Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp november 27-december 3.: Merd kimondani a vágyadat

Milyen vágyaid vannak? Mi az, amit mindennél jobban szeretnél megvalósítani? Az angyalok üzenete szerint ne tartsd magadban a vágyadat, mondd ki. A vágyaknak azzal adsz energiát, ha ki mered mondani őket. Az angyalok pontosan ebben támogatnak és segítenek téged ezen a héten.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyZsofiel arkangyal gondoskodik arról, hogy ezen a héten minden könnyebben menjen, mint az elmúlt időszakban. Zsofiel arkangyal gondoskodik arról is, hogy könnyedén vedd az akadályokat, és könnyedén megoldhasd mindazt, amit eddig nem tudtál elintézni. Minden ügyintézéshez bátran hívd Zsofiel arkangyalt!

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyJeremiel arkangyal szívesen segít neked, hogy el tudd engedni a múltadat A múltnak különösen azt a részét lehet nehéz elengedned, amely sérelmekkel és neheztelésekkel teli. Jeremiel arkangyal azonban segít abban, hogy meg tudd gyógyítani magadban a múltadat, és a fájdalmakat is.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyMetatron arkangyal jelenlétében mindig erősnek és energikusnak érzed magad. Metatron arkangyalt érdemes megkérned arra is, hogy segítse azokat a szeretteidet, akiket mostanában erőtlennek, elanyátlanodottnak látsz. Metatron arkangyal mindenkinek szívesen segít, aki kéri. Tedd ezt most te is.

heti angyalhoroszkóp 2018. november 27-december 3.

Az angyalok segítenek megvalósítani az álmokat (Thinkstockphotos)

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyAzrael arkangyal segít abban, hogy elengedhesd azokat a vágyaidat, amelyek nem teljesültek, és amelyekhez talán még mindig görcsösen kapaszkodsz. Azzal, ha görcsösen kapaszkodsz valamibe, egészen biztosan nem szerzed meg. Ha elengeded, és valóban a tiéd, úgyis visszatér hozzád.

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópHaniel arkangyal segít neked, hogy beléphess annak a boldog világnak a kapuján, amely világban mindig is élni szerettél volna. Figyeld meg, melyek azok az események, amelyek segítenek boldogabbá, és nyugodtabbá válni. Ezeket válaszd a héten az angyali segítséggel.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegyGábriel arkangyal segít felismerni, mit szabad, és mit nem szabad mondanod egy helyzetben. Gábriel ugyanis a beszéd, a kommunikáció arkangyala, az az angyal, aki pontosan tudja, hol, mikor és mit kell mondanod ahhoz, hogy a vágyaid könnyedén, akadályok nélkül megvalósuljanak.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyAriel arkangyal segít, hogy megteremthesd most mindazt, amire vágysz. Ehhez azonban az első lépés, hogy ne szégyelld a vágyaidat, és ne is kérj bocsánatot miattuk. Jogod van többre, szebbre, nagyobbra, jobbra vágyni. Sőt! Ezek a vágyak viszik előre a világot is.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyZadkiel arkangyal segít megérteni, mi volt az a döntés az elmúlt héten, amelyet érdemes kijavítanod. Zadkiel arkangyal abban is segít, hogyan javítsd ki ezt a döntést. Így a hétvégére már nyoma sem marad ennek a döntésnek, és minden a lehető legjobban alakul.

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegyRaziel arkangyal segít felismerni a valódi belső értékedet. Raziel arkangyal segít neked abban is, hogy felismerd, valóban értékes, szeretetteli és csodálatos lélek lakozik benned. Igenis megengedheted magadnak, hogy szeretetteli és kedves legyél mindenkivel.

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyMihály arkangyal legyőzhetetlen támogató erőt képvisel melletted. Ezen a héten bármilyen ügyért szállsz harcba, hívd meg a csatába Mihály arkangyalt is. Amíg ő melletted áll, biztos lehetsz benne, hogy szeretetteli módon, a szeretet erejével, valódi csata, harc és áldozatok nélkül győztök.

heti angyalhoroszkóp 2018. november 27-december 3.

Melyik arkangyal támogat a héten? (Thinkstockphotos)

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyŐrangyalod abban is segít a héten, hogy tudd, mit kell tenned. Tudod jól, őrangyalod mindig megvilágítja előtted az utat. Akkor is, amikor úgy érzed, hogy nem tudod, pontosan hova vezet ez az út. Fontos, most ne akard tudni a végállomást, érd be azzal, ha csupán egyetlen lépésnyi távolságot látsz magad előtt.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyRaguel arkangyal segít neked megérteni, az az öröm és boldogság, amely most talál rád, mindig is járt neked. Ő segít neked abban is, hogy elfogadd ezt az örömöt, és merj boldogan szárnyalni. Szárnyalj, hiszen olyan régóta vágysz a repülésre. Annyira megérdemled már a boldogságot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top