Horoszkóp

7 tipp segít megszabadulni a rossz karmától

A rossz karmát valójában senki sem kerülheti el, hiszen nincs olyan ember, akinek minden egyes tette tökéletes lenne. Ha úgy érzed, az utóbbi időben felgyülemlett az életedben a negatív energia, valószínűleg rossz karmikus spirálba kerültél. Szerencsére még ebből is van kiút. Segítünk, hogy rátalálj.

1. kiút a rossz karmából: Légy türelmes!

Modern világunkban mindenről azonnali visszaigazolást várunk. Pedig a legtöbb tettünknek idő kell, hogy beérjen. Jó trükk, ha visszalépsz a múltba, megnézed, mire vágytál, és mi az, ami teljesült is ezekből a jelenben. Közben rájöhetsz arra is, mennyire megérte eddig várni…

2. kiút a rossz karmából: Búcsúzz el a mérgező kapcsolatoktól!

A karmát nemcsak a saját energiád befolyásolja, hanem azoké is, akikkel körülveszed magadat. Ha felismered, vajon kik hatnak rád negatívan a környezetedben, kik a mérgező kapcsolataid,  azt is tudni fogod, hogy a saját boldogságod érdekében ideje megszabadulnod tőlük.

3. kiút a rossz karmából: Teremts boldogságot!

A Vonzás Törvényének értelmében, minél több pozitív energiát bocsátasz ki, vagyis minél többet adsz, akár szeretetet, akár kedvességet, valójában bármit, annál többet kapsz vissza ugyanebből. Érdemes mostantól ennek fényében gondolkoznod és cselekedned, és könnyedén bevonzod a pozitív karmát.

4. kiút a rossz karmából: Maradj pozitív!

Pontosan ugyanez vonatkozik a gondolatok világára is. Figyeld meg magadat, amikor folyamatosan rossz dolgokon agyalsz, egyre több fájdalmas élmény érhet. Ezért a rossz karmát úgy cserélheted jó karmára, ha már a gondolatok síkján megőrzöd, és persze gyakorolod a pozitív hozzáállást.

5. kiút a rossz karmából: Kérj bocsánatot!

A karmát lehetetlenség átverni üres vagy felszínes gesztusokkal. Csak is az igazi, a szívből jövő megbánás és bocsánatkérés segít, hogy kikerülj a rossz spirálból. Próbáld csak ki, hihetetlen felszabadulást és megkönnyebbülést hoz.

6. kiút a rossz karmából: Tégy apró szívességet!

Vagy a akár többet is, lehetőleg mindennap! Ne gondolj nagy dolgokra, bőven elegendőek az apró kedvességek, a figyelem, a mosoly, a szeretet, amikkel meglepheted a környezeted. A karmádat pedig napról napra egyre jobb és jobb irányba terelgeted.

7. kiút a rossz karmából: Sose hagyj fel a tanulással!

Ha életedben minden eseményre lehetőségként tekintesz, ami téged segít a fejlődésben, nemcsak elkerülheted ugyanazokat a hibákat, de a karmádat is könnyedén fordíthatod jóra.

awarenessact

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top