Horoszkóp

Ilyen karriert jósolnak a csillagok a csillagjegyeknek

Gondolkodtál már, miben érhetsz el valódi sikereket az életedben? Vajon hol kötsz ki pár év múlva? Mi lenne az ideális munka, amelyben megtalálod a számításaidat? Néhány év múlva is a jelenlegi pozíciódban találod magadat? A csillagokban, a horoszkópban megtalálod a választ.

Kos (március 21-április 20.)

karrier siker horoszkóp kos csillagjegyA vakmerő, magabiztos, dinamikus Kos született vezető. Maximalista, éppen ezért arra törekszik, hogy mindenkor a legnagyobb rendben menjenek a dolgok, és  persze kiválóan. Komoly célokat tűz maga elé, ezért ambíciókban soha nincs hiánya. Ezek a képességek pedig minden bizonnyal olyan magas beosztásokba repítik őt, mint a vezérigazgató vagy a pénzügyi vezető.

Bika (április 21-május 20.)

karrier siker horoszkóp bika csillagjegyA Bika szorgalma, munkabírása nagyon jól jön csapatmunkánál. Makacs csillagjegy, de éppen ezért soha nem ad ki félmunkát a kezéből, nem hagy befejezetlenül egyetlen feladatot sem. A pénzügyekhez nagyon jó érzéke van, így ebben a szektorban komoly karriert futhat be.

Ikrek (május 21-június 20.)

karrier siker horoszkóp ikrek csillagjegyAz Ikrek sokrétű csillagjegy, a komfortzónáján belül érzi magát a legjobban. Éles eszű, tevékeny típus, nem szeret sokáig egy helyben maradni, ami tetten érhető a munkahelyváltásainál is. Képtelen hosszasan egy helyben ülni, a változatosság, a mozgékonyság nagyon fontos neki Ezért leginkább a sok mozgással, utazással járó munkakörben tud kibontakozni, mint például az idegenforgalom.

siker karrier horoszkóp

Ez az a munka, amiben igazán sikeresek lehetnek a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

Rák (június 21-július 22.)

karrier siker horoszkóp rák csillagjegyA Rák érzelmi beállítottságú, elkötelezett az ügyeivel kapcsolatban, s néha megeshet vele, hogy naiv döntéseket hoz. Ő is könnyen elunja magát, éppen ezért folyamatos ösztönzésre, inspirációra van szüksége. Valójában akkor érzi elemében magát, amikor törődhet, gondoskodhat, ami sok esetben a szociális munka területére viszi őt. A gyermekgondozás, a segítői tevékenységben is sikert sikerre halmozhat.

Oroszlán (július 23-augusztus 22.)

karrier siker horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlán önbizalma megingathatatlan, lelkesen áll hozzá a feladatokhoz, lelkiismeretes és pontos a munkájában. A makacssága, az akaratereje viszi előre a ranglétrán. Másfelől kiváló művész, bár inkább csak egyetlen területen mutatkozik meg a tehetsége. A reflektorfénybe vezet az útja, olyan területre, amely a művészettel függhet össze.

Szűz (augusztus 23-szeptember 22.)

karrier siker horoszkóp szűz csillagjegyA Szűz következetes, elemző és egyúttal kíváncsi, emellett gyakorlatias és érzelmes is tud lenni. Az ártatlanokat ért sérelmek mélyen megérintik őt. Kutatói vénája, tehetsége olyan területekre viszi, mint a nyomozók, az ügyvédek, a szerkesztők, az írók vagy éppen a felfedezők világa.

Mérleg (szeptember 23-október 22.)

karrier siker horoszkóp mérleg csillagjegyA Mérleg az érzelmes csillagjegyek közé tartozik, jóllehet kiváló vezetői képességekkel rendelkezik, egyúttal maximalista is. A művészetekhez, a tervezéshez, designhoz köthető munkakörökben érdemes gondolkodnia. Könnyen beleéli magát mások helyzetébe, így esküvőszervezőként, belsőépítészként, ügyfélkapcsolati munkakörben, utazásszervezőként is komoly karriert futhat be.

Skorpió (október 23-november 21.)

karrier siker horoszkóp skorpió csillagjegyA Skorpió tele van szenvedéllyel, amit az élet bármely területére érvényes, legyen szó kapcsolatokról, szerelemről, művészetről, utazásról. Szereti a kihívásokat, amit munkájában különösen jól alkalmazhat. Ha a kutatás nem része a munkának, talán már nem is igazán izgalmas a számára. Éppen ezért belőle kiváló nyomozó, felfedező, kutató válhat.

Nyilas (november 22-december 21.)

karrier siker horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas kész ugrani, amikor segítőkezet kell nyújtani, ami a nagylelkűségét mutatja. Nem szereti ugyanakkor, ha szabályok korlátozzák a mozgásterét, ami időnként a hatékonyságára is kihat. Nem olyan fából faragták, aki ebbe belenyugodna: türelemmel és egyezkedéssel igyekszik változtatni a dolgokon. A turizmusban, a jogi pályákon profitálhat a képességeiből.

horoszkóp karrier munka

A horoszkóp megmutatja, miben építhetnek karriert a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

Bak (december 22-január 19.)

karrier siker horoszkóp bak csillagjegyA Bak ambiciózus, nem ismer lehetetlen a munkájában, őt mindenkor a siker hajtja. Elszánt, lelkes, megbízható, képes csak a hivatásának élni. Olyan szektor való neki, ahol türelmét, kitartását kamatoztatni tudja, ilyen például az építészet, a mérnöki, tervezői munka.

Vízöntő (január 20-február 18.)

karrier siker horoszkóp vízöntő csillagjegyA Vízöntő nem érzi jól magát a hagyományos munkahelyi környezetben. Nem vezetésre termett, ám remek hallgatóság. A saját útját szereti járni, a maga módján birkózik meg a problémákkal is. Bármilyen területen kiválót tud alkotni, egész addig, amíg kellő mozgásteret kap, és a többiek elfogadják, hogy saját stílusában dolgozik.

Halak (február 19-március 20.)

karrier siker horoszkóp halak csillagjegyA Halak művészi hajlama nagyon erőse, ám ami kiemelhető vele kapcsolatban, az az, hogy egyáltalán nem érdekli, mit gondolnak róla a többiek. Nem kér mások segítségéből, és mások véleménye sem befolyásolja őt. Szorgalmas, lelkes, empatikus, ami a gyógyászat, az egészségügy területére viszi őt.

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top