Horoszkóp

Black Friday: ez a csillagjegyek véleménye az óriási kedvezményekről

November 23-án Black Friday, vagyis őrült leárazások várnak a csillagjegyekre. Mi a véleményük az akciós napról? A horoszkópból kiderül. Vidám összeállítás következik. Ugyanakkor légy körültekintő ezen a napon, telihold lesz ugyanis, ami igencsak gerjeszti a feszültséget...

Black Friday – a soha nem látott leértékelések napja, vissza nem térő alkalom a vásárlásra. Ki ne csábulna el az árakat látva? A Black Friday éppen az a nap, amelyet imádunk utálni, nem mellesleg utálunk szeretni. Ez a nap lenne a szükséges rossz, hogy letudhasd a karácsonyi bevásárlást, esetleg beszerezd a már régóta kinézett cuccot – kedvezőbb áron. A 30-50, nemritkán 70 százalékos kedvezményeket a csillagjegyek nagyon másként élik meg. A különleges horoszkópból kiderül, hogyan…

Kos: semmi sem állhat az útjába

black friday horoszkóp kos csillagjegyHeves, hangos és igencsak türelmetlen tömeg a kiszemelt üzlet kapujában már hajnalok hajnalán? Ölre menő küzdelem a legolcsóbb cuccokért? Semmi gond. A tömeg élen Kos jegyűként biztosan te állsz. Mert, amikor valamit elhatározol, téged semmi és senki sem állíthat meg, ami alól természetesen a Black Friday sem jelent kivételt.

Bika: a Black Friday leértékelések szakértője

black friday horoszkóp bika csillagjegyBika jegyűként nagyon komolyan veszed a Black Friday-t. Nálad nagyobb szakértőt keresve sem találni: a lehető legjobb ajánlatokat csíped el a legkisebb kényelmetlenség mellett. Jól ismered az üzletek leértékelési stratégiáját, nem bonyolítod túl a dolgokat, s még a vásárlók panaszáradatát is sikeresen kikerülöd.

Ikrek: Black Friday-kor nem hagy ki egyetlen boltot sem

black friday horoszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként mondhatni te vagy a Black Friday megállíthatatlan gyalogkakukkja. Miközben mindenki ásít, sóhajtozik, és a háta közepére kívánja a napot, te fáradtságot nem ismerve rohansz egyik boltból a másikba, tele adrenalinnal, rekordidő alatt teljesítve az összes tervezett vásárlást.

black friday horoszkóp

Ennyire szeretik, vagy sem a csillagjegyek a Black Friday-t (Thinkstockphotos)

Rák: az anyáskodó csillagjegy

black friday horoszkóp rák csillagjegyKörnyezeted Black Friday-lázában égők törődő, gyengéd tyúkanyóra lelnek benned. Rák jegyűként mondhatni piknikkosárral, hideg élelemmel, meleg italokkal készülsz a nagy bevásárló napra, amelynek tartalmát előszeretettel megosztasz sorstársaiddal. Nem hagyod, hogy idő előtt elmenjen a kedvük a vásárlástól, te tartod bennük a lelket.

Oroszlán: terven felüli költekezés Black Friday-kor

black friday horoszkóp oroszlán csillagjegyNagy valószínűséggel azzal az eltökélt céllal zárod be otthonod kapuját, hogy csak egy-két dolgot vásárolsz majd. Ám mielőtt hármat pislogsz, bevásárlókocsid már tömve van, ráadásul olyan cuccokkal, amikre valójában nem is lenne szükséged. Diszkólámpa? Hatalmas lávalámpa? Swarovski kristályos fülbevaló? Hát igen, Oroszlán jegyűként könnyen elkap a vásárlási láz heve…

Szűz: nem győzik meg a Black Friday ajánlatok

black friday horoszkóp szűz csillagjegyA Black Friday a soha nem látott leértékelésekről szól, ám Szűz jegyűként mindez ellenére is inkább azzal szembesülsz, hogy minden mennyire drága. Mindenkit lázba hoznak az alacsony árak, kivéve téged, meg vagy ugyanis győződve arról, hogy a Black Friday is csak egy újabb szemfényvesztés.

Mérleg: nem nézi az árcédulákat

black friday horoszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként nem sokat morfondírozol a Black Friday valódi jelentésén, nevezetesen, hogy ez a nap a nagy leértékelések napja. Számodra a nap a vásárlás piros betűs ünnepe, és ennek megfelelően bevásárlószatyrodat teletömöd, akár le van értékelve a kinézett cucc, akár nem.

Skorpió: kényelmesen, fotelből vásárol Black Friday-kor

black friday horoszkóp ikrek csillagjegyHajnalok hajnalán kikelni az ágyból, az üzlet előtt tülekedni a vásárlókkal? Ugyan már, Skorpió jegyűként téged nem olyan fából faragtak. A Black Friday is csak egy újabb lehetőség, hogy az otthon melegéből kényelmesen, interneten keresztül intézed el a bevásárlásodat. Hát nem egyszerűbb takaróba burkolózva ráklikkelni folyamatosan a Kosárba teszem gombra?

Nyilas: a Black Friday újabb lehetőség a szórakozásra

black friday horoszkóp nyilas csillagjegyTény és való, a Black Friday a kedvezőbbnél kedvezőbb ajánlatokról szól, ám Nyilas jegyűként számodra mégis inkább egy izgalmas, élményekkel teli napot jelent, amit vétek lenne kihagyni. Játékosan oldod meg a vásárlásokat sokadmagaddal, és valódi izgalommal tölt el, hogy már kora reggel üzletről üzletre rohangálhatsz. A sorban állás persze már ne lelkesít ennyire…

black friday horoszkóp

Te mennyire kedveled a Black Friday-t? (Thinkstockphotos)

Bak: a türelem Black Friday-kor is rózsát terem

black friday horoszkóp bak csillagjegyBak jegyűként a Black Friday valójában számodra olyan megbízatás, küldetés, amit végre kell hajtani. Egyetlen vételre koncentrálsz, ha nem sikerül teljesítened, azt kudarcként éled meg. Nagy valószínűséggel az üzlet előtt kígyózó sorban te leszel az első, és amint kinyit az üzlet bejárati ajtaja, már rohansz is az előre kiszemelt cuccért. Amint megvan, fizetsz, majd dolgod végeztével indulsz haza vagy a munkába.

Vízöntő: nincs jó viszonyban a Black Friday-jel

black friday horoszkóp vízöntő csillagjegyLegyünk őszinték, Vízöntő jegyűként igencsak lesújtó a véleményed a Black Friday-ról, a fogyasztói társadalom eszeveszett rohamának tartod. Másfelől viszont te sem tudsz ellenállni a leértékeléseknek. Így a szemedet becsukva, a vásárlási láz közepén találod magad, bár ezzel nem szívesen hencegsz másoknak.

Halak: elbűvölik a Black Friday árai

black friday horoszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként kisebbfajta csodaként éled meg a Black Friday-t, csillognak a szemeid, alig tudod elhinni, milyen leárazásokkal találod szembe magadat. Téged már a 10 százalékos leértékelés is elbűvöl. Ám, ami számodra lelkesedés, mások szemében gyerekes naivság. De kit érdekel mások véleménye?A vásárlásokba lelkesen veted bele magadat, aztán csupa olyan szerzeményekkel gazdagodsz, amire semmi szükséged…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top