Horoszkóp

Melyik csillagjegy a legszorgosabb? És ki az, aki engedi a többieket is érvényesülni a munkában?

Vajon melyik csillagjegy a legszorgalmasabb, a legalaposabb munkatárs? És ki állhat a sor végén, aki könnyedén engedi a többieket is érvényesülni? Ebből a tanulságos horoszkópból kiderülnek a részletek. Nos, hányadik vagy a sorban? A szorgos vagy inkább a laza csillagjegyek közé tartozol?

1. A Szűz

szűz szorgalmas csillagjegyek horoszkópA Szűz finom és kedves természetéről ismert, ami ugyanakkor a munkában már nem annyira jellemző rá. Nagyon keményen, tempósan, nem mellesleg rendkívül szorgalmasan és fegyelmezetten végzi a feladatokat. A többiek lustaságát képtelen tolerálni, ilyenkor hajlamos kikelni magától.

2. A Bak

bak szorgalmas csillagjegyek horoszkópA Bak kívülről visszafogottnak, nagyon hűvösnek tűnik. De ez valójában csak álca. Szorgalmának, kitartásának, tehetségének köszönhetően gyorsan lépdel a karrier lépcsőfokain fölfelé, imádja a munkáját, fegyelmezett, megbízható csillagjegy. A legmeglepőbb pillanatokban szellemes poénokkal szórakoztatja a munkatársakat.

3. Az Ikrek

ikrek szorgalmas csillagjegyek horoszkópA hihetetlenül lelkes Ikrek gyakran elsőként érkezik a munkahelyére, és azonnal munkához is lát. Nem pazarolja az idejét fölösleges dolgokra, szereti a munkáját, örömmel végzi a rábízott feladatokat. Fáradhatatlan típus, ezért a munkaidő végén még némi közös kiruccanásra, beszélgetésre invitálja a kollégákat.

szorgalmas csillagjegyek horoszkóp

Így állnak a munkához a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

4. A Nyilas

nyilas szorgalmas csillagjegyek horoszkópAz ellenállhatatlan Nyilas megnyerő és lehengerlő módszereiről híres. Miközben nagyon szorgalmasan végzi a rábízott feladatokat, időnként szusszan egyet a konyhában, kávézgat, nassol, és a legcsinosabb vagy a legvonzóbb kollégákkal flörtölget. És persze sosem jön zavarba, mindig megtalálja a tökéletes hangnemet és szavakat.

5. Az Oroszlán

oroszlán szorgalmas csillagjegyek horoszkópA lobbanékony, nem mellesleg nagyon megnyerő Oroszlán minden feladatba hatalmas energiával veti bele magát. Természetesen ő mindent tud, és mindent képes megoldani. Meggyőződése, ő a legtehetségesebb, a legokosabb munkatárs, amire szívesen emlékezteti a többieket is. Tény és való, lehet benne valami.

6. A Halak

halak szorgalmas csillagjegyek horoszkópA szorgalmas Halak amennyire empatikus és érzékeny a magánéletében, annyira racionálisan és hűvös fejjel végzi a munkáját. Aztán ha a szünetekben éppen valamilyen szívfájdító videót néz a többiekkel, kitör belőle valódi önmaga, és zokogva érez együtt a megható történet szerepelőivel.

7. A Mérleg

mérleg szorgalmas csillagjegyek horoszkópAmikor a Mérleg megérkezik a munkahelyére, első dolga kávét készíteni, és persze beszélgetni egy jót a kollégákkal. Kíváncsi természetének köszönhetően mindenkor képes bedobni olyan témát, amivel a többiek érdeklődését is felkelti. A nap végére mindent tud a többiekről. Hogy a munkával mennyit haladt? Az már más lapra tartozik.

8. A Vízöntő

vízöntő szorgalmas csillagjegyek horoszkópA Vízöntő mindenkor tele van ötletekkel, javaslatokkal. A munkaidő végére szinte biztosan több liter kávét döntött magába, az asztalán pedig halomban állnak a papírok, no meg a műanyag poharak. Rendkívül kreatív munkatárs, persze időnként neki is szüksége van némi szünetre. Előfordulhat, hogy többet pihen, mint amennyit dolgozik… 

9. A Kos

kos szorgalmas csillagjegyek horoszkópA Kos rendkívüli könnyedséggel végzi a feladatait. Energikus, lelkes, számára nem létezik megoldhatatlan feladat. Az egyetlen probléma mindezzel csupán annyi, hogy kicsit sem törődik a többiekkel, megy a saját feje után. Hangosan hallgatja a rádiót, le-föl rohangászik, közben eszébe sem jut, viselkedése mennyire zavarhatja a munkatársakat.

munkahely szorgalmas csillagjegyek horoszkóp

Így dolgoznak a munkahelyen a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

10. Rák

rák szorgalmas csillagjegyek horoszkópA mindenkor udvarias Rák szeret minden feladatba csipetnyi szeretetet csempészni. Munka közben is szüksége van a békére, a nyugalomra. Akkor a legboldogabb, amikor a kollégákkal is megtalálja a közös hangot, kivéve, amikor kezdenek az idegeire menni. Ilyenkor inkább messze elkerül mindenkit. Ezzel nincs is gond egészen addig, amíg a főnökkel ki tud jönni.

11. A Bika

bika szorgalmas csillagjegyek horoszkópAz alapos és szorgos Bika szívesen készít elemzéseket, gyors felfogóképességének köszönhetően szinte mindenkor a többiek előtt végez a feladatokkal. Ilyenkor sem unatkozik, keres valamilyen izgalmas játékot a neten, és azzal tölti ki a munkaidő hátralévő részét, ha nem éppen a többieket cikizi.

12. A Skorpió

skorpió szorgalmas csillagjegyek horoszkópMár reggel halomban várakozik a feladat a Skorpióra, ő ugyanakkor sosem esik pánikba a munka mennyisége láttán. Elképesztően képes megszervezi a munkáját, és be is fejez mindent. Miért került mégis ő a lista végére? Mert úgy gondolja, neki is jár a pihenés, ezért a többieket is engedi érvényesülni. Csak annyi feladatot végez, amennyit feltétlenül muszáj.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top