelyett, hogy inkább másik lehetőség után nézne.

Skorpió

ex-barát párkapcsolat szakítás horoszkóp skorpió csillagjegyIdőbe telik a Skorpió számára, hogy a szakítást követően túljusson a szerelmén. A tudat, hogy exe valaki másnál keresi a boldogságot, egyszerűen lebénítja, megbetegíti. Már önmagában az is idegessé teszi, amikor párja valaki mással társalog. Hiába, a Skorpió az egyik legféltékenyebb csillagjegy.

Nyilas

ex-barát párkapcsolat szakítás horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas mindig mindent a szerelmével hoz összefüggésbe, így a szakítást követően is minden rá emlékezteti. Ezt pedig képtelen elviselni, hiszen akárhova megy, akármit csinál, mindenhol az exét látja.

ex-barát párkapcsolat szakítás horoszkóp

Van, amikor nehezen engedik el az ex-et a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

Bak

ex-barát párkapcsolat szakítás horoszkóp bak csillagjegyA Bak csak nagyon kevés embert fogad bizalmába, hozzájuk aztán foggal-körömmel ragaszkodik. Nem tudja elviselni a szakítást, nem tudja magát meggyőzni, hogy számára az lenne a legjobb, ha elengedné egykori szerelmét. A továbblépés ugyanis nem erőssége.

Vízöntő

ex-barát párkapcsolat szakítás horoszkóp vízöntő csillagjegyA Vízöntő is hajlamos idilli világot teremteni magának. Erősen hisz az ideákban, az örökké tartó szerelemben, ahol mint a mesékben, mindig minden tökéletes. Ragaszkodik a társához, megbántani sem akarja. Fixa ideája, hogy együtt minden jobban működik, az élete párjával együtt tökéletes.

Halak

ex-barát párkapcsolat szakítás horoszkóp halak csillagjegyA Halak a legbensőbb érzéseiket, titkaikat a szerelmével osztja meg, aki előtt teljesen kitárulkozik. Pontosan ezért, ha párja összetöri a szívét, kétségbeesik, nem találja a helyét a világban. Mottója: megosztás és törődés, ez szövi át egész életét.

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top