Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek a szeretetnyelve az elismerő szavak

Ez az 5 csillagjegy híresen őszintén és tisztán fejezi ki a gondolatait, az érzéseit. Nem véletlen, hogy szeretetüket az elismerő szavakkal fejezik ki. Ha párod is közéjük tartozik, és szívesen dicsér téged, akkor azt is tudhatod, hogy nagyon szeret. Ha pedig te születtél a jegyek egyikében, akkor rád érvényesek a horoszkópban írtak.

1. Az Ikrek

szeretetnyelv horoszkóp elismerő szavak ikrek csillagjegyAz Ikrek számára a nyelv olyan, mint a levegő. Nagyon szeret beszélgetni, az íráskészsége kiváló, nem mellesleg vitákban is verhetetlen. Ő a kommunikáció minden formáját nagyon kedveli, és persze kiváló is benne. Nem véletlenül az ő szeretetnyelve az elismerő szavak, hiszen nagyon szereti megdicsérni a pártját, és persze azt is nagyon sokszor elmondja, hogy mennyire szereti és mennyire fontos neki.

2. A Mérleg

szeretetnyelv horoszkóp elismerő szavak mérleg csillagjegyA Mérleg az a típusú csillagjegy, aki szerint a pozitív megerősítés épít és motivál a legjobban. Ezért ő tudatosan és igencsak csínján bánik a negatív kritikával, és persze tudatosan keresi mindenben és mindenkiben a jót. Persze ő is nagyon erősen vágyik a pozitív megerősítésekre, és akkor a legboldogabb, amikor párja megérti a szeretetnyelvét, és elhalmozza őt szebbnél szebb bókokkal.

szeretetnyelv horoszkóp elismerő szavak csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek az elismerő szavakkal fejezik ki a szeretetüket (Thinkstockphotos)

3. A Kos

szeretetnyelv horoszkóp elismerő szavak kos csillagjegyA Kosról nehéz elhinni, hogy szomjazza a pozitív megerősítést, az elismerő szavakat, hiszen mindig bátornak, magabiztosnak tűnik, de még ő is erősen igényli a visszajelzéseket. Számára a flört egyenlő a dicséretekkel, a hiúsága legyezgetésével, ezért ő pontosan ugyanígy mutatja ki vonzalmát és persze a szeretetét a leendő vagy már meglévő párjának. 

4. Az Oroszlán

szeretetnyelv horoszkóp elismerő szavak oroszlán csillagjegyAz Oroszlán önmagába vetett hite minden más csillagjegynél erősebb, ennek ellenére imádja az elismerő szavakat, rendkívül fontos számára, hogy a külvilág szavakkal is méltányolja a teljesítményét. Nagyon őszinte és egyenes jellem, ezért szeretetnyelvében ő csak akkor osztogatja az elismerő szavakat, amikor valóban szívből gondolja, amit mond.

5. A Rák

szeretetnyelv horoszkóp elismerő szavak rák csillagjegyA Rák pontosan tudja, néha milyen nehéz vagy problémás lehet az élet. Tökéletesen ráérez, mikor van párjának a legnagyobb a pozitív megerősítésekre, a kedves szavakra, az elismerésre. Tény és való, tőle mindezt biztosan meg is kapja, hiszen az ő szeretetnyelve is az elismerő és szép szavak.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top