Horoszkóp

Ez az, ami könnyeket csal a csillagjegyek szemébe

Mi az, ami könnyeket csal a csillagjegyek szemébe? Mi az, amire a legérzékenyebben reagálnak? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Kos (március 21.– április 19.)

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp kos csillagjegyA Kos határozott típus, tudja, mit akar az életében. Ő nem sírja el magát csak úgy spontán, ugyanakkor szinte belehal a fájdalomba, amikor megcsalja vagy elhagyja a szerelme. A gyerekekkel szembeni durvaságot sem viseli el a lelke, mély szomorúságot vált ki belőle, ha ezt látja.

Bika (április 20. – május 20.)

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp bika csillagjegyA Bika szemébe leginkább a beteljesületlen szerelem emléke csal könnyeket. Ragaszkodó, makacs típus, nem könnyű őt meggyőzni bármiről is, nem felejt könnyen, hosszú ideig őrizgeti a múltat az emlékeiben.

Ikrek (május 21. – június 21.)

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp ikrek csillagjegyAz Ikrek szemébe akkor szöknek könnyek, amikor nem kapja meg, amire igazán vágyik, amiért olyan sokat tett. Érzékenyen érinti őt az idős emberekkel való goromba viselkedés is.

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp csillagjegyek

Ez az, ami könnyeket csal a csillagjegyek szemébe (Thinkstockphotos)

Rák (június 22. – július 22.)

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp rák csillagjegyA Rák alapból is könnyen elérzékenyül. Képtelen elviselni, amikor a szeretteit támadás éri, vagy megbetegszenek. Ő is elsírja magát, amikor nem tudja elérni azt a vágyát, amit oly nagyon szeretne megvalósítani.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlán határozott, magabiztos csillagjegy, ugyanakkor nagyon sok érzelem van a lelkében. Szinte biztosan elsírja magát, amikor közeli családtagja megbetegszik, vagy amikor úgy érzi, képtelen megvédeni a szeretteit. A gyerekek és az állatok sorsa ugyancsak érzékenyen érinti a lelkét, ahogy a bántalmazás is.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp szűz csillagjegyA Szűz biztosan elsírja magát, amikor mélyen megbántják a lelkét, de nagyon érzékenyen érinti őt a veszteség is. Az idős emberek iránt ő is mély empátiát táplál.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp mérleg csillagjegyA Mérleg erősen párkapcsolatpárti. Ezért a legmélyebb fájdalmat, szomorúság és csalódást biztosan az okozza neki, amikor a szerelme megcsalja őt, vagy hazudik neki.

Skorpió (október 23. – november 21.)

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp skorpió csillagjegyA Skorpió szintén a mélyen érző csillagjegyek közé tartozik. Éppen ezért ő is könnyen meghatódik. A családi események, mint a házasságkötés, a gyermekszületés mindenképpen ilyen alkalmak. Könnyeket csal a szemébe, amikor szerettei sikert könyvelnek el.

Nyilas (november 22. – december 21.)

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas alapvetően pozitívan tekint a világra, optimista és vidám természetű. Ritkán sírja el magát, viszont még az ő szemébe is könnyeket csal, amikor elveszíti a pénzét, vagy mások szegénységével, szomorú életével szembesül.

vonzó pozitív tulajdonságok horoszkóp

A horoszkóp szerint ez az, ami érzékenyen érinti a csillagjegyeket (Thinkstockphotos)

Bak (december 22. – január 20.)

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp bak csillagjegyA Bak nem tartozik az érzelgős csillagjegyek közé. Az emlékek, a nosztalgiázás ugyanakkor az ő szemébe is könnyeket csal. Ő biztosan elsírja magát, amikor fényképalbumokat nézeget, és a múlt csodás emlékeit idézi fel magában.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp vízöntő csillagjegyA Vízöntő valójában nem nagyon mutat érzelmeket, annak ellenére sem, hogy lelkében nagyon mélyek és tartósak az érzések. Ritkán sírja el magát, de a szeretet, a szerelem érzése még őt is megríkatja. Ha elveszíti a szerelmét, vagy a legközelebbi barátok közül valakit, belőle is előtörnek a könnyek.

Halak (február 19. – március 20.)

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp halak csillagjegyA Halak is érzelmes és empatikus csillagjegy. Nagyon kedves, nagyon szerethető típus, könnyen szavaz bizalmat másoknak. Éppen ezért a legnagyobb fájdalmat az árulás, az érzelmi manipuláció okozza számára. De ő az is, aki a romantikus filmeken nagyon könnyen meghatódik.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top